Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Xaenin said: IMDB şişiricileri 9.0 vermiş. tek bölüm için konuşmak gerekirse bi dizi daha iyi başlayamaz bence. hele böyle o kadar sıçılıp sıvanabilirmiş ki o korkudan dolayı çıkan şeyi daha bikaç kat beğendim. tek saçma şey var bütün herkesi neredeyse ilk bölümde göstermeleri tabiki ama hype için ve pilot için o belli yapacak bişi yok. onun dışında kim ne kadar batman okudu bilmiyorum ama baya çizgi roman böyle normalde. özellikle pre90lar direk. anlatılan gothamı bu kadar iyi gösteren hiçbi film falan yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 imdb'de 9 alamayan dizi mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--qFFThLRs--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/p2fcftgvy4k5kds6vpzs.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ayrıca eski serilerden Gotham Central var 40 sayı, bitmiş serilerden bikaç sene önce. bulursanız okuyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 eleştirilecek çok şey var ama ilk bölümün gideri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 nolan batmani kadar kötü olamaz zaten ya meh bi başlangıçtı bence potansiyel var ama acaip de sıçabilirler. canonda olmayan bi sürü şeyde vardı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 guzeldi lan alfred cogh iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 LathspeLL said: Ben beğendim. Alfred'in karakteri tabi farklı geldi onca Alfred versiyonundan sonra. "mate" diyen, "Oi" diyen köylü bir hizmetkarımız var. Gordon'da bence acemi olarak başlayıp güçlenmeliydi. Direkt yine super hero modunda başladı diziye. Alfred beni de rahatsız etti, gördüğümüz eski Alfred'lere göre çok farklı olmuş, dizi içinde oturur diye umuyorum. Gordon, Batman Year One'da Özel Kuvvetler eğitimi almış biri olarak tanıtılıyor, onun dışındaki serilerde Batman'in Polis Teşkilatındaki adamı beyaz saçlı bir komiser sadece. Year One serisini andıran bir Gordon bence çok iyi oturmuş, gittikçe güçlenmesi gerekmiyor. İlk bölüm olarak başarılı, umarım devamı da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 barbara herhalde barbara ilik olan.. alfred benide uyuz etti ya küfürlü müfürlü köylü gibi aksanıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 nolanın batmati niye kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ilk 2 iyi 3.sü berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Nefret ediyorum abi pilotlardan gerçekten. El çantasına 1 haftalık tatillik kıyafet sıkıştırır gibi, inanılmaz yapay diyaloglar koyuyorlar. Kodumun Amerikan seyircisi karakter gelişimi takip edecek akla ve sabra sahip değil diye, "WELL IF IT ISN'T BILMEMNE AND BILMEMNE, MAJOR CRIMES UNIT" gibi hemen kimdir ne değildiri vermek için salak diyaloglar yazılıyor. Fena değil ama 9 falan değil yani şu anda. Gotham atmosferi falan çok şık verilmiş, Ben McKenzie biraz daha bok koklar suratından kurtulursa süper olacak. Adam 2006'dan beri Volchok'a siniri geçmemiş gibi bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 gecen gun huluda gothami izliim diye girdim, arka arkaya 10 tane pilotu dayadi, 3 saat pilot izledim. #dizisezonubaslangiciproblemleri #thanksilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Alfred çok garip ya her sahnesinde beynim kabullenmemek için büyük çabalar harcadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 sen chinonun bağrından kop gel gotham city e olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 begendim kaliteli duruyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ben de sevdim, yarın çıkıyor di mi 2. bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ilk bölümün yarısında uyumuşum bildiğin... kötüydü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Oyunculuk vasatın biraz üstünde. Sırf konusu için izlettirir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Vulcan_Lionheart said: ilk bölümün yarısında uyumuşum bildiğin... kötüydü ya o dizinin kötülüğünden değil, sen yemekten sonra oturup izlemişindir ağırlık çökmüştür, bir de çok yemek yediysen oh misler gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=FAIwiyExaAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 nasıl dizi akıyo mu yoksa agents of shield tadınd çekirdek mi? yoksa rezil mi :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ilk bölüm aktı gitti genel özet gibiyidi dizinin pilot ötesinde, ışıklandırmalar ve sahneler güzel genelinde biraz comic havasını yakalamışlar ama nolan gothamınıda andırıyor. Karakterler genel olarak hoş ama alfred biraz hafif olmuş, yada farklı olmuş ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar