Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asucan.com kapanıyor, patron çıldırdı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi hatun yapsanız ey ahali kendinize? sıkılınca muhabbet falanda edersiniz hem? muhabettinizden tiksindim ilk 2-3 mesajdan sonra yemin ediyorum.

hem sosyalleşirsiniz falan? belki orgy imkanı bile olur
Mesaj tarihi:
arcane said:

axedice said:

Anal kayganlaştırıcı jelle vajinal kayganlaştırıcı jel arasındaki fark ne?

hak yolu ile bok yolu işte. biri helal öbürü haram.

vajinal daha düşük yoğunluklu olur, bebek yağı gibi. diğeri köpürme yapar vajinada kullanınca, hoş görünmüyor.
Mesaj tarihi:
huun said:

arcane said:

axedice said:

vajinal daha düşük yoğunluklu olur, bebek yağı gibi. diğeri köpürme yapar vajinada kullanınca, hoş görünmüyor.

anlayamazsınız
Mesaj tarihi:
huun said:

arcane said:

axedice said:

Hah tamam teşekkürler. Merak ettim vajinali de kullanabilir miyim diye ama düşük yoğunlukluysa sıkıntı yaratır heralde.

Analın çileklisi falan da olsa iyiymiş.
Mesaj tarihi:
Ben niye dükkanı kapatıyorsunuz ne oldu onu merak ediyorum türkiyede sex shop tutunsun ya seks otuzbir güzel şeyler.

kayganlaştırıcı kondom olacaksa kondom safe silikon bazlı öneriyorum, kurumuyor.
Mesaj tarihi:
Sdfdsd satılık başlığında da demiştim, yeni nternet yasakları böyle erotik ürün satışı yapan siteleri de Baltaladı hatta yasaklanan siteler bile vardı. Verileri saklıyorlar diyolar abi adam artık gönül rahatlığıyla girip kendine nasıl vibratör alsın
  • Yeni Oluştur...