WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 öyle bişey demesi imkansız ya eşin dediği gibi. ben sağ temizdir diyodum gayet normal geliyodu da, şuan kasa sağda fan sesini soldan duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 buluışma eventine kulak temizleme operasyonu topiği açalım topluca gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 indirim alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben yaptıralı 1 yılı geçti mesela bu topik açılana kadar iyi gidiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 tesekkurler beyler sizin yuzunuzden bende gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sayenizde kendimi sağır gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben de bi etkisi olmadı topicin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Fistan said: ben de bi etkisi olmadı topicin sen etkisiz elemansin o degilde fistan sen niye yorunge disina ciktin bi ara? tatil amacli falan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hava değişimi verdi dynamick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Kojiroh said: Kulakçı virali lan resmen, allah belanızı versin :( direk kbbye gidicem lan ilk fırsatta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ulan nazar değdirdin. kulağım tıkandı ve inanılmaz bir ağrı çekiyorum şu an. off ölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben yarın gidiyorum kbb'a. temizletirsem duygularımı paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 gitmişken temizlet kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ABİ GEBERİYORUM BÖYLE BĞ AĞRI YOK. zeytinyağı damlat diyolar ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ılık su zeytinyağı damlatılabilir, tıkanıklık ağrısı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 tıkanıklık ağrısıydı ama dayanılmaz hale geldi. acile gitsem kbbci yoktur. anca kıçıma iğne vururlar. damlatıyorum valla zeytinyağı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 nöbetçi eczane bulup gliserin çak direk, ağrı yapmasının sebebi içindeki pisliğin kurumuş olması, gliserin yumuşatır rahatlamasını sağlar. Ağrı yapacak kıvama geldiyse zaten gliserin kullanmadan gidersen işkence seansına döner temizleme :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 eczane bulamazsan ılık su veya zeytinyağı da iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 zeytinyağı yokmuş ki evde. ağrı dayanılır gibi şu an tekrar. dayanılmaz olursa eczane yarın da kbb pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 gliserin 1 saate yumuşatıyo zaten kbb ye gitmeden mutlaka uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 topic i okurken tıkanık hissedip, başka işe yönelince unutmaya başladım. buraya giriyorum hop tıkalı kulak, sayfayı kapatıyorum hop açılıyor asdkljsadklsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 WaNTeD said: kulakları temizlettim, sağır yaşıyomuşuz sdfgasd çok mutluyum Belirli bir şikayetten dolayı mı temizlettin yoksa yine iyi duyuyor muydun? Temizlerken ağrıyor mu, temizledikten sonra daha çabuk tıkanma gibi durumlar yaşanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 şikayet kulak tıkanıklığı işte, duyuda azalma, ama temizletene kadar anlamıyosun ne kadar az duydugunu, şimdi gittim kalanşarı da temizlettim gliserin kullanıp HD duyuyo insan sdf ağrı acıma falan olmuyor hani çok az ve kısa süreli oluyor olursa da, korkulacak bir tarafı yok yani. ama cidden tavsiye ederim ne kadar sağır olduğunuzu farkedeceksiniz işlemden sonra. o temizletince bağımlı olursunuz vs. hurafe. kulağın işine yaran kirler böyle toplanıp tıkayanlar değil şunlar da doktorun ufak kalan dediği kirler asd kir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Kardeş kandırmışlar seni adam sıçtıktan sonraki götünü sildiği kağıdı yutturmuş sana sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar