Flassh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 barbu said: Dory neden bırakmıştı. 0ne mı darliyordu mutluluklar diye yoksa drama mı donmuştu. Hatırlayamiyorum. onu hatırladığım kadarıyla drama dönmüştü başka bi konudan ama tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 lidriye vardı çok tatlı adamdı. dogmeat 3-4 ayda bir 1-2 post atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paticik 2001 de güzeldi ya o zamanlar herşey seviyeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Ben gitseydim, benim de dönmemi ister miydiniz la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Gitmeden nerden bilelim? Bi gitte görelim bakalım özlüyor muyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Xunn, Bonec, dasaaa, gelsin bunlar. Bu arada harbi Bella'ya noldu, o da mı dramla gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Fistan said: kireiimerodi utopia dory urmesque burtonesk pogodi -alatariel- N-c Villians isabella ivy emaleth irin aquatik cynthia tedicit lillynessy beybin veştitsa sesu rayka Clementine zynp vanille demorah edi afush tipitip Sabrina TrojanMistress helena Horrible Diablesse adam notepade kaydetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Archangel_ said: ben kendimi özledim valla. yazasım gelmiyor Pedala basmaktan hararet yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sorma. o da yetmezmiş gibi bu yaşta bel ağrısı çekiyoruz bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Silphatos said: Fistan said: kireiimerodi utopia dory urmesque burtonesk pogodi -alatariel- N-c Villians isabella ivy emaleth irin aquatik cynthia tedicit lillynessy beybin veştitsa sesu rayka Clementine zynp vanille demorah edi afush tipitip Sabrina TrojanMistress helena Horrible Diablesse adam notepade kaydetmiş piramit yapalım belki gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 dasaaa bide Xaenin nerde la Kaan dota 2 çıktı turnuva falan yapamadık adam yok diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Napolyonn cetintas Bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 barbu said: Dory neden bırakmıştı. 0ne mı darliyordu mutluluklar diye yoksa drama mı donmuştu. Hatırlayamiyorum. emo idi ama severdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 coco niye gitti coco gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 coco neden gitti ben de anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 coco , "avukatlarımız bu başlığı inceliyor" ile son bulan hikayenin kahramanı değil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Anlıyamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 akp destekçileri, sir vs. arkalarından konuşmak olmuyor, suratlarına tükürmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 -Deno- said: barbu said: Dory neden bırakmıştı. 0ne mı darliyordu mutluluklar diye yoksa drama mı donmuştu. Hatırlayamiyorum. emo idi ama severdik imzanı değiştirirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 önce ben yaptım çünki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yetkilerimi kullanmamı istemezsin kara buz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 iyi hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 hoşbulduk. ortam nasıl bi malumat almaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar