pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 KingV said: savaştan kaçan ukraynalılar 7 yi sabaha kadar mıncırırım ne guzel benekli benekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 dediklerin doğru da çok bağlı olmaları bi müddet sonra sıkabiliyor (bilirkişi was here) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bir plastik cerrah arkadaşım var dediği "ruslar kısa mesafe, türk hatunlar uzun mesafe koşucusudur" çevremde çok fazla rusla evlenen ver %90 5 yıl sonra 2 katı kiloya ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 kilosuna göre evleniceksen body pillowla evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 5 yıl sonra yenisini alırız dert ettiğiniz şeye bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 off efsane topic dönüyor yine. ben de bu aralar evlenmeyi düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Olm evlenilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 rus/slav hatunla evlenilir ama türkiyede yaşayacaksan sokağa salmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 olm şöle bişi olmasın lan sonra. abooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Onun garantisi hiç bir ırkta yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Trias said: bir plastik cerrah arkadaşım var dediği "ruslar kısa mesafe, türk hatunlar uzun mesafe koşucusudur" çevremde çok fazla rusla evlenen ver %90 5 yıl sonra 2 katı kiloya ulaşıyor. katılmıyorum. çok fazla rus arkadaşım var çoğu da evli ancak dediğin gibi irileşmiyorlar. kız arkadaşımın annesi 40 yaşında hindistana gidip yoga eğitmenliği sertifikası aldı hatta muhtemelen 50 - 55 kilo falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bosuna consodilation yapmak icin cirpinmayin abi turk kizlari belli iste ha fiziksel guzellik bakimindan bir sey diyemem ama mental olarak asiri yoksunluk cekiyor buyuk cogunlugu. bir yandan ah keske avrupai takilsak diye ic geciren ote yandan kendisini ilgilendiren bi durum oldugunda koylu gibi cinnet geciren dangalak turk erkeklerinin yarattigi bi problem. ha tabi gercekten koylu olan buyuk bi cogunluk var ote yanda, nerden baksan bok cukuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 %90 dedim, bir de kıbrısta yaşıyorum, her yer rus :) KidLazer said: Trias said: bir plastik cerrah arkadaşım var dediği "ruslar kısa mesafe, türk hatunlar uzun mesafe koşucusudur" çevremde çok fazla rusla evlenen ver %90 5 yıl sonra 2 katı kiloya ulaşıyor. katılmıyorum. çok fazla rus arkadaşım var çoğu da evli ancak dediğin gibi irileşmiyorlar. kız arkadaşımın annesi 40 yaşında hindistana gidip yoga eğitmenliği sertifikası aldı hatta muhtemelen 50 - 55 kilo falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Parasıyla değil mi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Trias said: %90 dedim, bir de kıbrısta yaşıyorum, her yer rus :) KidLazer said: Trias said: bir plastik cerrah arkadaşım var dediği "ruslar kısa mesafe, türk hatunlar uzun mesafe koşucusudur" çevremde çok fazla rusla evlenen ver %90 5 yıl sonra 2 katı kiloya ulaşıyor. katılmıyorum. çok fazla rus arkadaşım var çoğu da evli ancak dediğin gibi irileşmiyorlar. kız arkadaşımın annesi 40 yaşında hindistana gidip yoga eğitmenliği sertifikası aldı hatta muhtemelen 50 - 55 kilo falandır Yalan söleme lan, bütün haftasonu 4 köşe gezdim. Anca türkmen, macar felan var. Rus çok çok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Rotweiler said: Trias said: %90 dedim, bir de kıbrısta yaşıyorum, her yer rus :) KidLazer said: Trias said: bir plastik cerrah arkadaşım var dediği "ruslar kısa mesafe, türk hatunlar uzun mesafe koşucusudur" çevremde çok fazla rusla evlenen ver %90 5 yıl sonra 2 katı kiloya ulaşıyor. katılmıyorum. çok fazla rus arkadaşım var çoğu da evli ancak dediğin gibi irileşmiyorlar. kız arkadaşımın annesi 40 yaşında hindistana gidip yoga eğitmenliği sertifikası aldı hatta muhtemelen 50 - 55 kilo falandır Yalan söleme lan, bütün haftasonu 4 köşe gezdim. Anca türkmen, macar felan var. Rus çok çok az. lefkoşada takılmşsın herhalde, girnede türkmen falan yok. hafta sonu lol, ben 15 yıldır buradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Lefkoşeye en son gittik. Konaklamayı Gİrne'de Watermillde yaptık. Her yer İngiliz anasını. Makedon, Sırp, Türkmen hırla. HA bir de bizim Hataylılar sdf RUS 1 tane bile denk gelmedi ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Olm ben de geliyorum la Kıbrıs-Girne'ye. 17'si oradayım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Yanlız tek kelime ile; Smirnoff Ice ve Bacardi Breezer Watermelon'a doydum. Belçikadan döndüğümden beri gerizekalı ülkenin hiçbiyerinde yoktu şunlar. Orda yanından geçerken daldım daldım aldım marketden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Bacardi Breezer ın her çeşidine hastayım ya göndersene bitane sevabına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 o dediğin türkmenler vs , ya inşaatta işçi yada evde hizmetçi. seni nerelere dolaştırdılar? konu dışı ama, kıbrıs anormal oldu. artık kim hangi ülkeden, hangi dili konuşuyor anlayamıyoruz. biz türkiyelileri sevmezdi kıbrıslılar, artık gerçek kıbrıslı oranı %20-30 a düştü herhalde. Rus zengin ve öğrenci çok bol. artık kendi dillerinde dergi falan çıkartıyorlar. rusçam iyi, ticaretten anlarım, gevezeyim diyorsanız gelin çok para kazanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 7 yıl kıbrısta yaşadım liseyi orda okumayı herkese tavsiye ediyorum. C.F.F. (College Fuck Fest) en başarılı şekilde uygulandığı yerlerden biridir K.K.T.C. aynı avrupa gibi kız arkadaşınızın odasına -ebebeyinleri evde iken- rahatça girip çıkabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Frostbite said: Bacardi Breezer ın her çeşidine hastayım ya göndersene bitane sevabına :) Kırılmayacağını bilsem, göndereyim. Bu arada orda tekelcinin teki çok sağlam laf etti ya: "Abi bundan TÜrkiyeye tabi sokmazlar, bunu sokarlarsa Birayı kim satacak?" Varya hiç düşünmemiştim. Ben nası her gördüğümde asılıyosam, Tükiye'de de alır başını yürürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar