desislaf Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 cok kalabalik ve bilinen bi festival degilmis zaten. deli gibi icip eglenerek bi kez daha yabanci hatunlarin degerinin anlanilabilecegi bi organizasyon bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 aids,herpes vb. olun da görün @yetkisiz temsil,bekleniyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 sevişemeyenin sevişmeye korkanın lafı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 180 euro ya hatun dahil mi? yoksa ekstra mı alıyorsunuz ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 oraya gidip hala hatun bulamıyosanız 180 euro daha veriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben bulamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben giderim ya ülke görmüş oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben de giderim aslında sırbistanı gezmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 moriarty said: oraya gidip hala hatun bulamıyosanız 180 euro daha veriyosunuz. ıngılızce konuşmuyordur ki ordakiler nasi anlaşcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kazantipte sadece sex diyerek, victorias secret ayarında ikiz kaldıran kuzenim var abi. böyle yerlerde zaten anlaşılır bi şekilde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 gidip kızlara sex deyin demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 anlasmaya gerek yok. turk oldugunu belli et. herkes birbirinin amacini biliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Gidin ve orda turkun gucunu gosterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 chrome said: imamizer said: abi siz bu motivasyonla organizasyonu pazarlıyorsanız gelmeyelim hiç. bi uçak balta ile sefere çıkıp kendimizi rezil etmeyelim. ahahahahahahah Su postla kendime geldim Ayrica 200 euro + böbrekler olabilir gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 moriarty said: kazantipte sadece sex diyerek, victorias secret ayarında ikiz kaldıran kuzenim var abi. böyle yerlerde zaten anlaşılır bi şekilde sdf. hmmm nasıl gidiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Senko ile anlaşın sponsorlukta, verin parayı , 2 gün kapatsın internetleri ülkede , sonra bak sırbistana ukraynaya (şu haline bile) rusyaya falan nasıl burdan uçakla adam kaldırıyosun , hele 200 euro gibi ucuz bir fiyata ülkenin yarısı akar o ülkelere. Pis şark kurnazı girişimcisi olacak adammışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 evet beyler senko patiden 10 kişiye sponsor olacakmis ilk pm atan 10 kişiye sırbistan lavfeste ucretsiz gidis imkanı yalnız soyle bi sarti var kendisinin sponsor oldugu her kişiden en az 20 dk lik video istiyor -icerigini soylemedi gerci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 160 Euro'ya Türk'ün gittiği adı lovefest olan şeye gitmek?. hmm kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 2 kişi gidin bi de, ben çok ezildim tek kişi 2li kız gruplarına yanaşınca asdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben gidicem ama tek olmaz. sıçmaya falan giderken cüzdanı telefonu emanet edecek adam lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ay sonuna dogru netlestiririm ben mizer sikinti yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Esh said: 2 kişi gidin bi de, ben çok ezildim tek kişi 2li kız gruplarına yanaşınca asdafds yankı görende 2 ye 2 de arif erdemsin seytan rıdvansın metin ali feyyazın feyyazısın sancak ulan 1 vs 2 2 vs 2 5 vs 3 her türlü bi hareketini göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 he ya ben de onu diyorum. ama sırbistanda yüzsüzleştim iyice hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 imamizer said: ben gidicem ama tek olmaz. sıçmaya falan giderken cüzdanı telefonu emanet edecek adam lazım bana. Bak gelirim wing man olamazsan adam gibi, orada 1 burada 1 posta olmak uzere bi temiz dalarim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 lan baktım da dandik gibi duruyor ya. kazantip sw mundar oldu ukraynada. tomorrowland'e de gidemedik. bari karı kız vardır buna gidelim dicem, o da gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar