pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 arkadas vanda mecburide ondan istedim bi dene mavi-yesil van kedisi emme kedileri vandan disari cikarmak yassahmis eyle dedi valla beni mi yedi bilmiyorum da uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bingildak said: Bu hıyar kesin bilir her boku biliyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hani ev ahalisi olarak karar almıştınız hayvan almamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 daha önce demiştim gerçi bildiğim kadarıyla sibirya kedisi hipoalerjenik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 İlk mesajı okusana hırbo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hayırlı olsun kardeş şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 EYVALLAH BRO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 alcaksan 2 tane al bari. tek olunca psikolojileri bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bunların ev devlet yurdu gibi sıkılmaz kedi bildiklerimi söyliyim sahibinden de filan öyle başka cinsi kakalamaya çalışanlar filanda var genelde ücret istiyorlar cins kedilere. cins olmasa bile anlamayacağını sanıp sadece masrafları ver diyor aa ucuzmuş diyebiliyorsun. pet sitelerinde kovala bence paylaşıyorlar orda şu ayda doğurcak vs. iletişime geçip bekliyorsun sahiplendirmede yapıyorlar bakamayan olursa sahibindenden daha sağlıklı bence yazdıklarımı ben anlamadım siz hiç anlamazsınız bu mesajı okumayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Xaenin said: bingildak said: Bu hıyar kesin bilir her boku biliyor bu valla bizim evde ben doğduğum andan ben evi terk ettiğim ana kadar kedi vardı. binbir türlü cins kedi geldi, geçti. üniversiteye başladığımda da kendi evimde kedi beslemeye başladım. evdeki ilk kedimde cinsti. alerji konusunda çok bilgi sahibi değilim, seninki biraz daha üre ile tetikleniyor gibi. haliyle dişi kedi o konuda çözüm olacaktır ama kız arkadaşımdan örnek vereyim, onunda alerjisi var. tam olarak neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz ama ilk benim evime gelip gitmeye başladığında çok fena böyle salya sümük nefes alamaz hale falan geliyordu. özellikle kedi kumunu temizlerse veya kedilerle çok içli dışlı olursa. bizim evde kedi mutfağa girmez, yatağa girmez gibi kurallar yoktur bende izin vermem zaten böyle şeylere. yeni yatak yapılır, ilk içine giren kedidir, bütün gün orada uyurlar. yattığımız yerde bile tüy oluyor noktasında belirtiyorum bunu. son 6 aydır falan kız arkadaşım neredeyse hiç alerji problemi yaşamıyor. buna alışmak demek istemiyorum da sanki vücüdün verdiği tepki değişti gibi. eskisi gibi olmuyor hatta en son zamanlarda hiçbir şey olmuyor. basit önlemler aldık mesela asla kedinin kumunu elletmiyorum ona. kediyi seviyor ediyor öyle benim gibi suratını göbeğine gömüp pööörrğggghkkk yapmıyor. senin için böyle önlemler işe yarar mı veya zamanla alerjinin tepkisi/etkisi değişir mi bilmiyorum. kedinin cinsi noktasında o konuda yardımcı olamam. alerjiyi-cins ilişkisini göz ardı edersek kesinlikle sokak kedisi al derim evine. herhangi bir tür. bu kadar cins/cins olmayan kedi beslemiş biri olarak sokak kedisinin cins kedilere kıyasla inanılmaz karakter sahibi canlılar olduğunu söyleyebilirim. ki eve alarak bir canı kurtarıyorsun gibi bir şey, ayrı bir güzellik. ücretsiz sokak kedisi sahiplendirmeye çalışan bir sürü platform var, onlardan sahipleriyle iletişime geçip durumunu anlatabilirsin. düzgün insanlarsa alır 1 hafta denersin, alerjin kediye nasıl tepki veriyor görürsün. baktın ki olmuyor, geri verirsin sahibine başka bir ev bulur. aynı şekilde sokaktanda bulabilirsin ama eve alıp 1 hafta sonra sokağa koymak bana çok acımasız geliyor ondan sahiplendiren insanların durumu anlayıp, gerekirse geri alma şartıyla sana vermesi bence daha güzel olacaktır iki taraf için. umarım güzel olur abi çünkü gerçekten çocuktan sonra en güzel şey bence, hayat iksiri resmen. bütün negatifliğini, sinirini, gerginliğini alan canlılar. huzur veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 said: benim gibi suratını göbeğine gömüp pööörrğggghkkk yapmıyor. Ne biçim bi adammissin birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi biz kediyi 4 5 ay sevip sonra sokağa bırakıcaz zaten. yani ömürlük aramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hatta kafamda vahşi köpek besleyip, çiğ et ve karanlıkta yıllarca beklettikten sonra, kulağınıda kesip gergenin evinin önüne bırakmayı düşünüyorum 20 30 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Arkadaşlar kediyi bulduk, sahipleneceğiz ancak şöyle bir endişem var. Kedinin annesi yavrularına biraz fazla bağlı, yavrularının çok umrunda değil gibi ama annesi ayrı kalınca miyav miyav bir hal oluyormuş. Bu kızcağızın altından 2 aylık yavrusunu alırsak canına kıyar diye korkuyorum. Var mı böyle olayları kedilerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 kediyi al bi çorabın içine saat koyup onu bırak anlamıyorlar farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 benim kedim hamile hazirana kadar beklersen al birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 WaNTeD said: kediyi al bi çorabın içine saat koyup onu bırak anlamıyorlar farkı sfsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 köpek barınaktan alınır kedi sokaktan. aşı yaptırmayı unutmamak lazım aşılar önemli aşısız hayvan beslemek çok risklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Immunolojiyle bence kedi alerjini cozebilirsin gibime geliyo. Bi arkadasim var veteriner, kedi alerjisi var mesela (: Oksuruyo hapsuruyo boyuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bizim kediyi alirken babam baya sitelere falan abone olmus ariyordu. Sansimiza bi tane chinchilla buldu. Oda cok sans kadinin 2 safkan kedisi var. Biri dogurmus digeride dogurmak uzere. Ki galiba bunlarin dogurma yerleri oluyormus. Ilk kedinin yavrulari dagitip alani boslatmasi gerektiginden cok cuzzi bir fiyata verdi dediydi babam. Sitelere abone ol. Acele etme derim. Her aksam yarim saat 1 saatini ayir 1-2 ay icinde bulursun. Ama seye dikkat et bizim kedi biraz korkakti. babam biraz daha annesinin bakmasi lazim cok erken aldik dediydi. Bu tur onemli seyler var eger sitelerden alacaksan. Simdiden hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Buldum abi kediyi, kadın da bizi beğendi zaten, kedi geliyor yani haftaya anne sütünden kesilince de ben psikolojik yan etkilerini merak ettim, bir bok olmazmış sorun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 olm gökalple yasıyacak hayvan daha buyuk psikolojik sorun olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 konuyla alakasız olarak çok enteresan bir şey söyleyeceğim. benim kedi almadan evvel sığır gibi tüylü hayvan alerjim vardı. gözlerim şişerdi, boğazım kaşınır burnum, gözüm akardı. bundan 3 sene evvel kızımı aldım bir süre devam etti daha sonra yok oldu alerjim. çok enteresan değil mi? bu kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 serin hikaye birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Disi kedilerin daha az alerjen oldugu rivayet edilir. Bilimsel bir back up i var mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar