Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stajyerlerin Türkiye Gerçeği

monoscope

Öne çıkan mesajlar

İyi güzelde, bir kaç firma hariç bu yerlerde stajyer bile olmak kolay iş değil. İyi para veriyorlar da nvidia ya çaycı olarak bile alsalar girerim işe yani. Buradan fazla para veriyorlardır.

Özellikle google... internship filmini izlemeyen varsa şu dakika izlesin. Googla da kadrolu işe nasıl alınıyor filmde komik bir şekilde göstermişler.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

http://rack.0.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzAyLzI4L2Q2LzI1SGlnaGVzdFBhLjI2YTAyLmpwZwpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/290aaa4b/ccd/25-Highest-Paying.jpg

şu firmaların hepsine stajyer olarak girmek bile çoğu firmada müdür olmaktan daha zordur eminim, kıyaslama yapmak için yanlış şeyler

Burada da stajyerlere iyi davranıp, gayet iyi maaşlar veren ama ona göre de stajyer seçen firmalar var. Ama işte onları bir kenara koyarsan çoğunluğu malesef, sakınmaya gerek yok kendimizi O.Ç firmalar...

Stajyer demek beleş işçi demek sonuçta, bir de yeni moda işte ABD'den falan gördüler. Personel alımında stajyer süreci. 1 sene stajyer olarak part time tarzı bir maaş alacaksın, normal iş yapacaksın. 1 sene sonra beğenmezse seni (ki mükemmel vasıfların yoksa %90 beğenilmiyorsun) güle güle, kalırsan da şanslısın işte

stayjerlik zor, ben 4 ay çalıştım 150TL bağlamışlardı. Onda da Rock N Coke gitmiştim yanılmıyorsam asdfsd Ha benim şansım çalıştığım elemanlar görsel efekt vs. konusunda TR'nin en iyilerinden bazılarıydı. TRT'ye kurgu işlerini yaptırdılar, sahada çekim yaptık. İnanılmaz katkı aldım adamlardan, alacağım paradan daha ziyade

ha gerçi ne oldu. Yapmıyorum sinema işini, öğrendiğim kadar sektörden de orada nefret ettim ve şimdi kendi işimi kurmaya kasıyorum :D Hayat
Sosyal ağlarda paylaş

+1

şu firmalardaki random stajyer > muhittin holding genel müdürü

bir de şey var gerçi, hani hep öyle derler ya, burda da illa ki vardır amerikada yaşayan

işte aylık 2500 $a türkiye şartlarında düşünüp wuuuuuuuuuoooo deniliyor da amerikadaki yaşam şartlarında o asgari ücret gibi birşey, işten eve evden işe ancak yetiyor falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

+1

şu firmalardaki random stajyer > muhittin holding genel müdürü

bir de şey var gerçi, hani hep öyle derler ya, burda da illa ki vardır amerikada yaşayan

işte aylık 2500 $a türkiye şartlarında düşünüp wuuuuuuuuuoooo deniliyor da amerikadaki yaşam şartlarında o asgari ücret gibi birşey, işten eve evden işe ancak yetiyor falan diye.

Eyaletine gore degisir de 2500 dolar hic asgari ucret falan degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden en boktan Stajı aranızda ben yapmışım. Urfa Ceylanpınar TİGEM de yapmıştım. 35 gün günde 24 saat çiftlikte kaldım. Sabah 6 aksam 8 hayvan tedavi etmekle uğraşıp gecede 2-3 doğuma girmiştim veteriner olarak. Hayatımın en pis boktan ayı idi. Ne güzel ofiste staj yapıyorsunuz bide paramı istiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...