DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Eger o 5 dk icinde ben oynamayi kesersem karsidaki oyununa devam edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 nüfus müdürlüğünden onaylı nüfus kayıt örneği istiyormuş gabe aile olduğunu kanıtlaman için, 2 de fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Farklı evde oturduğun ve asıl kütüphane senin olmasına karşın kardeşinin de oynadığı durumlar için elverişli gibi. Ben oynarken kendi oyunlarını oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 bunu güncellemişler, daha da kapsamlı olmuş aileler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Evet bayağıdır betadaydı geldi, diğer sharing sistemi uçtu. Umarım gideni aramayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 ben bi fark göremedim? sadece çocuk rolü gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2024 var aslında fark, artık kütüphane tam olarak ortak. Paylaştığın senin kütüphanenden oyun oynamak için pasif olmanı beklemek zorunda değil. Topluluk 6 kişiye kadar çıkabilir, ortak oyunları havuzda duruyor. Mesela bir oyundan 3 kopya var, 6 kişiden aynı anda 3 kişi oyunları açıp multi vs takılabiliyor. Tabi buna firmaların izin vermesi lazım. Bazı büyük firmaları gördüm opt out of family share yazıyor, yani kullanamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 (düzenlendi) Eskiden istediğinle paylaşıyordun şimdi aynı evde yaşamamışsan paylaşamıyorsun. Bir sürü arkadaşımla denedim sadece 13 yıl önceki ev arkadaşımla aile olmama izin verdi. Baya eskiye log tutuyor sanırım. Eylül 14, 2024 Luriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 (düzenlendi) uzak iplerden hatta ülkeler arası paylaşım istatistiği uçtuysa vurmuştur kafanıza gaben dayı puahah Eylül 14, 2024 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Yok yılladır library paylaştığım 3-4 arkadaş ve kardeşim vardı hepsi türkiyede. İşin garibi kardeşimin aileme girmesine de izin vermedi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2024 Bende sorun olmadı , bizim eski paylaşım vardı zaten. Yenisin yapınca direk bunu dahil edelim mi diye sordu yaptık bitti yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar