Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

power core yapıyormuş technologistler. ben mining olduğum için gemleri çıkartıyorum zaten, relicleri de satın alıp tıklatıcam. 2g'a aldım demin bir tane mavi, item inanılmaz iyi oluyor. gidip 60-70s verip, götü boklu item yapmak yerine 1-1.5g verir krallar gibi mavi mavi dolaşırım.

ben de bulayım bizim serverda birini madem sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

power core yapıyormuş technologistler. ben mining olduğum için gemleri çıkartıyorum zaten, relicleri de satın alıp tıklatıcam. 2g'a aldım demin bir tane mavi, item inanılmaz iyi oluyor. gidip 60-70s verip, götü boklu item yapmak yerine 1-1.5g verir krallar gibi mavi mavi dolaşırım.

Çok pahalı diye okumuştum power core craft.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bildiğin işten geldikten yatana kadar zaman yeterli olmuyor wildstar için.

giriyorum oyuna daha level 18'im, dün mesela 16'dan 18 oldum 2 level. Saat geldi 12'ye. Levellarken path questlerini vs de yapmaya çalışıyorum. Gathering de. Ulan yatmadan craftinge bakayım diyorum.Sonra decoration falan filan düşüyor, gidip evime onları koyayım diyorum 1 oluyor yatıyorum.

Keyifli aslında ama böyle 1-2 level 1-2 level, hiç bir zaman size yetişemem gençler :(

beraber dungeon da yapmaah istiyorum ben çünkü. o kadar medic kasioruz, healerınız olacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

gece 25 adventureını yapacağımızı duymuşlar

General
Fixed several issues that were having detrimental effects on server stability.

Released reserved guild and player names for open use if available.

Adventures

War of the Wilds

Shortened up the timing of strategy objective population.
The "Don't Die" strategy objective will now automatically complete and grant credit if the Giant Moodie Totem is destroyed while it is active.

Strategy objectives that require players to kill champions still require at least one player tagger, but no longer require a player to score the killing blow.

The strategy objective that requires players to kill a boss has had its timer lengthened and will no longer populate as the second strategy objective.

Players will no longer receive a strategy objective requiring them to take control points as a second strategy objective.
The strategy objective that requires players to kill moodies no longer require players to score the killing blow.

User Interface
Fixed an issue that triggered a LUA error which prevented some mail from being reported as spam.
Sosyal ağlarda paylaş

adventure rahat ya. ama dungeon randomla zor.

ben ilk dungeon'a 2 kez girdim. 1 tanesinde son bossa denk gelmişim. grup iyiydi çok rahat kestik.

ikinci grupta ilk bossa gelene kadar thrashte 1 defa wipe yedik ki ilk boss yakın. bossta da bi defa wipe yedik sonra çıktılar.

dungeon çok dert. ama böyle olsun ya. yapamasın herkes. illa yapanlar birbirini bulur random girmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ya bildiğin işten geldikten yatana kadar zaman yeterli olmuyor wildstar için.

giriyorum oyuna daha level 18'im, dün mesela 16'dan 18 oldum 2 level. Saat geldi 12'ye. Levellarken path questlerini vs de yapmaya çalışıyorum. Gathering de. Ulan yatmadan craftinge bakayım diyorum.Sonra decoration falan filan düşüyor, gidip evime onları koyayım diyorum 1 oluyor yatıyorum.

Keyifli aslında ama böyle 1-2 level 1-2 level, hiç bir zaman size yetişemem gençler :(

beraber dungeon da yapmaah istiyorum ben çünkü. o kadar medic kasioruz, healerınız olacağım.

Ben de gunde 1-2 level alabiliyorum ya yakalarsin. Pvp cok guzel xp veriyo bu arada. Hele open world pvpde manyak gibi xp geliyo killerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...