Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mahouka'yi izlemek icin bir-iki civiniz eksik olmali bence =) Kawai Complex ikinci bolumunde level atladi bu arada, bakin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 mahouka iyi gibi ama mc çok op be yani tamam op olduğunu anladık da böyle hem gizlemeye çalışıyolarmış gibi yaptılar sonra aslında herif allah'mış falan bilemedim ya, her türlü izlerim gerçi ama rahatsız etti biraz orası Bokura wa Minna Kawaisou baya tatlı gidiyo evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 17 yaşında orduya girmiş, master magic engineer & researcher olmuş, üstüne tactical nuke summonluyor, normal biri gibi okula gidiyor, gerçek kimliğini saklıyor. öyle genius ki levelı testlerle ölçülemiyor falan dsdsf cringe içinde kalarak izliyorum işte sao gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ilk dakikalari gecemedim ya. bir kere de normal bir abi kardes koyun emenique don quixote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Kirito yine arada sirada fail oluyordu baslarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Normal abi-kardes gecen yil tam bu aralar geldi: http://cl.ly/image/250W1U1l3Q3Q/Screen%20Shot%202014-04-14%20at%2008.18.09.png http://cl.ly/image/1g3I2j3S3J3Y/Screen%20Shot%202014-04-14%20at%2008.18.53.png http://cl.ly/image/2Y050A2T3q3U/Screen%20Shot%202014-04-14%20at%2008.18.58.png http://cl.ly/image/2M1C3v3e0p2X/Screen%20Shot%202014-04-14%20at%2008.19.06.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Fly said: ilk dakikalari gecemedim ya. bir kere de normal bir abi kardes koyun emenique don quixote işin komik yanı kız kardeşin aslında (kanımca) çok iyi bir karakter olması ama abisine aşık olmasının her şeyi mahvetmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Xenus said: 17 yaşında orduya girmiş, master magic engineer & researcher olmuş, üstüne tactical nuke summonluyor, normal biri gibi okula gidiyor, gerçek kimliğini saklıyor. öyle genius ki levelı testlerle ölçülemiyor falan dsdsf cringe içinde kalarak izliyorum işte sao gibi ahahah abi daha neler var cizıs sıpoylır adam bir kere ölmüyor. lethal damage yiyince vücut kendini kapatıp rejenere ediyor wdnasflkamngskldfi Osirix said: işin komik yanı kız kardeşin aslında (kanımca) çok iyi bir karakter olması ama abisine aşık olmasının her şeyi mahvetmesi ya resmen oreimo nun endingine ragee girmiş yazar "AYASE NASIL KAYBEDER" diye seslendirmeler abi = kyousuke kardeş = ayase ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 GERGE said: Mahouka'yi izlemek icin bir-iki civiniz eksik olmali bence =) Kawai Complex ikinci bolumunde level atladi bu arada, bakin derim. Bende bundan umutluydum ama sıvadılar direkt :( Bu sezon hayal kırıklığı oldu benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ping pong izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 ping pong (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 jojo ilk sezonu izledim şimdi 2 ye başladım yeminle sakallarım uzadı vücudumun değişik bölgelerinde kıllar çıktı.ondan önce madoka izlemiştim bir de askfşjhşlafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mekakucity Actors'da bakemonogatari'nin yapımcılarının emeği geçiyor ama anime mangasının yanında çok zayıf kalmış. pek beğenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 http://i.imgur.com/fnhEDn8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Bu japonların abi kızkardeş kompleksi akıl alır birşey değil ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Nufüsü böyle mi arttıracaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Black Bullet biraz daha promising gözüktü bu bölümde. dark bir setting vardı zaten, ilk episode'a göre iyiydi. villain karakter de ilginç. tema SnK'e benziyor zaten. birde loliye sarmasalar keşke banyoda çıplak göstermeler falan. kız kaybolmuş kafasında kurduğu fanteziye gel off. esas kız bile geri planda kaldı. gerçi o da not blood related incest olur lan dsdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 marvell berbat çıktı, göz zevkim, kulak zevkim hepsi berbat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Break Blade için sub çıkmıyor mu ya? Başlayalı 2 hafta olmuş haberim yok. Gerçi filmlerin aynısı diyolar, doğru mu? 2014 versiyonu yerine filmlerini izlesem daha mı iyi olur? Yoksa sub mı beklesem, belki sezon bitince filan çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ilk iki bölümün sub'ı çıkmıştı 2-3 gün önce. deadfish releaselerini izledim ben. ilk iki bölüm filmlerinin aynısıymış sanırım. filmdeki bazı sahneler yok ama ben bir kopukluk hissetmedim. sanırım filmler bir yerde mangadan kopuyormuş, filler vs eklemişler. anime mangayı takip edecekmiş işte. animasyonda remaster edilmiş. ben beğendim açıkçası. derli toplu mecha şovu olmuş. mc, captain earthteki velet gibi robota atlayıp yardırmıyor direk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Haa, Break Blade:Brotherhood durumu var yani? Peki movieleri yine de izliyim mi, yoksa atlayıp direkt yeni seriye mi geçiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 o kadar kapsamlı bir reboot değil. bende filmleri izlemediğim için bilmiyorum. said: A recompiled version of all six earlier films with additional new scenes. The updated 12-episode television version of the 2010-2011 films will add previously unanimated scenes diyor açıklamasında. filmlerde filme özel ending yapmışlar. seride yarısından sonra farklılaşcak, ending mangayla paralel olacak diyorlar, tamamlanmasını bekleyebilirsin karşılaştırma için. mangası hala devam ediyormuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 NGNL - 2 http://i.imgur.com/MMZHO0J.png ahahahahah çok iyiydi bu. eğlencelik tam, sezonun iyilerinden. janken kısmında kaiji tadını aldım bro sis ilişkisi garip ama komikte. mc en azından imoutosuna hallenmiyor. seiyuular kardeşlermiş gerçekte de. sora'nın seiyuu'su nefret ettirmişti kirito'dan sonra ama burda iyi iş çıkarmış PRAISE ME MORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ping pong on numara olmus. art style'ı tam ters köse yapıyo. nerdeyse hersey tam tersi ikin buram buram shounen. ay heycanlandım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Kaede said: http://i.imgur.com/fnhEDn8.png ahahah of ahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar