vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ben mesajı bizim evrene göndermişim, çıkmadı. :(
Nekro Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Esh said: JestersTear said: mersoyumu yoksa şu yanda duran sarışın mı deseler sarışını isterim. ama demiyolar işte. birini alınca diğeri yanında geliyo diycem de. gelmiyo abi o da yalan. HERŞEY YALAN LAN abi senin sikinti o pantolandaydi. Yoksa yalan degil dogru
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 JestersTear said: mersoyumu yoksa şu yanda duran sarışın mı deseler sarışını isterim. ama demiyolar işte. Ya işte ilk başta bende öyle düşündüm de sonra kan beyne gitmeye başlayınca mersoyu satar o parayla sarışından ordu kurar karşısına esmerleri dizer savaş yaptırırım dedim. Bu arada yarın 8 mart avradlar günü atlamayalım öküzler
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 JestersTear said: mersoyumu yoksa şu yanda duran sarışın mı deseler sarışını isterim. ama demiyolar işte. of vizyonsuzlar. karı da karı olsa lan. 1 trilyonluk araba. satar ev ve mercedes alırsın. üstüyle akarsın sdfs
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Kızlar o kadar vasat ki, aklım almadı yani.
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Nekro said: Esh said: JestersTear said: mersoyumu yoksa şu yanda duran sarışın mı deseler sarışını isterim. ama demiyolar işte. birini alınca diğeri yanında geliyo diycem de. gelmiyo abi o da yalan. HERŞEY YALAN LAN abi senin sikinti o pantolandaydi. Yoksa yalan degil dogru yaktım zaten pantalonu o gün asdfs
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Hayırlısıyla nescafeden böyle bi merco olmasa da a180'i kazanıcam
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Red said: of vizyonsuzlar. karı da karı olsa lan. 1 trilyonluk araba. satar ev ve mercedes alırsın. üstüyle akarsın sdfs o kız 3metre yanından geçse nefesin kesilir, nefessiz kalırsın bre zındık. Mesele Merso mu Kız mı değilll sen hala anlamadın mı? Mesele kızın, mersodan güzel olması.
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 merso kızdan güzel de. abartmayın bi. kate moss mu lan kız?
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 kate moss güzel mi lan ? eğri büğrü karı ıyyyy kemik kurusu zaten
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Arrête je sais que tu mens Il n'y a que Kate Moss qui est éternelle dedi stromae başgan.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Esh said: Arrête je sais que tu mens Il n'y a que Kate Moss qui est éternelle dedi stromae başgan. non elle n'est pas! Elle me parait comme une merde aklımda kalan fransızca sıçmış olabilirim sdf
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 miranda kerr hepimizin tanrıcası olm. kate moss daha alınabilir.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 öndeki kız benim ilkokul arkadaşım lan galiba. başka foto var mı?
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Arkadaşına sorsana abi sen misin diye? Hem konuşmak için fırsat oluşur yazarsın arada çok güzel çıkmışsın falan ayağına.
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 2 sene önce filan profilonun araba cekılısıne katılmıstım sonra unuttum aradan zaman gecmıstı aklıma geldi bı baktım benım adım var kazanan olarak hassstırr dedım aradım aldılar beyfendı arabayı dediler. olm o benim nasıl alırlar dedim kapattım bileti bulam diye buldum birbirlerine çok yakın zamanda 2 çekiliş varmış ben diğerine katılmışım. =(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ne? ha?şaka? şaka değil mi?.. ŞAKA DEĞİL Mİ?
jacabo Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 yok lan gerçek asdsadas dur atıyım sana fotografı
Öne çıkan mesajlar