monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzAyLzI4L2Q2LzI1SGlnaGVzdFBhLjI2YTAyLmpwZwpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/290aaa4b/ccd/25-Highest-Paying.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Urfa'da Vmware vardı da biz mi gitmedik... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 başvuru mu yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 TAM MAAŞLI ADAM İŞİ YAPIP 300TL PARA ALIYOLAR BİZDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Ben bir şeyleri yanlış yapıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 yemek+sigorta+yol dahil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 İyi güzelde, bir kaç firma hariç bu yerlerde stajyer bile olmak kolay iş değil. İyi para veriyorlar da nvidia ya çaycı olarak bile alsalar girerim işe yani. Buradan fazla para veriyorlardır. Özellikle google... internship filmini izlemeyen varsa şu dakika izlesin. Googla da kadrolu işe nasıl alınıyor filmde komik bir şekilde göstermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 bizde mehmet cengiz gibi adamlar para kazansın diye işçi sürünür, o pezevengin %90 çalışanı asgari ücretle çalışıyordur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 düzgün konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 excel mühendisleri rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 İyi firmada staj yaptıktan sonra para almamaya razıdır çoğu kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 bu haber üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 igdaş'ta staj yaptım. sabah getirdiğim börek çörek rüşvetlerin yanı sıra maaş bile almadım. dafuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 olm biz üstüne para veriyoz lan para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 HakkiYendi said: igdaş'ta staj yaptım. sabah getirdiğim börek çörek rüşvetlerin yanı sıra maaş bile almadım. dafuk? ASDHAUHAHDUAHA GENE BİR POST-NİK UYUMU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 750tl alıyordum ben. bir spartalı için yeterli bir oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 mta da yapmıştım ben, adamlar taşraya projeye yollayalım, yoksa burda oturursun 3 hafta demişlerdi.ama tüm masraf bendenmiş, eğer gidersem, kalcak yer filan bulcakmışım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 monoscope said: http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzAyLzI4L2Q2LzI1SGlnaGVzdFBhLjI2YTAyLmpwZwpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/290aaa4b/ccd/25-Highest-Paying.jpg şu firmaların hepsine stajyer olarak girmek bile çoğu firmada müdür olmaktan daha zordur eminim, kıyaslama yapmak için yanlış şeyler Burada da stajyerlere iyi davranıp, gayet iyi maaşlar veren ama ona göre de stajyer seçen firmalar var. Ama işte onları bir kenara koyarsan çoğunluğu malesef, sakınmaya gerek yok kendimizi O.Ç firmalar... Stajyer demek beleş işçi demek sonuçta, bir de yeni moda işte ABD'den falan gördüler. Personel alımında stajyer süreci. 1 sene stajyer olarak part time tarzı bir maaş alacaksın, normal iş yapacaksın. 1 sene sonra beğenmezse seni (ki mükemmel vasıfların yoksa %90 beğenilmiyorsun) güle güle, kalırsan da şanslısın işte stayjerlik zor, ben 4 ay çalıştım 150TL bağlamışlardı. Onda da Rock N Coke gitmiştim yanılmıyorsam asdfsd Ha benim şansım çalıştığım elemanlar görsel efekt vs. konusunda TR'nin en iyilerinden bazılarıydı. TRT'ye kurgu işlerini yaptırdılar, sahada çekim yaptık. İnanılmaz katkı aldım adamlardan, alacağım paradan daha ziyade ha gerçi ne oldu. Yapmıyorum sinema işini, öğrendiğim kadar sektörden de orada nefret ettim ve şimdi kendi işimi kurmaya kasıyorum :D Hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 +1 şu firmalardaki random stajyer > muhittin holding genel müdürü bir de şey var gerçi, hani hep öyle derler ya, burda da illa ki vardır amerikada yaşayan işte aylık 2500 $a türkiye şartlarında düşünüp wuuuuuuuuuoooo deniliyor da amerikadaki yaşam şartlarında o asgari ücret gibi birşey, işten eve evden işe ancak yetiyor falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ben meslek lisesinde okurken stajımız vardı staj yaptığım yerde adam yemek bile vermiyordu kendim alıp yiyordum üstüne üstlük birde 10 tl borç taktı bana sene 2006 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Tori said: +1 şu firmalardaki random stajyer > muhittin holding genel müdürü bir de şey var gerçi, hani hep öyle derler ya, burda da illa ki vardır amerikada yaşayan işte aylık 2500 $a türkiye şartlarında düşünüp wuuuuuuuuuoooo deniliyor da amerikadaki yaşam şartlarında o asgari ücret gibi birşey, işten eve evden işe ancak yetiyor falan diye. Eyaletine gore degisir de 2500 dolar hic asgari ucret falan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Ilk başladığımda 3-5 senelik adamın maaşını aldım. Hiç stajyer olmadım. Ana bacı karıştırmadan küfür ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Soris said: ben meslek lisesinde okurken stajımız vardı staj yaptığım yerde adam yemek bile vermiyordu kendim alıp yiyordum üstüne üstlük birde 10 tl borç taktı bana sene 2006 haha staj degil, normal ise girip borclu cikan var. seninki yine iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Harbiden en boktan Stajı aranızda ben yapmışım. Urfa Ceylanpınar TİGEM de yapmıştım. 35 gün günde 24 saat çiftlikte kaldım. Sabah 6 aksam 8 hayvan tedavi etmekle uğraşıp gecede 2-3 doğuma girmiştim veteriner olarak. Hayatımın en pis boktan ayı idi. Ne güzel ofiste staj yapıyorsunuz bide paramı istiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 abi o tablo baska bisi sanirsam juniper 5k fln vermiyor stajerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar