Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Bu son flash player update'den sonra embesil oldu streamler falan, var mı başka böle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 opera mobil classic te hiç çalıştığını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 benimde öleydi megersem Disconnect exten i yapıyormuş. onuda yükledim gecen hiç bakmadım ayarlarına duruyordu öyle disable yaptım simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 disconnect yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 banada oluyodu arada, şu an bi sıkıntı yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 benim de safaride oluyo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Disconnect'i kaldirmayin, Pati'de ya da Yputube'da whitelist diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Bende de çalışmıyor. Youtube urlu için source a bakıyordum. Usendigimden konu açmamıştım, iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 PC'de gözüküyor embedler, tablette iPad'de falan gözükmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 iphoneda embedin olması gereken yerde boşluk oluyo. boşluğa tapleyince geliyo video bazen de gelmiyo oraya buraya tıklıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 benim bilgisayarda ve tablette çalışıyo ama tilifonumda çalışmıyo. çok mağdurum, geceleri yatağımdan kill la kill fan videolarına bakamıyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar