romslayer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 E böyle birsey yapmislar adamlar. Oyun tamamen free, F2P falan degil monetization-microtransaction falan yok. Bayagi GDI-NOD falan kullanmislar reklami yaparken C&C evreninde diyorlar. EA buna nasil izin vermis. http://www.renegade-x.com/
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ohannes şahaneydi bu oyunun konsepti ya counterın hypeı arasında kaynadı gitti=/ denemeye değer her şekil.
spompas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aw yis. counter yemişti bunu müthiş stratejik fps oyunuydu. adamları tebrik etmek lazım
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 başlığın tarihine bakma gereği duydum, bir şeyi mi necroladılar diye. animasyonlar, shooter aspecti falan çok kötü görünmüyor mu ya? hadi grafikler neyse..
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Çekiyorum hemen. Zamanında şunu oynamak için ne heveslenmiştim, baya da sevmiştim oyunu ama kimse oynamadığından sunucular boş kalmıştı. Zaten çok oynamak isteyip doyamadığım 2 oyun vardır heralde, biri bu, diğeri de Giants: Citizen Kabuto
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 seneler sonra tiberian sun oyunu, oynanır bu
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 LathspeLL said: Çekiyorum hemen. Zamanında şunu oynamak için ne heveslenmiştim, baya da sevmiştim oyunu ama kimse oynamadığından sunucular boş kalmıştı. Zaten çok oynamak isteyip doyamadığım 2 oyun vardır heralde, biri bu, diğeri de Giants: Citizen Kabuto ve sacrifice şu 3 oyun o kadar underrated ki allahtan bizim lise tayfası oyunları konusunda açıklardı da counter arasında kafeye yükler oynardık hepsini
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 gecen tekrara oynadım sacrifice'ı son bölümlerde ki inanılma zgüclü büyücü olma hissini baska hiçç bi oyun vermiyo net bi şekilde
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 şunun dune versiyonunu nasıl istiyorum var ya...
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Oynadım bi 5 dakka, ÇOK BEĞENDİM. Eski havayı aldım. Gayette iyi yapmışlar gibi duruyor.
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 havoc ve sakura'nın railgunlarının sesleri hâlâ kulaklarımda yankılanır bir de birini öldürünce çıkan *boing* sesi bir ara indiririm bunu da
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bakmak isteyenler icin twitch: http://www.twitch.tv/directory/game/Renegade%20X AKK ye vurdugum icin bakamadim dun gece, hazir Lath oynamisken soruyim: Dedicated server browser olarak mi oyun? Latency-rubberband-DC sikintisi oluyor mu? kac kisillik takimlar gordugum kadariyla 18v18 falan gibi. Performans sorunu var mi? edit: streamlerden gordugum kadariyla dedicated server browser var latency sorunu yok 64 kisilik serverlar.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 akşama oynuyalım. bir toplanak
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Oyun Unreal motoru ile yapılmış, yani teknik olarak sorunu yok, adamlar gayet başarılı iş çıkarmış, tabi oynadıkça anlaşılır ne kadar iyi olduğu ama şu haliyle harika. Onca Free to Play oyun arasında hepsinden daha kaliteli bir oyun var elimizde bence. Gameplay iğrenç değil yani.
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 gece maçtan sonra akarım ben aga. 12 gibi falan.
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 indiriyorum ben de oynarken çağırıverin
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 site açılmıyor panpalar. şöyle bi direkt indirme bağlantısı can kurtarır. neyse babs googleda mirror listesi bile varmış. http://mirrors.renxgame.com/ torrentleyeyim paylaştıkça çoğalan lezzet olsun. said: Download Renegade X now! Our site is a bit sluggish at the moment due to the high traffic demiş desura'da.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bunun multisini oynamak o kadar çok istemiştim ki. ne güzel fırsat aman allahım
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 oyunda galiba amd ekran kartlarıyla ilgili bir sorun var. 1920x1080 çözünürlükte 10 fps alıyorum. RX'in forumda da yazmışlar. bunun altında ki çözünürlüklerde sorun yok.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ana menude ufak tefek takılmalar yapıyor fakat oyun gayet akıcı.
Öne çıkan mesajlar