Asgard Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 DAS6A3UYSVS53HD4JQTE I34OYSEPS7481RB3IYOA DTZ57Y8I25TXBYQ9JAUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Asgard said: DAS6A3UYSVS53HD4JQTE I34OYSEPS7481RB3IYOA DTZ57Y8I25TXBYQ9JAUU 2. yi aldım sağol. niye 1.yi almadım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Sıkıntı bende mi yoksa herkes mi oyuna giremiyor Benle Ncsoft arasındaki bir problemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 quixef said: BioHazarD said: ben bu oyunu betada yukledim, uninstall wizard sectim class olarak. 5 dk dayanamadim. nesini begenip oynuyorsunuz? Çok orjinal ve komikmişsin kardeş. gayet legit bir soru sordum. nesi sariyo bilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Aç interneti oku Wildstar review yaz, kimse seni ikna etmek veya neyi niye sevdiğini savunmak durumunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ahah bi snickers ye sakinles genc. burda oynayanlarin fikrini merak ediyorum. sanki babasinin oyunuymus gibi sahiplenmis adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Oku o zaman, insanlar fikir beyan ediyor, kimse sen prompt u verince özet geçmek durumunda da değil. Kaldı ki oyunu sahiplenmekle ilgili bir şey değil, Elder Scrolls serisiyle ilgili bin yıldır yapılan espriyle buraya gelip "komik" bir giriş yapmak normalde tepkimi çekmeyebilir ama bu bir de "nesini beğeniyosunuz bunun yeaaa" gibi ergence bir tavırla birleşince canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 dostum sen onu kafanda oyle okumussun, o espri de gayet bu foruma mal olmus birsey, rahatsiz oluyosan okumazsin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 muhtemelen mevcut pc siyle 15fps yi gecemiyordur. o yüzden de oyunu keşfedemiyip bu ciğer mundar diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Beyler aklı olan Dungeon yapmasın 4 saattir bosslardan tokat yiyoruz. Tinun 36 dan 37 ye geçisini bile gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Aslında tam tersi aklı olan yapsın da siz yapmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 sinera said: Beyler aklı olan Dungeon yapmasın 4 saattir bosslardan tokat yiyoruz. Tinun 36 dan 37 ye geçisini bile gördüm. bizde dun gece 2 de 35lvl de açılan dungeon a girdik son boss uğraştırdı ama gece 4 olmuştu saatlerin verdiği yorgunluk uykusuzluk filan.. bide son boss da wipe yedinmi 5 dk koşturuyorsun kötü olmuş o.. içimiz bayıldı.. ama genel anlamda dungeonlar zevkli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 arkadaş da ilk dungeonda bi optional bossu kesemeyim atlamış random grupla. wipe west miş genelde dungeonlar. lol. ben daha giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 özellikle 35lvl dekine random ile girilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 dungeonlar zor ya, tbc heroicleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 veteranlara kafam diorum :( 1 kisi interrupt kacirio wipe direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 adventure girdim simdi. tank oyle etrafta kostuyuor. hiç mobun arkasını bize cevirme filan yok. boyle olursa random dungeonlar hakkaten imkansız olur. kırmızı alanlardan mı kacıcam tankın etrafında dolasan moba mı dalacam pesinden kosup. bu sırada tank bize onunu cevirdiği için ekstradan gelen damage dan mı kacacam dodge ile yoksa dps mi yapacam.. millet aşırı noob daha. biraz öğrenilsin oyun dungeonlar da kolaylasır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Repair masrafına bile değmiyo dungeonlar :/ Adventure de de bi türlü gold yapamadım ya , en son girdiğimde gold için kastım , gerektiğinde tank öldü stance değiştirdim ben tankladım , 0 death le bitirdim bi baktım verdi yine bronze u :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 kisiselmiki? rank olayi? sanmadim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Whitevale'de ki müzikler ne kdr güzel ya bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 caretaker favori npc im oldu :D http://www.youtube.com/watch?v=1C_GwB3pVEk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 fazla guestcode u kalan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Glatheros said: fazla guestcode u kalan var mi? Gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Glatheros said: fazla guestcode u kalan var mi? 6DBLB4AMUFD4LWP0QV7H 6DBLR32MKNC3ALA26MEQ 6DBR0ACDKM4Y1K6393EE Belki kullanılmamış vardır aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 tesekkurler knoxun kodu kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar