TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi böyle sunum olur mu? olmaz. ne diye aratayım ki ben bunu? ingilizce bide. artistic sculpture diye aratsam singing ringing tree var en güzel. ama o da 2006. var mı patinin böyle "sanatsalım çok iyidir deli sanatsal yapı bilirim" diyen duayeni? hayır bide yapının medyada uyandırdığı etkileri falan bulmam gerekiyo. ne tepki uyandırabilir ki yani? HMM ADAM YAPMIŞ diyip geçmiyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yeni haliç köprüsü var çok sanatsal bir biçimde silkiyor istanbuulun görüntüsünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 geçenlerde doğu illerinden birinde heykeli yıkmışlardı onu bi araştır son 6 ay mı bilemedim ama baya bi medyada etkisi vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 vodafone arena olabilir. sonuçta bitince nasıl gözükeceği belli. kültür bakanlığının yaptığı baskı malum. medyada da hayli popüler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 mimari oluyor mu yapı demişsin ama heykel falan demişsin kafam karıştı? medyada tepkiyi en güzel mimari uyandırır sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi sanatsal herşey oluyo. yapı, mimar. orası evet benim anlatamayışım oldu. pardon. ben de bahsi geçenleri araştırayım. all hail pati edit: şimdi düşününce mimar olmaz gibime geldi. mimari olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Soçi olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bi mimarlik dergisi al bak neler yapilmis son zamanlarda, mimarlik fakultesi olan okullarda tum dergiler olur ordanda yararlanilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 türkiye de mi olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 peki türkiyede mi olmak zorunda? haydar aliyev kültür merkezini yaptılar bakü'de daha yeni. zaha hadid mimarı. bayağı ses getirdi türk medyasında falan. uygulamacı mimarı da yarı türk falan olduğundan. bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 son 6 ay içinde değil ama haydar aliyev kültür merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Angara kapilari vardi noldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Eğer Türkiyeden istendiyse boş sunum ile sosyal mesaj verebilirsin. Sunumun başlığı direkt bu ise veren her kimse cidden birşeyden anlamıyormuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 devam ediyo yapımı haydar aliyevin ama hakkında konuşulacak kadar bitti. o yüzden kullanabilir diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 haydar aliyev kültür merkezi olurmuş aslında. bide dünyanın heryeri olabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 osmanbey feriköy pangaltı taraflarına git, her ay bir tane kaçak kat çıkıyo. al sana sanatsal yapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Sunumun ne zamana? Olaya hakim arkadaşlara sorayım bir bilgileri varsa yazarım buraya. edit: Bir de bu sunumu nerede ne amaçla yapacaksın onu merak ettim:) Üniversitede derste mi ya da başka bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 sdfd bunu koy devreler yansın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi olay ingilizce presentation skills kazanımı. yarına bide. topik normal eli ayağı düzgün bişey olsa hiç problem değil yetiştiririm de, konu o kadar alakasız ki, mal gibi kaldım. bölüm de ingilizce öğretmenliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yap geç işte aliyevi o zamn. internette çok bilgi var. oturup daha bunun inşaatı bitmemiş diye laf da etmezler heralde bölüm de alakasızmış. renk olsun diye böle alakasız konu vermişlerdir fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 melihin kapıları dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 abi evet. heydar aliyev'i yapayım bence de. çok teşekkür ederim yardımcı olanlara. gönül isterdi ki teraziniz olaydı ve ben tıklayaydım. artık onun yerine şunu bırakayım teşekkür olarak; http://i.imgur.com/ZsiHzhf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 1071 Malazgirt Bulvarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 http://www.architecturaldigest.com/architecture/2014-02/buzzworthy-new-buildings-architecture-article Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 TheRiverBelow said: haydar aliyev kültür merkezi olurmuş aslında. bide dünyanın heryeri olabiliyo. dünyanın her yeri olabiliyorsa nasıl bulamadın güzel kardeşim? yani bulamaman çok saçma değil mi sence de? üniversiteye gidiyorsun, internet falan kullanıyorsun ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar