Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 adamlar yazdı 800'e kadar yolu var özel statlar için, her lvl'da gitgide artıyor zaten. şimdiki alınan xp miktarlarıyla 799'dan 800'e geçmek kim bilir ne kadar sürer heh. 50'den 60'a kadarki kadar artsa gene bayağı artmış olur xp. bugünkü yamada 500+ lvl için gereken xp arttırılmış mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Wizard oynuyorum. Wizard için bir tane source bir tane hat düşmedi. Kridershot düştü. Hiç DH oynayasım yok. http://www.tikihumor.com/wp-content/uploads/sites/37/2011/09/first-world-problems-500x500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Tori said: Wizard oynuyorum. Wizard için bir tane source bir tane hat düşmedi. Kridershot düştü. Hiç DH oynayasım yok. Source'larda sikinti var dusmesede olur, maximum 120 average dmg ile dusuyor yeni lvl 60 source'lar, umarim lvl70'te average dmg'lari adam olmus olarak duser yoksa ben lvl 60 triumvirate'mi kullanmaya devam ederim 250+ average dmg'li. Wiz hat'larde bizimkilerden guzel degil, bir tek socketli int vitali tal iyi wiz only olarak o da ayi gibi toughness verdigi icin dmg'i baska itemdan alma imkani tanidigindan. Stormcrowun yenisi evlere senlik, dark mages shade'de cacik, eskilerden daha iyi wiz hat yok gordugum henuz. Ama baska legendary hatlar var, broken crown var mesela 6 crit dustu mu gobekten ias geliyor zaten uzerinde, int vita derken 6 crit mempho'u donunda sallar. Kridershot DH oynatir, o utility nedir saka gibi. Yanliz izzaccob diye hand crossbow var, bizim DH bir bow dusurdu 1495 dps 1 hand socketli, yuh dedim. Ama yinede kridershot istiyor hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Delircem item çok düşüyo memposundan stormcrowuna amma velakin blizz testis geçiyor wrost possible stats her seferinde da arayıp küfretçem. Hayır friendlistesine bakıyorsun millete max stat tf den tut nerdeyse full gear düşmüş bufflu 8m toughness nedir ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 5 tane echoing fury düşürdüm ben de 1 tanesinde bile soket yoktu mempholar zaten resmen eskiye göre kötü çıkıyor etrafımdak imse güzelini düşüremedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Bana onlar da düşmüyor, bir haftada 5 tane legendary düştü, birisi sk'dan zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 5 tane radiant star emeraldım var, satsam mı ahnin son günlerine kadar beklesem mi bilemedim. Hergün yükseliyor gem fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 7gb patch yükledim bugün,bayadır girmemişim demekki. 2.5 saatlik gameplayde 2 tane legendary düştü. Şuan AH'dan 100m gold alsam,expansion çıkınca iş görür mü? Yoksa herifler 100m'i bir günde kasılacak hale getirirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Artık gold alamıyorsun, hatta arkadaşın bile veremiyor şu an sşldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 AHsiz diablonun ne anlamı olucak :) giydiğin itemi bop yapsalar AH sorunu çözülürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 deadwoll said: Artık gold alamıyorsun, hatta arkadaşın bile veremiyor şu an sşldkfj AH'de gold satışı devam ediyor hala, ah kapanana kadar devam. Patchle kaldırmışlardı, arada geri getirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 RMA'da satılıyor da çok tuzlu.100m 10euro falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Ha bir de party ile oynarken legendary veya set item düşünce sadece party memberları ile trade edebiliyormuşuz. Single oynarken nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 AH ekranında auctiona item koyma kısmında kırmızı oluyor satamayacağin itemlar. Yalnız iyi roll ile sarı itemlar daha iyi gibi. Özellikle belli skillere +% veren itemlar çok bomba gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Dark_Soul said: Ha bir de party ile oynarken legendary veya set item düşünce sadece party memberları ile trade edebiliyormuşuz. Single oynarken nasıl oluyor? single oynarken düşenleri kimseye veremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Hmm ben AH komple kalkana kadar satabiliyoruz diye dusunmustum yalan oldu demek sdfds. Ee simdi AH kalkinca set ve legendary itemlerin trade olayi tamamen bitiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bitti zaten şimdiden, ah'de ne varsa eski model hep, yeni model ticareti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Çok daha önceden bitmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ah bitince parayı harcayacak yer de kalmayacak açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 çok temiz harcarsın mystic'e paraları ah gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 mystic nedir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://us.battle.net/d3/en/blog/11337855/reaper-of-souls%E2%84%A2-first-look-the-mystic-10-24-2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 200 milyonla bekliyoruz Mystic'i, updateten önce bi 100 daha koyarım ben ona :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 said: Bluepost "As it is right now, when you chose a stat to reroll using the Mystic, the chosen stat will reroll at your character’s level and not the item level. Please keep in mind that this is something that we may change if we find that it interrupts the item hunt too much." lvl60 legendaryleri mistikle baya bi mat ve para harcayarak 70 haline getirebiliyoruz, çok ilginç. release'den hemen sonra kaldırırlar demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 18 saat bakım yaptılar EUda, şimdi tabi yığıldı herkes, ah bile laglı emenike. Orb delaylı delaylı gidiyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar