Ulgio Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 çat diye bıraktım abi 1 hafta oldu. Ama ara ara ataklar geliyor, şöyle bir 5-10 dk canım çok istiyor. Titriyorum falan, sonra geçiyor sakinleşiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 benim anlamadığım neden zıbırttanadak bırakmak istiyorsunuz. yani 1 ay sonra 1 paket içeceğim deyin. sonra o 1 paketi için. bıraktım ama 3 ay sonra iki paket içicem diyin. arkadaşlarınızdan otlanın. hayır bırakamıyorum :(:(:( diyip düzenli zehirlenmekten iyi. 1 sigara az içeceksiniz en kötü. gerekirse 20 kere dene bırak. 20 gün ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bana da oluyordu aynıları sfdsf geceleri rüya görüyordum böyle kızlar zorla sigara ikram ediyordu kıramıyordum alıp içiyordum sonra kan ter içinde uyanıyordum allah belamı versin ne güzel bırakmıştım sigarayı niye içtim diye sadasfds bir sabah işe giderken dalıp bakkala girdim camel istedim aa ben bıraktımki ya pardon deyip çıktım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Benim çok feci kahve içesim geliyor. İçmezsem elim ayağım titriyor o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Fistan said: içmeyerek başa çıkıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kahveyi, sigarayı, kullandığım bağımlılık yapan ilacı zart diye bıraktım. cold turkey. get on my level alkol alınca sigara içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Cold turkey dışında bırakmak imkansıza yakın, azaltarak bıraktım diyen de yalan söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ben azaltarak bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 HEE BIRAKTIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=x6wM8LziDYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sigara bırakmanın en acı yanı yürürken, beklerken hayatın ne kadar boş olduğunu fark etmek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar