Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OHA

WaNTeD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eczaneden 4-5 liraya alıyosun, damlalıklı yağ, gunde 3-4 kere 4-5 damla damlatıp 3dk başı yana yatırıp bekliyosun.

tüm KBB ler yapar sanırım
Mesaj tarihi:
böyle küçük göz damlası gibi kutusu var gidip alıyorsunuz eczaneden. sonra damlatıyorsunuz kulağınıza. ne kadar katı kir o kadar gliserin.

kaç damla ya da kaç kere olduğunu hatırlamadım ama baya oldu. yine mi gitsem ya. bu kulak temizliğini beceremiyorum ben kendi kendime.
Mesaj tarihi:
12-13 sene önce temizletmiştim. önce gliserin kullanıp. basınçtan başım dönünce hafif hemşire tansiyonumu ölçmüştü. ölçerken kolumu memesine yaslamıştı.
Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

ha gliserin demişken, cuma tekrar gidicem gliserin kullanıp, tam temizlemedi yani ona rağmen baya baya güzel oldu ya. iltihapın atılması gibi zevkli bişey çok keyifli

şu his.

gündüz denize girersin su kaçar kulağa

gece böyle bi anda akar ılık ılık. boşalmaya yakın bi zevktir asdas
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Yaa bende eczaneden gliserin aldım, nitrojen ile karıştırdım ama nitrogliserin olmadı.

lol nasıl bir noobmuşsun ya olmaz tabi nitrojengliserin olmuş seninki, sadece nitroyla karıştırıcaksın şu yarış arabalarında olan.
Mesaj tarihi:
tebrikler artık kulağın falloş oldu bundan sonra temizlemeden duramayacaksın. çoçuk oyuncağı sanıyorsunuz temizlemeyi ohh temizledim rahatladım demi sen gör bundan sonraki yaşamını
  • Yeni Oluştur...