vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ben mesajı bizim evrene göndermişim, çıkmadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Esh said: JestersTear said: mersoyumu yoksa şu yanda duran sarışın mı deseler sarışını isterim. ama demiyolar işte. birini alınca diğeri yanında geliyo diycem de. gelmiyo abi o da yalan. HERŞEY YALAN LAN abi senin sikinti o pantolandaydi. Yoksa yalan degil dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 JestersTear said: mersoyumu yoksa şu yanda duran sarışın mı deseler sarışını isterim. ama demiyolar işte. Ya işte ilk başta bende öyle düşündüm de sonra kan beyne gitmeye başlayınca mersoyu satar o parayla sarışından ordu kurar karşısına esmerleri dizer savaş yaptırırım dedim. Bu arada yarın 8 mart avradlar günü atlamayalım öküzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 8 mart dünya İŞÇİ KADINLAR GÜNÜ o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 JestersTear said: mersoyumu yoksa şu yanda duran sarışın mı deseler sarışını isterim. ama demiyolar işte. of vizyonsuzlar. karı da karı olsa lan. 1 trilyonluk araba. satar ev ve mercedes alırsın. üstüyle akarsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Kızlar o kadar vasat ki, aklım almadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Nekro said: Esh said: JestersTear said: mersoyumu yoksa şu yanda duran sarışın mı deseler sarışını isterim. ama demiyolar işte. birini alınca diğeri yanında geliyo diycem de. gelmiyo abi o da yalan. HERŞEY YALAN LAN abi senin sikinti o pantolandaydi. Yoksa yalan degil dogru yaktım zaten pantalonu o gün asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Hayırlısıyla nescafeden böyle bi merco olmasa da a180'i kazanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Red said: of vizyonsuzlar. karı da karı olsa lan. 1 trilyonluk araba. satar ev ve mercedes alırsın. üstüyle akarsın sdfs o kız 3metre yanından geçse nefesin kesilir, nefessiz kalırsın bre zındık. Mesele Merso mu Kız mı değilll sen hala anlamadın mı? Mesele kızın, mersodan güzel olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 merso kızdan güzel de. abartmayın bi. kate moss mu lan kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kate moss güzel mi lan ? eğri büğrü karı ıyyyy kemik kurusu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Kate Moss' mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Arrête je sais que tu mens Il n'y a que Kate Moss qui est éternelle dedi stromae başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Kadın mı bu? İnsan mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Esh said: Arrête je sais que tu mens Il n'y a que Kate Moss qui est éternelle dedi stromae başgan. non elle n'est pas! Elle me parait comme une merde aklımda kalan fransızca sıçmış olabilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 mirandakeree benziyor esmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 miranda kerr hepimizin tanrıcası olm. kate moss daha alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 miranda kerr hepimizi skerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 öndeki kız benim ilkokul arkadaşım lan galiba. başka foto var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Arkadaşına sorsana abi sen misin diye? Hem konuşmak için fırsat oluşur yazarsın arada çok güzel çıkmışsın falan ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 oo sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ekmek çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 2 sene önce filan profilonun araba cekılısıne katılmıstım sonra unuttum aradan zaman gecmıstı aklıma geldi bı baktım benım adım var kazanan olarak hassstırr dedım aradım aldılar beyfendı arabayı dediler. olm o benim nasıl alırlar dedim kapattım bileti bulam diye buldum birbirlerine çok yakın zamanda 2 çekiliş varmış ben diğerine katılmışım. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ne? ha?şaka? şaka değil mi?.. ŞAKA DEĞİL Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 yok lan gerçek asdsadas dur atıyım sana fotografı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar