Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sirbistan Lovefest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok kalabalik ve bilinen bi festival degilmis zaten. deli gibi icip eglenerek bi kez daha yabanci hatunlarin degerinin anlanilabilecegi bi organizasyon bence :P
Mesaj tarihi:
chrome said:

imamizer said:

abi siz bu motivasyonla organizasyonu pazarlıyorsanız gelmeyelim hiç. bi uçak balta ile sefere çıkıp kendimizi rezil etmeyelim.

ahahahahahahah

Su postla kendime geldim

Ayrica 200 euro + böbrekler olabilir gibi geldi
Mesaj tarihi:
moriarty said:

kazantipte sadece sex diyerek, victorias secret ayarında ikiz kaldıran kuzenim var abi.

böyle yerlerde zaten anlaşılır bi şekilde sdf.

hmmm

nasıl gidiyorduk
Mesaj tarihi:
Senko ile anlaşın sponsorlukta, verin parayı , 2 gün kapatsın internetleri ülkede , sonra bak sırbistana ukraynaya (şu haline bile) rusyaya falan nasıl burdan uçakla adam kaldırıyosun , hele 200 euro gibi ucuz bir fiyata ülkenin yarısı akar o ülkelere.

Pis şark kurnazı girişimcisi olacak adammışım.
Mesaj tarihi:
evet beyler senko patiden 10 kişiye sponsor olacakmis ilk pm atan 10 kişiye sırbistan lavfeste ucretsiz gidis imkanı yalnız soyle bi sarti var kendisinin sponsor oldugu her kişiden en az 20 dk lik video istiyor -icerigini soylemedi gerci-
Mesaj tarihi:
Esh said:

2 kişi gidin bi de, ben çok ezildim tek kişi 2li kız gruplarına yanaşınca asdafds

yankı görende 2 ye 2 de arif erdemsin seytan rıdvansın metin ali feyyazın feyyazısın sancak
ulan 1 vs 2 2 vs 2 5 vs 3 her türlü bi hareketini göremedik
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ben gidicem ama tek olmaz. sıçmaya falan giderken cüzdanı telefonu emanet edecek adam lazım bana.

Bak gelirim wing man olamazsan adam gibi, orada 1 burada 1 posta olmak uzere bi temiz dalarim sana
Mesaj tarihi:
lan baktım da dandik gibi duruyor ya. kazantip sw mundar oldu ukraynada.

tomorrowland'e de gidemedik. bari karı kız vardır buna gidelim dicem, o da gözükmüyor.
  • Yeni Oluştur...