Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 6 ay içinde yapımı tamamlanmış sanatsal yapı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi böyle sunum olur mu? olmaz. ne diye aratayım ki ben bunu? ingilizce bide. artistic sculpture diye aratsam singing ringing tree var en güzel. ama o da 2006. var mı patinin böyle "sanatsalım çok iyidir deli sanatsal yapı bilirim" diyen duayeni? hayır bide yapının medyada uyandırdığı etkileri falan bulmam gerekiyo. ne tepki uyandırabilir ki yani? HMM ADAM YAPMIŞ diyip geçmiyoz mu?
Mesaj tarihi:
abi sanatsal herşey oluyo. yapı, mimar. orası evet benim anlatamayışım oldu. pardon. ben de bahsi geçenleri araştırayım. all hail pati

edit: şimdi düşününce mimar olmaz gibime geldi. mimari olur ama.
Mesaj tarihi:
peki türkiyede mi olmak zorunda?

haydar aliyev kültür merkezini yaptılar bakü'de daha yeni. zaha hadid mimarı. bayağı ses getirdi türk medyasında falan. uygulamacı mimarı da yarı türk falan olduğundan. bir bak istersen.
Mesaj tarihi:
Sunumun ne zamana?

Olaya hakim arkadaşlara sorayım bir bilgileri varsa yazarım buraya.

edit: Bir de bu sunumu nerede ne amaçla yapacaksın onu merak ettim:) Üniversitede derste mi ya da başka bir şey mi?
Mesaj tarihi:
abi olay ingilizce presentation skills kazanımı. yarına bide. topik normal eli ayağı düzgün bişey olsa hiç problem değil yetiştiririm de, konu o kadar alakasız ki, mal gibi kaldım. bölüm de ingilizce öğretmenliği.
Mesaj tarihi:
yap geç işte aliyevi o zamn. internette çok bilgi var. oturup daha bunun inşaatı bitmemiş diye laf da etmezler heralde bölüm de alakasızmış. renk olsun diye böle alakasız konu vermişlerdir fsd
Mesaj tarihi:
abi evet. heydar aliyev'i yapayım bence de.

çok teşekkür ederim yardımcı olanlara. gönül isterdi ki teraziniz olaydı ve ben tıklayaydım. artık onun yerine şunu bırakayım teşekkür olarak;

http://i.imgur.com/ZsiHzhf.jpg
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

haydar aliyev kültür merkezi olurmuş aslında. bide dünyanın heryeri olabiliyo.

dünyanın her yeri olabiliyorsa
nasıl bulamadın güzel kardeşim?
yani bulamaman çok saçma değil mi sence de? üniversiteye gidiyorsun, internet falan kullanıyorsun
ilginç
  • Yeni Oluştur...