Deacon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Olm bulamiyorum hicbir yerde. Tobacco shoplarda falan olmasi gerekmiyor mu bunun? Neyi yanlis yapiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ben çok eskiden Çarşı Mağazası'ndan alırdım. (Şimdiki adı Boyner oldu sanırım) Hem Zippo hem de taşını satarlardı. Bence Zippo satan mağazalara bak tobacco shoplardan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 heryerde olan bişi o hakkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 eskiden sokaklarda çakmakçı amcalar oluyordu onlardan alıyordum ben hep. sonra sigarayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 zippo taşı istiyorum deme çakmak taşı var mı de. laf oyunu ile kandırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 zippo taşı ne , çakmak taşı o, fırınlarda bile satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 her yerde satıyolar çakmak taşını ya kadıköyde felan bu ayakkabı bağı satan çakmak gazı dolumu yapan saçma sapan ıvır zıvır satan arabalarda kutuuyla satıyolardı bende zippo varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Zippo taşı dersen 5-10 liraya takar 5 kuruş etmeyecek çakmak taşını :D Çakmak taşı lazım de ilaç kabı gibi bişide satıyorlar 50 kuruşa al ömrünün sonuna kadar yeter sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bi esnaf lokantasında yemek yememiştir bu deacon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynı boyutta mı ki çakmak taşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Onlarin farki yok mu bilmiyorum ki. Iyi madem cakmak tasi diyim muhtemelen ondan bulamadim hakkaten. Zippo tasi diyince zippo'nun orijinal cakmak tasina refer etmis oluyoruz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Abi dandik çakmak taşı zippoya zarar veriyor rengi farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Çok önemli değil boyutu. Zippo'nun taş haznesinde yay var zaten. O sıkıştırıyor taşı küçüldükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 esh&Deacon halka karışın abi ahah =) alacağın şey bu; birini 50 kuruşa diğerini 5tl ye alıyorsun. havalı oluyor işte http://www.surplusandoutdoors.com/images/product/main/ZIPPO-FLINT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Yav hiç mi araştırma yapmadın internette falan. Aha şurada var. Zippo kullanıyorsan ceremesini de çekeceksin. Gittigidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Reampage nesine zarar veriyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Zipponun o halkasına zarar veriyor dandik taş uzun süreli kullanımda, tek seferde yanmamaya başlıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Hangisini kullanırsan kullan bir zaman sonra tek seferde yanmaz. Ayrıca git bakımını yaptır ücret almıyor satın aldığın yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Exodous said: Yav hiç mi araştırma yapmadın internette falan. Aha şurada var. Zippo kullanıyorsan ceremesini de çekeceksin. Gittigidiyor Sakin ol sampiyon. Internetten almak istemedigimiz icin soruyoruz. Ben ne olur ne olmaz diye gene de orijinal tasini bulayim. Halka falan da karismam arkadas deli miyim ben? Su halka karistigim an insanligimi kaybetmis olurum, medeniyetim coker. Elitligimle mutluyum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bunu kullanın gençler. Entel kızlar bunu kullanan erkekleri daha çok seviyor. Her taş, her benzin de gider. Muhtar çakmağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bunu kullanınca bir süre sonra baş parmağında krater oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Deacon said: Exodous said: Yav hiç mi araştırma yapmadın internette falan. Aha şurada var. Zippo kullanıyorsan ceremesini de çekeceksin. Gittigidiyor Sakin ol sampiyon. Internetten almak istemedigimiz icin soruyoruz. Ben ne olur ne olmaz diye gene de orijinal tasini bulayim. Halka falan da karismam arkadas deli miyim ben? Su halka karistigim an insanligimi kaybetmis olurum, medeniyetim coker. Elitligimle mutluyum sdf. http://www.zippo.com.tr/product.aspx?id=1168 al abi şundan işte bakır renginde olanları alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Deacon said: Exodous said: Yav hiç mi araştırma yapmadın internette falan. Aha şurada var. Zippo kullanıyorsan ceremesini de çekeceksin. Gittigidiyor Sakin ol sampiyon. Internetten almak istemedigimiz icin soruyoruz. Ben ne olur ne olmaz diye gene de orijinal tasini bulayim. Halka falan da karismam arkadas deli miyim ben? Su halka karistigim an insanligimi kaybetmis olurum, medeniyetim coker. Elitligimle mutluyum sdf. Adam, Yozgat Akdağmadeni'nde yaşadığı için sokağa çıktığında ilk AVM'de bulabileceği taşı bulamıyor, ondan sonra şöyle elitim, böyle halk tiksinciyim muhabbeti yapıyor. Yumurtaya can veren Allah bunlara neden akıl vermez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 fırtına kartalı haklı, o zippo diye iteledikleri şey bildiğin seyyarda 50 kuruşa 1 liraya aldığın ürüne paket eklenmişi. tahtakale'de toptan alıp toplasan 1 liraya mal olmayan ürünü 5 liraya satıolar 5 liraya alan kırtasiyede sana 10 liradan itelio. hiç gerek yok. senelerdir kullanıyoruz seyyar satıcı modelini çakmak taş gibi halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar