JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 oha hala mı bitmedi senin kulak da maşallah içinde ayrı bir habitat ortamı oluşturmuş ne organizmalar yaşıyordur orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 gliserin ne nasıl kullancaz. kimya 0 dan 1 gelmişti 9. sınıfta hor görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 nerde temizletebiliyoruz herkes yapıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 eczaneden 4-5 liraya alıyosun, damlalıklı yağ, gunde 3-4 kere 4-5 damla damlatıp 3dk başı yana yatırıp bekliyosun. tüm KBB ler yapar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kulağa kamera sokuyorlar ya orada temiz mi gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 bana sokmadı kamera, bakıp temizlemeye girişti direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 böyle küçük göz damlası gibi kutusu var gidip alıyorsunuz eczaneden. sonra damlatıyorsunuz kulağınıza. ne kadar katı kir o kadar gliserin. kaç damla ya da kaç kere olduğunu hatırlamadım ama baya oldu. yine mi gitsem ya. bu kulak temizliğini beceremiyorum ben kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kendi kendine olmuyo ya, çok denedim de. gidip 10dk da hallettirmek çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 damla olarak saymayın gliserini koyverin gitsin. kulak çanağını dolduracak kadar koyun. bazı sabahlar yastığınızda kocaman kirlerle uyanıyosunuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 12-13 sene önce temizletmiştim. önce gliserin kullanıp. basınçtan başım dönünce hafif hemşire tansiyonumu ölçmüştü. ölçerken kolumu memesine yaslamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 WaNTeD said: ha gliserin demişken, cuma tekrar gidicem gliserin kullanıp, tam temizlemedi yani ona rağmen baya baya güzel oldu ya. iltihapın atılması gibi zevkli bişey çok keyifli şu his. gündüz denize girersin su kaçar kulağa gece böyle bi anda akar ılık ılık. boşalmaya yakın bi zevktir asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Yaa bende eczaneden gliserin aldım, nitrojen ile karıştırdım ama nitrogliserin olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 abi benim böyle bişeyden haberim yoktu ama canımı çektirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 rıdvanın pipisiyle kulağımı kurcalyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Masakari said: Yaa bende eczaneden gliserin aldım, nitrojen ile karıştırdım ama nitrogliserin olmadı. lol nasıl bir noobmuşsun ya olmaz tabi nitrojengliserin olmuş seninki, sadece nitroyla karıştırıcaksın şu yarış arabalarında olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 NOS KAT NOS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Su konuyu gorene kadar bir sorun yoktu ama simdi kulagimda bir suru kir var ve rahatsiz ediyorlar gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Herifin kulagini kiskandim iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 tebrikler artık kulağın falloş oldu bundan sonra temizlemeden duramayacaksın. çoçuk oyuncağı sanıyorsunuz temizlemeyi ohh temizledim rahatladım demi sen gör bundan sonraki yaşamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Cons said: rıdvanın pipisiyle kulağımı kurcalyım bir kulağından girer öbüründen çıkarım nasihat misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Vakum filan demişler dur elekrik süpürgesine uç yapayım kulağıma uygun. Sonra bi viijjjt bitti gitti al sana tertemiz kulak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 topic i okudum, şimdi sanki kulaklarım tıkalıymış gibi hissediyorum. abi sağol cidden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Dworgian said: topic i okudum, şimdi sanki kulaklarım tıkalıymış gibi hissediyorum. abi sağol cidden =/ abi tam olarak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar