Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

credd sistemiyle f2p gibi zaten.

dungeonlar değil ancak oyunu patlatabilecek olanlar gold sellerlar. eğer carbine iyi bir önlem alamazsa ekonomiyi gold sellerlara bağlı hale getirirler ve bir süre sonra çöker. şimdiye kadar gördüğüm çok sağlam bir sistem almışlar, sadece satanları değil alanları da aynı gün içerisinde uçuruyorlar.

ben şahsen oyunu beğendim. elder scrolls un iç bunaltan levelinginden sonra karakteri levellarken açıkçası hiç sıkılmadım. ortamları canlı yapmışlar, questler birbirinin aynısı değil ve yaparken zoraki yapıyormuş hissini pek vermiyor. questin çok fazla olması bile bir artı çünkü bir task sarmazsa başkasını yap nasıl olsa o bölge için yetiyor da artıyor bile.

yapılacak birsürü iş var. evini döşemek, pathlerle uğraşmak, attunement, crafting vs. derken gün nasıl bitmiş pek anlamıyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyunu GMG den falan alacaktım da ta ki D&R'da şunu gördüm

http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/wildstar-pc//oyunlar/rpg-role-playing-games-/urunno=0000000597825

pre-order şeyi, tamam geçti etti de bildiğin bu daha ucuz? 108 lira ve böyle rocket vs ev falan verio

direkt buradan alayım değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ne dungeon yaptik belli değil ya.

inanılmaz skill check var her fightta, trashte bile.

bir kişi failledi mi direkt wipe.

zoru sevene çok keyifli ama wow deneyimini arayan adam saç yolar çok net. hiçbir yerde 2. boss u göremez seasdas

wow deneyimi arayanlara saç yolar derken wow çok basitti anlamında mı diosun?

wowun boss fightları gayet netti abi zamanında onlar daç ok saç baş yoldurdu
Sosyal ağlarda paylaş

wow'daki mobility/positioning ile baya aralarında dağlar var ya.

wow'da olan herşey + mobility/positioning/interrupt skill check i var.

lvl 20 dungeon'da kaçması gereken adam kaçmazsa ölüyorsun. 3 interrupt gerekiyor, 1 kişi atmazsa ölüyorsun, aoe yersen ölüyorsun, dps yetmezse healer resource bitiyor ölüyorsun, healler cone/target aoe olduğu için positioning'de sıçarsan ölüyorsun, tank gerçekten tank değilse kesinlikle aggro tutamıyor ölüyorsun, 1 dps ölse dps yetmiyor ölüyorsun.

yani tankın gear çok iyi, healerlar çok iyi onlar grubu taşır gibi bir olay yok. gearın ne kadar iyi olursa olsun deli gibi aoe vuruyor ve bunlardan kaçamıyorsan wipelıyorsun. tankın geari ne kadar iyi olursa olsun, eğer yapmasını gerekeni yapmazsa aggro kaçırıyor. healer ne kadar iyi olursa olsun dps malsa ve range'den çıkıyorsa ölüyor ki wow gibi düşünme yani insanlar sürekli aoe'lerden kaçtığı için sürekli hareket halinde herkes, öyle yada böyle uzaklaşıyorsunuz.

liste böyle devam ediyor.

benim inanılmaz hoşuma gitti zaten betadan beri beklediğim deneyim buydu. tek sıkıntım random adamlarla oynamak zorunda kalmak. random adamlardan bir kişi kötü olsa bütün grup wipefest yiyor. wow tayfası direkt deadweight olarak geliyor. adamlar sabit durup, rotasyon takip etmeye alışmış. denkleme 3 tane yeni faktör girdiğinde apışıp kalıyorlar. ya dps yapmıyor ya da hayatta kalamıyor gibi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul çok saol valla öleymiş ya, ben bi kaç kez yapıp hiç puan almayınca herhalde wowdaki gibi öğrenmem gerekio sanmıştım, biraz kesince geçti rank 2 ye.

ben Medic oynuorum level 16 oldum keyfim yerinde alıştım classa, healerınız olacağım ileride ^^

oyun yavaş yavaş sarmaya başladı, etrafta yapacak çok şey var, normal questler, gathering, crafting, path questleri derken çıkamadım oyundan. evime gittim, daha ev mev kurmadım ama bir baktım neler yapılıyor neler ile ne alınıo falan die orada da baya uğraşılır gibime geldi.

fakat daha işin single player kısmını gördüm, daha ne pvp yaptım, ne partye girip dungeon vs. yaptım.

güzel olmuş gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...