Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus kız arkadas, rus eş

chrome

Öne çıkan mesajlar

Trias said:

bir plastik cerrah arkadaşım var dediği "ruslar kısa mesafe, türk hatunlar uzun mesafe koşucusudur"

çevremde çok fazla rusla evlenen ver %90 5 yıl sonra 2 katı kiloya ulaşıyor.

katılmıyorum. çok fazla rus arkadaşım var çoğu da evli ancak dediğin gibi irileşmiyorlar. kız arkadaşımın annesi 40 yaşında hindistana gidip yoga eğitmenliği sertifikası aldı hatta muhtemelen 50 - 55 kilo falandır
Sosyal ağlarda paylaş

bosuna consodilation yapmak icin cirpinmayin abi turk kizlari belli iste

ha fiziksel guzellik bakimindan bir sey diyemem ama mental olarak asiri yoksunluk cekiyor buyuk cogunlugu. bir yandan ah keske avrupai takilsak diye ic geciren ote yandan kendisini ilgilendiren bi durum oldugunda koylu gibi cinnet geciren dangalak turk erkeklerinin yarattigi bi problem. ha tabi gercekten koylu olan buyuk bi cogunluk var ote yanda, nerden baksan bok cukuru.
Sosyal ağlarda paylaş

%90 dedim, bir de kıbrısta yaşıyorum, her yer rus :)

KidLazer said:

Trias said:

bir plastik cerrah arkadaşım var dediği "ruslar kısa mesafe, türk hatunlar uzun mesafe koşucusudur"

katılmıyorum. çok fazla rus arkadaşım var çoğu da evli ancak dediğin gibi irileşmiyorlar. kız arkadaşımın annesi 40 yaşında hindistana gidip yoga eğitmenliği sertifikası aldı hatta muhtemelen 50 - 55 kilo falandır
Sosyal ağlarda paylaş

Trias said:

KidLazer said:

Trias said:

Yalan söleme lan, bütün haftasonu 4 köşe gezdim. Anca türkmen, macar felan var. Rus çok çok az.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Trias said:

KidLazer said:

Trias said:

Yalan söleme lan, bütün haftasonu 4 köşe gezdim. Anca türkmen, macar felan var. Rus çok çok az.

lefkoşada takılmşsın herhalde, girnede türkmen falan yok. hafta sonu lol, ben 15 yıldır buradayım.
Sosyal ağlarda paylaş

o dediğin türkmenler vs , ya inşaatta işçi yada evde hizmetçi. seni nerelere dolaştırdılar?

konu dışı ama, kıbrıs anormal oldu. artık kim hangi ülkeden, hangi dili konuşuyor anlayamıyoruz. biz türkiyelileri sevmezdi kıbrıslılar, artık gerçek kıbrıslı oranı %20-30 a düştü herhalde.

Rus zengin ve öğrenci çok bol. artık kendi dillerinde dergi falan çıkartıyorlar. rusçam iyi, ticaretten anlarım, gevezeyim diyorsanız gelin çok para kazanırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

Bacardi Breezer ın her çeşidine hastayım ya göndersene bitane sevabına :)

Kırılmayacağını bilsem, göndereyim.

Bu arada orda tekelcinin teki çok sağlam laf etti ya: "Abi bundan TÜrkiyeye tabi sokmazlar, bunu sokarlarsa Birayı kim satacak?"

Varya hiç düşünmemiştim. Ben nası her gördüğümde asılıyosam, Tükiye'de de alır başını yürürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...