Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 En güzel şapka kimin acaba =PNefrPopeyeArcaneEternalAtheaWastieeBlackrose Blackrose hazır şapka kullanımı söz konusu. =P Gereken puan kırılsın. Mutlu yıllar herkese.[signature][hline]we modify worlds[Bu mesaj Eternal tarafından 29 Aralık 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 edik =) [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 29 Aralık 2004 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Eheh tabii ki Nefr'in solucanının şapkası :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 efendim çok özür dileriz hemen adaylar arasına ekledik. +1 oy bonusu veriyoruz hatamızdan dolayı =P[signature][hline]we modify worlds
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yok yok arcane in pipboy u cok güzel olmuş ona puan veriyorum ben. athena nınki daha gercekci ama :)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 popeyenin de çok güzel[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
screamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Benimde oyum Athea ya[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 wastiee ya da bi admin baksa [email protected] a ben avatarımda bi dönüş yaşadım geçmişe :P eskiler çok sevicekler hehe[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Athea daki iyi durmuş.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Arcane'ninki hoşuma gitti bi fallout fanatiği olarak..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 hepsi guzel walla seçimn yapmak ta zorlanıyorum
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 athea ve nefr ama athea daha belli olduğu için athea..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 atheaa :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Wastiee ve athea :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 athea çok hoş olmuş. tebrikler. ;)[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Nefr'nin Çok şeker olmuş .. (Order shield de bile var :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Efsaneler ve Diyarlar ..
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Athea'ya tabikine çok şirin olmuş..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Niyazi Hoca bi tarihte demişki; Bakın çocuklar, oğlum konuşursanız kağıtlarınızı vermem (yazılı) zil çalıncada hemen toplarım..
GM-Newbie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Popeye tam oturmus :) cok hos bence popeye ninki[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Theo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Arcane & Eternal...[signature][hline]
magecy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 athea[signature][hline]Image is everything, so play with it.
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 benimkinin en kötüsü olduğuna eminim de en güzelini seçemedim :D ama oyum Athecaaama! çünkü o bir kedi şakkası![signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
magecy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ama ema aplayı unutmuşsunuz[signature][hline]Image is everything, so play with it.
Öne çıkan mesajlar