Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçı kestirdim beyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
garbage'da TROLL YAPILIYOR.
bunu bilerek başlık açın, bunu bekleyerek başlık açın, sinire kesecekseniz başlık açmayın.
traşlayıp (no pun intended) geri diriltecem başlığı.
Mesaj tarihi:
tepeler uzun gibi olmuş 3 numara olduğuna emin misin

4 numara demiş zati ama 4 numaraya göre de uzun bence. neyse şimdi kızlar peşinde tilt olur ilk fotoya göre muazzam değişmişsin ov
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/thumbnails/a25/853/029/5fc/2f2/78a/b19/fd6/0ef/481/59_450xNULL.jpg

GAY misin? Çok ciddiyim merak ettim. Bakışlar falan ele veriyor:)
Mesaj tarihi:
Sequo said:

http://forum.paticik.com/thumbnails/a25/853/029/5fc/2f2/78a/b19/fd6/0ef/481/59_450xNULL.jpg

GAY misin? Çok ciddiyim merak ettim. Bakışlar falan ele veriyor:)

gsafdsagsadf sapına kadar
Mesaj tarihi:
Liebe said:

sapına kadar gay aueahuehauehauehau

En son meraktan arkadaşlar falan (kızlı erkekli) harbiyedeki Love 'a gitmiştik. Bir cocuk bu bakışı atmıştı bana tanıdık geldi a.k
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

meraktan

Vallaha merak. İçeri girince yar**k ile karşılaşma olasılığını görünce zaten tüydük mekandan :) hanıma öyle bir sarıldım ki o halde bir kişi elledi kaslı ve fit vucudumu ahsudhsadsad
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Jaegerjaquez said:

meraktan

Vallaha merak. İçeri girince yar**k ile karşılaşma olasılığını görünce zaten tüydük mekandan :) hanıma öyle bir sarıldım ki o halde bir kişi elledi kaslı ve fit vucudumu ahsudhsadsad

Salak salak yazılar yazma ozaman, sen gaysen herkesi kendingibi sanma, şurda konu actık ıcıne sıcma.
Mesaj tarihi:
desertt said:

Sequo said:

Jaegerjaquez said:

meraktan

Salak salak yazılar yazma ozaman, sen gaysen herkesi kendingibi sanma, şurda konu actık ıcıne sıcma.

asdsaf ayak yapma olm bakışlar falan pek erkeksi değil :) selfie nin dibine vurmuşsun dudakları büzdürmediğin kalmış:)

Rahat ol itiraf et bizi kandırabilirsin ama kendini asla:)
Mesaj tarihi:
kardeş allah belanı verir umarım, senin şereften yoksun oldugun belli, kız kardeşin varsa bi test etsin beni erkekmiyim bir tanıştır? Ankaradayım.
  • Yeni Oluştur...