Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bingildak said: siz exile değil misiniz zaten? Chua'ydık, sonra kulağımızı çektiler, üzdüler, hırpaladılar, tek seferde 8500 vurdular. Dayanamadık Exile olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Beyler bunun deluxe edition box şeklinde var mı dnr'da teknosa'da yoksa sadece net üzerinden mi alabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 peç gelmiş 200mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Gangren said: Ben de Ravenous'ta Domi'nin kazandığını görmedim. 10 maç falan yaptım temple'da, 0 galibiyet. gazınıza geldim bende exile'a geçtim yeminimi bozdum espere döndüm yine lvl 10 illuminous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Ravenous'da pati guildi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hacklendim lan! nasıl olduysa , tüm itemler gitmiş 25g vardı, tüm banka itemleri toz oldu. ilginç olan email'e hiç login alert gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 inside job Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 credd 30 plattan 9 plate indi 30 dakkada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Chastor said: Ravenous'da pati guildi varmı? Exile tarafında biz arkadaşlarla 5-6 kişiyiz valla. Varsa burada bir çoğunluk girilebilir öyle bir işe. Bir ara domi fenaydı ama düzelti 3-4 gündür. %80 falan win rate'i var exileın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Bizde 3-4 arkadaş oynuyoruz eklemek isteyen olursa nickim Rextar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 kuralım bi gült Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 yeni evime taşınıyorum. daha bugün ilk kez girdim. birkaç foto çektim. genel olarak şöyle. ufak bir bahçeye giriştim. dominion pisliklerini tokatladıktan sonra bahçemde stres atiyorum. http://i.imgur.com/KLIXbjB.jpg bazen arkadaşlar geliyor. ağaç gölgesinde barbekü yapıyoruz. http://i.imgur.com/Un33O1W.jpg zaman buldukça da evi döşeyeceğim. şimdilik birkaç parça eşya var. maceralarımdan birinde bulduğum eski ağaçtan ellerimle yaptığım kitaplığı nereye koysam diye düşünüyorum. ayrıca sadece bir çakı ile öldürdüğüm devasa yaratığın da postunu yerime serdim gururla. Silahlarım lava düşmüştü. son anda çakımı çekip çat çat çat diye sapladım devasa yaratığa. iyi bir dövüştü. http://i.imgur.com/HbVcboT.jpg arada beklerim barbekuye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 çok çıtırmış hatun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Sanki bugunkü peçle beraber fps arttı gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paticik'in guild var mı hazzakta veya kimler oynuyodu iki komünüti görsün gözümüz.. guest key var elimde bu arada isteyen mesaj atsın paslıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kermit'e atsana, tahrik etmeye çalışıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi sen archeage mi oynuosun wildstar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34380850.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Aldığıma pişman oldum bu oyunu hiç sarmadı bayık birşeyler yapıyorsun ama ne yaptığını kendinde anlamıyorsun combat sistemi neden böle turn based gibi anlamadım ahaha parama yazık oldu neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 sen wildstar oynadığına emin misin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Oyunda o kadar cok eğlenceli şey var ki level kasamiuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Adam turned based Combat demiş. Xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Geçmiş olsun sana Wildstar diye başka oyun kakalamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Lind3r0th said: Aldığıma pişman oldum bu oyunu hiç sarmadı bayık birşeyler yapıyorsun ama ne yaptığını kendinde anlamıyorsun combat sistemi neden böle turn based gibi anlamadım ahaha parama yazık oldu neyse !!! turn based ne alaka yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 wildsrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar