Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 serhater said: http://www.twitch.tv/rikhh nihilum ağır tokat yiyor 20men raidte ahahah :D ne wipe yediler be hehe ilk boss mu bu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 technologist yok mu arkadaşlar aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bilim adamı ihtiacı var ülkemizde. ne technologisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 power core yapıyormuş technologistler. ben mining olduğum için gemleri çıkartıyorum zaten, relicleri de satın alıp tıklatıcam. 2g'a aldım demin bir tane mavi, item inanılmaz iyi oluyor. gidip 60-70s verip, götü boklu item yapmak yerine 1-1.5g verir krallar gibi mavi mavi dolaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 akşama moba yapıyoruz genjler http://www.youtube.com/watch?v=La9HRjT8J-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bingildak said: power core yapıyormuş technologistler. ben mining olduğum için gemleri çıkartıyorum zaten, relicleri de satın alıp tıklatıcam. 2g'a aldım demin bir tane mavi, item inanılmaz iyi oluyor. gidip 60-70s verip, götü boklu item yapmak yerine 1-1.5g verir krallar gibi mavi mavi dolaşırım. ben de bulayım bizim serverda birini madem sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://wildstar.silvercircle.net/tradeskills.svg iliştireyim kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bingildak said: power core yapıyormuş technologistler. ben mining olduğum için gemleri çıkartıyorum zaten, relicleri de satın alıp tıklatıcam. 2g'a aldım demin bir tane mavi, item inanılmaz iyi oluyor. gidip 60-70s verip, götü boklu item yapmak yerine 1-1.5g verir krallar gibi mavi mavi dolaşırım. Çok pahalı diye okumuştum power core craft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 forumda profit var diyorlar bilemedim, raw mat almayacağımız için ne kadar pahalı olabilir ki adamlar sonuçta 2g a satıyor ah'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Value chainden göstermiş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ya bildiğin işten geldikten yatana kadar zaman yeterli olmuyor wildstar için. giriyorum oyuna daha level 18'im, dün mesela 16'dan 18 oldum 2 level. Saat geldi 12'ye. Levellarken path questlerini vs de yapmaya çalışıyorum. Gathering de. Ulan yatmadan craftinge bakayım diyorum.Sonra decoration falan filan düşüyor, gidip evime onları koyayım diyorum 1 oluyor yatıyorum. Keyifli aslında ama böyle 1-2 level 1-2 level, hiç bir zaman size yetişemem gençler :( beraber dungeon da yapmaah istiyorum ben çünkü. o kadar medic kasioruz, healerınız olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dungeon beraber yapabiliriz ya biz lvl 25'de olsak da level 20'e düşürüyor bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 gece 25 adventureını yapacağımızı duymuşlar General Fixed several issues that were having detrimental effects on server stability. Released reserved guild and player names for open use if available. Adventures War of the Wilds Shortened up the timing of strategy objective population. The "Don't Die" strategy objective will now automatically complete and grant credit if the Giant Moodie Totem is destroyed while it is active. Strategy objectives that require players to kill champions still require at least one player tagger, but no longer require a player to score the killing blow. The strategy objective that requires players to kill a boss has had its timer lengthened and will no longer populate as the second strategy objective. Players will no longer receive a strategy objective requiring them to take control points as a second strategy objective. The strategy objective that requires players to kill moodies no longer require players to score the killing blow. User Interface Fixed an issue that triggered a LUA error which prevented some mail from being reported as spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 level 15 adventure'ını yapacam da bu akşam, random bir grupla rahat yapar mıyım yoksa o da mı hardcore? öyleyse gelin benle yapın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 adventure rahat ya. ama dungeon randomla zor. ben ilk dungeon'a 2 kez girdim. 1 tanesinde son bossa denk gelmişim. grup iyiydi çok rahat kestik. ikinci grupta ilk bossa gelene kadar thrashte 1 defa wipe yedik ki ilk boss yakın. bossta da bi defa wipe yedik sonra çıktılar. dungeon çok dert. ama böyle olsun ya. yapamasın herkes. illa yapanlar birbirini bulur random girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 saçma sapan pullar olmazsa zor sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 lan indirdim oynadım beğendim fena da durmuyor ama bilgisayar kaldırmadı ya. düşük fps malesef ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 view distance'ı köküne kadar kıstın mı? inanılmaz fark ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mortis said: ya bildiğin işten geldikten yatana kadar zaman yeterli olmuyor wildstar için. giriyorum oyuna daha level 18'im, dün mesela 16'dan 18 oldum 2 level. Saat geldi 12'ye. Levellarken path questlerini vs de yapmaya çalışıyorum. Gathering de. Ulan yatmadan craftinge bakayım diyorum.Sonra decoration falan filan düşüyor, gidip evime onları koyayım diyorum 1 oluyor yatıyorum. Keyifli aslında ama böyle 1-2 level 1-2 level, hiç bir zaman size yetişemem gençler :( beraber dungeon da yapmaah istiyorum ben çünkü. o kadar medic kasioruz, healerınız olacağım. Ben de gunde 1-2 level alabiliyorum ya yakalarsin. Pvp cok guzel xp veriyo bu arada. Hele open world pvpde manyak gibi xp geliyo killerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 deniym bakiym. sörvır revınlı bişiydi. bide lütfen dominyonuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ravenous, exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 mecha ırk varken. ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 valla bende dominyon başlamıştım yoldan çıkarttılar yok şöyle yok böyle diyerek yoksa chua yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 İhanetinizi Affetmiyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 chua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar