Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.0.1

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

adamlar yazdı 800'e kadar yolu var özel statlar için, her lvl'da gitgide artıyor zaten. şimdiki alınan xp miktarlarıyla 799'dan 800'e geçmek kim bilir ne kadar sürer heh. 50'den 60'a kadarki kadar artsa gene bayağı artmış olur xp.

bugünkü yamada 500+ lvl için gereken xp arttırılmış mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Wizard oynuyorum.

Wizard için bir tane source bir tane hat düşmedi.

Kridershot düştü.

Hiç DH oynayasım yok.

Source'larda sikinti var dusmesede olur, maximum 120 average dmg ile dusuyor yeni lvl 60 source'lar, umarim lvl70'te average dmg'lari adam olmus olarak duser yoksa ben lvl 60 triumvirate'mi kullanmaya devam ederim 250+ average dmg'li.

Wiz hat'larde bizimkilerden guzel degil, bir tek socketli int vitali tal iyi wiz only olarak o da ayi gibi toughness verdigi icin dmg'i baska itemdan alma imkani tanidigindan. Stormcrowun yenisi evlere senlik, dark mages shade'de cacik, eskilerden daha iyi wiz hat yok gordugum henuz. Ama baska legendary hatlar var, broken crown var mesela 6 crit dustu mu gobekten ias geliyor zaten uzerinde, int vita derken 6 crit mempho'u donunda sallar.

Kridershot DH oynatir, o utility nedir saka gibi. Yanliz izzaccob diye hand crossbow var, bizim DH bir bow dusurdu 1495 dps 1 hand socketli, yuh dedim. Ama yinede kridershot istiyor hala :)
Sosyal ağlarda paylaş

Delircem item çok düşüyo memposundan stormcrowuna amma velakin blizz testis geçiyor wrost possible stats her seferinde da arayıp küfretçem.
Hayır friendlistesine bakıyorsun millete max stat tf den tut nerdeyse full gear düşmüş bufflu 8m toughness nedir ya..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bluepost
"As it is right now, when you chose a stat to reroll using the Mystic, the chosen stat will reroll at your character’s level and not the item level. Please keep in mind that this is something that we may change if we find that it interrupts the item hunt too much."

lvl60 legendaryleri mistikle baya bi mat ve para harcayarak 70 haline getirebiliyoruz, çok ilginç. release'den hemen sonra kaldırırlar demedi demeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...