khazadum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Biblo değil abi onlar, kinder'den çıkan ufak oyuncaklar. İnecek büyük ihtimalle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Kırmızılı siyahlı koltuklara güzel diş geçirilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Abi hayirli olsun. Saglikli ve mutlu bir omur dilerim Ahmet Efe ye. Masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 benim gibi asi ruhlu birine boy boy çocuk yaptıracaksınız amacınız bu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Çocuk olunca görürüm asi ayaklarını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Abi, ne tatlı şeymiş. Tütütütütü maaşallah. O mutlu up uzun ömründe sırtını hep dayayacak bir ailesi olması dileğiyle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 khazadum said: Bunu sürekli yapıyor ya ufaklık. Uyurken gülüyor. Artık rüyasında ne görüyorsa :D bu iyiymiş hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Esh said: tebrikler. bilal gibi yetiştirmeyin. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Büyüyor bizim ufaklık, 80.günde. Dikkat etmediğimiz tek konu göbeği oldu. Düştükten sonra da temizlemeyi biraz unuttuk sanki. Göbek fıtığı çıktı ama iyileşiyor şimdi yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 <3 yerim, çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 maşallah çok şeker bir çocuk, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 çok şapşirik bakmış kerata ya. allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Göbek fıtığı normal bişey, bilmemkaç yaşına kadar geçiyo %90küsür. ama olur da üzeri kızarırsa, geri itilemez olursa, morarırsa, sertleşirse falan koşa koşa götürün doktora, bi de SAKIN para falan bağlamayın o fıtığa (yaşlılar böyle yapıyomuş da, bu dediklerimin olma olasılığını arttırmaktan başka hiçbir şeye yaramayan bi hareket). Ha bi de siz geri itmeyin tabi, çocuk büyüdükçe iyileşmezse o kendi kendine oynayabilir onla, hastanede bi çocuk hooop diye şişirip sonra eliyle geri sokup kahkaha atıyodu ahah. Bi de uyurkenki resmini benim hatuna gösterdim, AYYYYYYYYY YERRİİİİİİM çekti, sayende paticikten daha az nefret ediyo artık teşekkürler sfdfg Ayrıca iki nolu fotoğrafta inanılmaz çıkmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 8. ayımızın içindeyiz. Bebekliğinden beri çok felaket bir büyüme ve değişim geçirdi. Koltuk kenarlarında yavaş yavaş ilerlemeye başladı. Alttan 2 diş çıkardık. Bir sıkıntımız yok şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yeni gördüm. Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ahahahah tam bir chick magnet :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 son fotodan bi caferin bebekliği havası sezdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Caferin bebekliğini mi gördün Red? O nasıl bir benzetme :D Neyse biraz daha fotoğraf koyayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Masallah abi, anali babali insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ne şeker bebek =)) Güle güle büyütün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 maşallah abi sağlıklı mutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar