senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 turkcell kullaniom ama haftaya yurtdisinda olcam, telefonunda acik kalmasi ve ulasilabilir olmam onemli o surede bildigim kadari ile yurtdisindan sagi solu arayinca saglam bindiriyorlar 3g icinde gecerli mi bu, en olmadi konusmalari skype ustunden yaparim diyordum bir de ne kadar geciriyorlar tarifesi fln mevcutmudur bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 www.turkcell.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 operatörünü söyleseydin yardımcı olacaktım, şimdi bir daha bakmayacağım bile topike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ha bu arada 3g kullanarak konuşmaları skype üzerinden nah yaparsın. 10k faturayı eline al sonra ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 senko said: turkcell kullaniom ama haftaya yurtdisinda olcam ne kadar geciriyorlar tarifesi fln mevcutmudur bunun? turkcell.com.tr yerine paticikte ezbere bu rakamları bilen birinin olacağına mı inandın sdhufdhasuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 20mb 50tl imis internet yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 sabonis said: senko said: turkcell kullaniom ama haftaya yurtdisinda olcam ne kadar geciriyorlar tarifesi fln mevcutmudur bunun? turkcell.com.tr yerine paticikte ezbere bu rakamları bilen birinin olacağına mı inandın sdhufdhasuh yok turkcell'in sitesinde goremediydim basta bakinca simdi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paketler var ama yogun kullanim icin onermem. Ozellikle internet baya pahali oluo. 2hafta ustunde kalcaksan gittigin yere ait hat al on odemeli, sadece interneti olan bisey. Sen aramalari skype'la yap, seni telefondan isteyen arasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 500mb 200 liraydi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Sene 2014 internetsiz yurtdisi dusunulemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 wifi mifi takilcaz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 hangi ülkeye gidiyorsan oradan hazır hat al. çok daha uyguna geliyor. ben ingilterede öyle yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 hat al denmemiş sanırım, gittiğin yerden hat alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 paraya kıyacan başka yolu yok en hesaplısı vodafone ama yurtdışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 sabonis said: hangi ülkeye gidiyorsan oradan hazır hat al. çok daha uyguna geliyor. ben ingilterede öyle yapmıştım Silphatos said: hat al denmemiş sanırım, gittiğin yerden hat alcan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 sabo dedektörün bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 hat alması lazım, yanlış yönlendirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 la okumuş etmiş adamlarsınız buraya konu açacagına turkcelli arasan sana zaten yardımcı oluyo adamlar 19 lira verin internetinizi 3 gün kapatalım işte aramalara beleş yapalım birde 30 dk verelim size fln fişman gibilerinden paket yapıyolar sana özel buradan yardım alamazsın ki bu arada uluğdağda senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ne uludağı lem :) angara da ofisteyim şu an sdf turkcellin sitesine baktım deidğin gibi 30dakkalık paketi fln var da işte burda işin trick'i bişiyi vardır onu bilen vardır diye şeettirdiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Akıllı yurtdışı olması lazım. Zaten onunla ilerlersen gayet düzgün oluyor. Verilen limiti geçince bir sonraki pakete upgrade ediyor seni. İlk olarak 30TL sonra 50TL sonra 80TL 'ydi sanırım. Trick yok. Genel olarak 50TL'deki internet standart işlerini görür; foto paylaşmazsın ama foursquare'den check-in yapabilirsin :). GPS'i kullanabilirsin, onun için ek ücret yok. Tavsiyem Google Maps'ten gideceğin şehrin offline'ını kaydet. Sonra rahat rahat dolaş. Akşamları da otelden yoğun data isteyen işlerini halledersin. Skype üzerinden konuşmak genel olarak zor. Özellikle otel wifi'ları baya yavaş.. Uzun lafın kısası, bir süre TR'deki gibi "her dakika teknoloji"den uzak kalacaksın. Ama elini kolunu bağlayan bir durum yok. Öyle gittiğin yerde 1 hafta kadar kalacaksan hat alman falan gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 "GPS'i kullanabilirsin, onun için ek ücret yok. " abi GPS her zaman, her zaman ücretsiz zaten, gps alıcın varsa. Google maps kullanma adam gibi harita yüklemeli offline destekli harita kullan, internetsiz çalışmıyor google maps offline modu bok gibi, adres aratamıyordum ben en son. turkcell yurtdışı sırf para değil, ayrıca çalışmıyor, sürekli hat düşüyor, aramalar 1 dakika min zaten her arama denemesi bağlansa bağlanmasa giriyor, ben thailand'da 5-6 defa ulaşmaya çalıştım sonunda bağlandı sonra kol gibi fatura geldi sanki 6 dakika konuşmuşum gibi falan, böyle olaylar var. prepaid bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Ben otel wifi'ı falan kullanıyorum internet için, skype'a para yükleyip skype'tan yapıyorum uzun aramaları. Acil işler ve ulaşılabilirlik için de turkcell'in 30 liralık pakedi var, gayet iş görüyor. Hattan çok konuşurum vs. diyorsan yurtdışından prepaid vodafone al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 GPS nerede nasıl bedava? yurtdışında hazır kart alıyorum, ve yanlızca gps le bitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 GPS koordinat veriyor sana bedava olmak zorunda çünkü tek yönlü, offline GPS navigation programı indirirsen internet paketini kullanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 beyler bi de sizden offline map'i olan bi android uygulamasi isteyeyim o zmn yandex map var bende ama onda da offline olayi yok sanirsam google maps'i zaten kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar