MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Aylardan temmuz. Saat 8 aksam falan. Kandilli de oturan arkadasimi aldim, taksimde takilacagiz. sonrasinda araba kullanacagim diye kahve icmeye gittik, sabah 4 bucuk falan. Kendimdeyim, en ufak sersemligim yok. Kizi geri birakacagim... Fakat avrupa yakasini pek bilmiyorum. FSM'ye cikma yolu ararken yolda polis ceviriyor. -ehliyet ruhsat? -buyrun memur bey. -alkol var mi? -yok memur bey. -peki gidebilirsiniz. Her neyse bir tunele baglanip (hangi tunel bilmiyorum) oradan fsm'ye cikan yoldan Kandilliye geliyoruz. Hikayemiz burada bitiyor. Gunumuze geliyoruz. Dun babam geldi, oglum iki tane ceza yemissin temmuzda hiz cezasi. Detay yok. "Acaba TEM'de mi yedim" falan derken babam bugun istanbul trafikle konuşmuş, cezayi cevirmeden sonraki tunelin girisinde ve cikisinda 2dk arayla yemisim. Giris ve cikis kameralari 70 limili yolda 90la gittigim icin 2 dakika arayla 2 tane hiz cezasi kesmis. İtiraz edilemiyormuş, mahkemeye vermemiz gerekliymis. Yani o tunelin icinde de bir tane kamera olsa 3 tane de yiyebilirmisim? Boyle sacmalik olabilir mi ya? Bir tanesini anlarim da ikisi icin de ayri ceza oduyorum. Yuz tane kamera koysunlar dis borcu kapatayim oldu olacak. 190x2 380TL evlat acisi gibi yahu. Life is a fickle bitch my friend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bi yerden çıkcağı varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 serin hikaye birader. olm çok saçma lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 70 le gitmeyi deneseymişsin. ben trafik kurallarına uymayan adamları anlamıyorum abicim, koysun 100 tane eds inş 100 kere yakalanır o kadar ceza yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 2dk içinde tünelde olduğunu fark edip yavaşlamadığın için bir ceza daha vermişler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ahah o da guzel. 70 limitli yolun ceza siniri 77 zaten. 13 kmlik hiz nedeniyle anarsist olmadigimiz kaldi bir de. Allah sana versin ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ki 2 dakika tunelde oldugunu anlamak icin yeterli bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 iyi olmuş. bir de alkollüyken hız yapıyorsun. umarım ceza caydırıcı olur, trafik canavarlığından vaz geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ayar üstüne ayar diye buna diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kızla takıldığını söylemek için uzun bi yol seçmişsin asdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 MrLevie said: Ahah o da guzel. 70 limitli yolun ceza siniri 77 zaten. 13 kmlik hiz nedeniyle anarsist olmadigimiz kaldi bir de. Allah sana versin ne diyeyim. anarşist falan demdim, biliyorsundur %10 hata payı zaten çok önemli değil max 75 le giderken de kaç defa ceza yedik, tünele giriyorsan 70-75 in üstüne çıkmıcaksın. inş verir 77 hız sınırı olan yerden 90la geçersem kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Abi hiz yapiyormusum asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 suçlusun alkollü araç kullandığın için suçlusun limiti aştığın için. ödeyeceksin sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bi de çok mütevazi arkadaşı aldım diye başlıyor sonra kız oluyor. pis trafik canavarı 380tl ne lan 6 ay hapis min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 MrLevie said: Abi hiz yapiyormusum asfd hız sınırını aşmışsın algılayamıyorsun galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Benim odemekle ilgili sikintim yok da olaylarin bu kadar trajikomik olmasi anlatmaya degerdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 aahahahah abi nesi trajikomik? hız sınırını aşman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imamizer said: kızla takıldığını söylemek için uzun bi yol seçmişsin asdfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 alkol alman mı trajikomik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yoksa alkollü araba kullanman mı? neresinden tutsan elinde kalıyor, battıkça batıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Birader sen iyi misin? Hiz sinirini asmadim falan mi diyorum? Tamam hiz sinirini asmisim, odeyecegiz haliyle. Bu gozde TEMde 150 yle gidip de ceza almadan yirtan insanlari da gordu. Trajikomik olan cevirmeden cikip 13km gibi abzurt bir ekstra hizla ceza yemis olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bide komikmiş gibi anlatmış tey allam. Ne adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bi de gorevli memura yalan soylemissin alkolsuz olduguna dair, 2 tane 70lik bira, insanin davranislarini etkilemeye yetecek derecede alkol iceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar