Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 eve 200k gitmiştir bence custom mobilyalardan
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 şaka maka benim ev daha küçük şuan bu adamınkinden, bulaşık makinası dışında bir eksiğim yok açıkcası. Onu da halledicem yakında. 14 m^2 toplam tek kişiyim.
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben o kanepede uyur kalırım yeminlen hayatta yatağı indir kaldır onu çek bunu çek bana göre değil birde o küçük tuvelette kendimi sıçarken düşündüm de hiç bana göre değil
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Tek mesajda iki kere "bana göre değil" i ayrı cümlelerde kullandığınız için hesabınız 3 gün süreyle askıya alındı.
Sawer Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Kural olarak yaşayan her türk varolan herşeye bok atmaya zorunlu olduğundan beğenilmemiş :)
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sen ne yaptın şimdi kural koyup uygulamışsın kendin
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bu kadar kotu bi genelleme hic gormedim. berbat
Sawer Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ben beğenmedim demedim ki, oldukça başarılı olmuş. Yani kuralı açıkladım ama uygulamadım :)
Seru Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 japonyada ve g kore'de yüzölçümüne göre inanılmaz insan var ve hayat olaralarda inanılmaz pahalı. ev kiralarını açmaya gerek yok. dolayısıyla işte kapsul odalar tarzı çözümler var. ama amerika'daki bu ev güzel bi fantazi olmuş, tasarım çk iyi.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 videonun altındaki yorumlar muazzam sdf ev güzelmiş böyle bi yerde yaşasaydım keşke ben de.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 ben izmit'te 3 sene 35 m2 1+1 evde kaldım. İnanın güzel değil adsfasd Alttaki salaklardan birinin yorumunun bir kısmı doğru noktaya değiniyor. Hücre evi gibi... Ben bazen böyle F tipi hücrelerde yaşıyormuşum gibi hissediyordum. Elinin altında her şey var tamam ama içeri girdiğinde böyle daralma başlıyor. Tabii hep değil, bu böyle 1 seneden falan sonra başladı. Zaten son senemde evi sadece haftada 2 gün falan kullanıyordum. İstanbul'dan arabayla git gel yapıyordum, işte ertesi gün erkense ders vs. evde kalıyordum. Çoğu zaman arkadaşlarda kalıyordum. O yüzden hem de kiradan kâr etmek için son senemde mesela evden de çıkmıştım göçebe gibi takılmıştım afsdfsd Ufak ev kötü ya, hani saraylarda, yorumlardaki gibi 150m2de YARDIR YARDIR KOŞSUN SABİLER'i savunmuyorum ama bu kadar ufakta kötü :( Allah işte Korelilere, Japonlara kolaylık versin, sabır versin. Çok zor olmalı bir ömür benzer boyutlarda yaşamak...
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sıkılır insan ya sürekli o buraya bu şuraya yoksa bu çalışmaz falan uğraşılmaz bence.
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ev süper ya 300metrekare evde bile kullandığım alan 20-30 zaten asdf bu kadar çek çıkar olmasa da olur
jagd Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ev kaç katlı bir binadaydı ? Gökdelen vb çok katlı binalarda hava filtre edilip dolaşıyor içerde bunun yarattığı sorunlardan biride bu ,sürekli maruz kalınırsa hastalık vb olabilir.Temiz hava girişi olmalı eve Merak eden daha detaylı araştırabilir ''hasta bina sendromu '' diye çevrilmiş türkçeye ,birde insanlarda ciğer hastalıklarına yol açabiliyor vb bir durum var. Kapalı Bina Sendromu (TBS-Tight Building Syndrom), Hasta Bina Sendromu (SBS-Sick Building Syndrom) ve Bina Bağlantılı Hastalıklar (BRI-Building Related Illness) diyede sınıflandırılmış bunlar. DarKRideR said: Elinin altında her şey var tamam ama içeri girdiğinde böyle daralma başlıyor. Tabii hep değil, bu böyle 1 seneden falan sonra başladı. Allah işte Korelilere, Japonlara kolaylık versin, sabır versin. Çok zor olmalı bir ömür benzer boyutlarda yaşamak...
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bi kere 38m2 zaten az bir alan değil stüdyo daire için, birkaç fikir var iyi, açılan ranza gibi ama diğer birçoğu pratik değil, evde yaşadığın bir ay sonrasında hep üşeneceğin eylemlere gebe. masa açınca projeksiyon açamıyosun falan, sonra yeni oda çıkınca halı kıvrılıyor (hesaplayamamış adeta) çalışma masası da rahatlıktan çok uzak ocak çözümü ise pratiklikten yüz binlerce km uzak tuvaleti özel odaya çevirmek fikirlerin en aptalcası, ben sauna olcak sanmıştım. her gece uyku bastığında o yatağı açmaya uğraşmak da baya aptalca bi durum.
telnedim Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ağaoğlu'nun 1+1 dairelerine 800.000TL bayılanlara izletmek lazım.
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bu proje gibi bişi olması lazımdı geçen seneden, başarılı olursa benzerlerini yapacaklardı tüm nyc ye, vali falanda destekliyordu galiba.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kötü ya bi kaç güzel tarafı var da meh yani o kdar şey doldurmuslar bi de bi dünya para isterler efektif değil arka sayfalarda konmuş kapsül hotel olayı bundan kat kat daha iyi hiç değilse amacını uygun hotel yatıyorsun sınra gidiyorsun gerçi onda da dünyaya ilkiz falan diyip kazık atarlar o ayrı
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Ben 38m2 den kucuk yerde 10 ay yasadim fitness,yuzme havuzu,laundry vs varsa hic te dert degil. Illa iceride takilmana gerek yok. Bu evin super yani arkadas es dost gelirse hayli hayli rahat agirlarsin onlari ama tek eksikligi balkonu olmamasi bence. Turk insani a gitmez :) 1 tabure sigacak kadar olsa bile bir balkon olmali...
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Bi dunya para isterlerde sende ayni konsepti uygulayabilirsin evin varsa cok cok birsey tutmaz.
Öne çıkan mesajlar