SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Selam, elimde 2 adet almanyadan getirdigim kobo glo var, biri siyah biri turkuaz gibi olan. http://www.kobo.com/koboglo Birinde toplam 1 kitap okundu, birinde hic okunmadi, ikiside 0 gibi. Turkiye dahilinde bulabildigim tek fiyat su: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kobo-glo-elektronik-kitap-okuyucu-wi-fi-104086477 2 sene garantili falan 400TL demisler sifirina. Avrupada 120 eur civarinda sifiri. e-book store'u turkiyeye acik olan tek e-bookcu bunlar sanirim. Ne kadara gideri olur bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ebook ile tablet arasında tam fark ne. Bende annem için istiyorum ama artısı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 e-book readerlarda eink ve epaper teknolojisi oldugu icin gozu yormuyor tablet gibi ve sarji 1 hafta falan gidiyor tabi okuma suresine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 100 dolar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 350-400 iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Japonlar ebay da 100 dolara satiyorlar tr ye kargo var. Yanilmiyosam bi 10-15 dolar da kargosu var. Gumruge takilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ben Ebay den aldım 120 dolar kargo 25 civarı tuttu , yanında orijinal akıllı kılıf da dahil 150 dolar diye çıktı.Gümrük filan takılmadan adrese teslim geldi. O günden beri gören, ben de isterim diyor. Yalnız Ekranını mallık yaparak kırdım Yeni ekan alıp taksam 89 dolar.Kargo ile 100 dolar sadece ekranı. Satmayı düşünürsen uygun fiyata 2 adedi de satın alma ihtimalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Cok iyiymis yahu bu. Kobo Touch kullaniyordum, neden bir yildir bunu almamisin diye kafami duvarlara vuruyorum simdi. Isik rahatsiz etmiyor, geceyarisi, karanlikta uzanip okuyunca bile rahatsizlik yok. 167 ppi'den 213 ppi'ye gecis cok fark yaratiyor, Kobo Touch ile fontlari paperback buyuklugune indirince okumakta zorlaniyordum, burada rahatsiz bile olmuyorum. Isik cok iyi ama, %64 parmaklikla aldim bunu, gun isiginda ama golgede: http://cl.ly/image/2c0b0h2k1L36/WP_20140308_001%20copy-resized.jpg Bundan daha iyisi hardcover kitap yani, paperback'ten filan daha kaliteli olmus sonunda. Arkadas satiyorsa alin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Evet Gerge'nin de onayini aldigima gore satisa gecebilirim artik. 250TL istiyorum tanesine, sanirim fiyat uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Siyah olan satildi. Beyaz olanin da deri kilifin rengi boyamis biraz arka tarafini resimdeki gibi, silinirse gecer mi bilmiyorum. O yuzden fiyati 200TL ye cekiyorum. https://dl.dropboxusercontent.com/u/23906642/kobo/b1.JPG https://dl.dropboxusercontent.com/u/23906642/kobo/b2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Ben om attım hic ellesmeyin :) Siyah olan kullanilmamis olandi kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Siyah olanla 1 kitap okundu, beyaz olan kullanilmamis. Dandik deri kilifin icinde bekletince boyasi gecmis tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Aldim gitti. Edit: Gerge bunlar hep senin yuzunden yaptigim gereksiz masraflar evlilik/askerlik hazirliklarinin arasinda. Bana e kitap borclusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 2side satilmistir, tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 ttnet gibi abv. olm iki gündür satış kaçırıyorum lan patiye giremedim diye. şimdi taa japonyadan sipariş vercem, bekle gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Acaba hangimize verdiniz? Yaklaşık bir hafta önce teklifimi vermistim:) alanlardan biri umarım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Siyah olani kimde bilmiyorum ama beyazi ben aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Hayirli olsun seninki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bunu askeriyeye sokamiyoruz degil mi? Kitap sokmak yasak degil ama ekitap yassah kanimca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Askeriyede okunacak kitapları bölük Komutanı görülmüştür diye imzaliyor, birde her türlü elektronik alet yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar