Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 abi fanboyluk yapmak gibi olmasın da o bateri ile aynı hacimde bi portable charger alıp 1 değil 2 kere bile şarj edebilirsiniz biliyosunuz di mi. hani s5im olsa ben yine böyle yapardım. yedek batarya yerine powerbank sarj etmek de daha basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 bu telefon alırken taksit yapma işi komple bitti dimi?bulamadım nette zaten taksit yapan bi yer bitek operatorler var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Teknoloji mağazalarında bankanın yetkilendirdiği elemanlar kredi verip, krediyi taksitlendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 oda baya gereksizmiş. teşkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 videoyu izledikten sonra s4'ümü yanacığından öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 0ne niye uçtu llan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Ne iyi olmus alet sadece az ince kilifla kalinlastirmam lazim. Plastikligide note kadar batmadi. Ekran cok iyi gun isiginda vs.. Bye bye ios tekrar gorusene dek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 arkadaş ben samsung kullanıyorum fan değilim ama bir iphone kullanıcısı olsam bir kablosuz şarz cihazı alırım biter gider,o reklam saçma olmuş yani,benim pilim çıktığı halde bile kullanıyorum power-pack ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Cyanogen nightlies :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 cyanogen 12 android 5.0 kullanmaya basladim. android oluyor gibi bununla. pek rahat simdiye kadar arti su ekranin hareketi artik ios seviyesinde diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 eksiği falan var mı o rom'un? s4'e de çıkmış galiba, 5.0 hatrına denesem mi diyorum. hala orjinal rom var alette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Major yok ama s4 u bilmiyorum ne durumda. Gelistiricileri hep farkli. Minor sorunlar var ama benim günlük kullanimimi etkilemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 iphone 4s den s5 e geçtim. 3 hafta oldu, çok memnunum. Pil bütün gün gidiyor, (çok işlemci gerektiren oyunları oynamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Samsung Galaxy S5 satışları beklentilerin çok altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Sasirdim lollipop geldi resmi olarak. Samfirmware de var. 7 ay bekleriz diyordum. Afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Hala Samsung aliyor cahil olmayan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar