desertt Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 garbage'da TROLL YAPILIYOR. bunu bilerek başlık açın, bunu bekleyerek başlık açın, sinire kesecekseniz başlık açmayın. traşlayıp (no pun intended) geri diriltecem başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 pek bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 alttaki fotoğrafı 4 adet çoğalttır ve ultraslana kaydını yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bu mu 3 numara o kadar düşünüyorum ediyorum dediğin bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Bariz daha iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 tepeler uzun gibi olmuş 3 numara olduğuna emin misin 4 numara demiş zati ama 4 numaraya göre de uzun bence. neyse şimdi kızlar peşinde tilt olur ilk fotoya göre muazzam değişmişsin ov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 berber yanlış parçayı atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Jaegerjaquez said: böyle bişi olcak işte 3 numara http://i.imgur.com/lX88s4F.jpg CLOSE ENOUGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 desertt said: eski desertt said: yeni http://i.imgur.com/6rnZ4tS.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/a25/853/029/5fc/2f2/78a/b19/fd6/0ef/481/59_450xNULL.jpg GAY misin? Çok ciddiyim merak ettim. Bakışlar falan ele veriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Kafan güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sequo said: http://forum.paticik.com/thumbnails/a25/853/029/5fc/2f2/78a/b19/fd6/0ef/481/59_450xNULL.jpg GAY misin? Çok ciddiyim merak ettim. Bakışlar falan ele veriyor:) gsafdsagsadf sapına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sapına kadar gay aueahuehauehauehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Liebe said: sapına kadar gay aueahuehauehauehau En son meraktan arkadaşlar falan (kızlı erkekli) harbiyedeki Love 'a gitmiştik. Bir cocuk bu bakışı atmıştı bana tanıdık geldi a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 olm allah belanı verecek sequo , fena sıkısırım erkegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 meraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sekocan fazla merak iyi değildir aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Jaegerjaquez said: meraktan Vallaha merak. İçeri girince yar**k ile karşılaşma olasılığını görünce zaten tüydük mekandan :) hanıma öyle bir sarıldım ki o halde bir kişi elledi kaslı ve fit vucudumu ahsudhsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 paranteze dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Sequo said: Jaegerjaquez said: meraktan Vallaha merak. İçeri girince yar**k ile karşılaşma olasılığını görünce zaten tüydük mekandan :) hanıma öyle bir sarıldım ki o halde bir kişi elledi kaslı ve fit vucudumu ahsudhsadsad Salak salak yazılar yazma ozaman, sen gaysen herkesi kendingibi sanma, şurda konu actık ıcıne sıcma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 desertt said: Sequo said: Jaegerjaquez said: meraktan Vallaha merak. İçeri girince yar**k ile karşılaşma olasılığını görünce zaten tüydük mekandan :) hanıma öyle bir sarıldım ki o halde bir kişi elledi kaslı ve fit vucudumu ahsudhsadsad Salak salak yazılar yazma ozaman, sen gaysen herkesi kendingibi sanma, şurda konu actık ıcıne sıcma. asdsaf ayak yapma olm bakışlar falan pek erkeksi değil :) selfie nin dibine vurmuşsun dudakları büzdürmediğin kalmış:) Rahat ol itiraf et bizi kandırabilirsin ama kendini asla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 gülücüklere odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 seko gözüne kestirmiş çocuğu.seviyorsan git konuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kardeş allah belanı verir umarım, senin şereften yoksun oldugun belli, kız kardeşin varsa bi test etsin beni erkekmiyim bir tanıştır? Ankaradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sakalın yakıştığını sanıyorsun ama yakışmıyor incelt veya kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar