aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 misafirligin kisa olani makbuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 7 gün without restriction diye okumuştum forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 müzikler çok çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 sira oldugu disinda pek birsey goremedim burda. oyun hakkinda ilk izlenimleriniz neler biraz da ondan bahsedin plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aylardir oynaniyo oyun zaten ya, daha ilk izlenimlik biseyi kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 patch geldi fps surunmeye baslamis bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bende bi quess pass alabilirmiyim ? Özelde olursa sevinieim. Eve gidince bakayim oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 3 saati gecti sıradayim. İs çıkışı imkansız oynayamayacagiz. Bir de release... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fps 70 in altına düşmedi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bende en fazla 35 oldu. 6950 var ekran kartı. yeter diyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bugun çıkan patch'de iyi gelmiş fps'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kodları nerden alıyoruz bilen var mı? Bu arada hazzaka girmek için teamviever yukledim ise yaradı.İsten çıkmadan telefondan oyuna girdim 2700 sıra vardı, suan 1400. 17:00-17:30 gibi girsem demekki ewe geldiğimde oyunda olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 meh baslarim pvp hazakina. pve rp de kasar silerim zaten. amacim belli :) max levelle sil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Cannot connect to NCSOFT login services diyor. Halp =< windows firewalldan manuel permisyon verip oyuna restart atınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Benim guest passlari yollamadı pisler. Yollasalar direk vericem buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ben oyuna girdim bu arada paticikteki quess passle. Teşekkürler paylaşanlara. İlk izlenimim, yeni bir pc almanın zamanı geldiği 18-19 fps ki ayarlarda düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mouseun sag klikle kamera kontrolunde bendemi sorun var yoksa son patchle gelen bir hafif bugmi.. zaman zaman islemiyor. ceviremiyorum kamerayi ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 archon'da baslayan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kanuni said: mouseun sag klikle kamera kontrolunde bendemi sorun var yoksa son patchle gelen bir hafif bugmi.. zaman zaman islemiyor. ceviremiyorum kamerayi ara ara. defect mouse logitech? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yo calisiyor sag klik :) windowsda falan sorunsuz. sinir etti. logi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 interface resetleyince duzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kanuni, o ceviremedigin anlarda icon beliriyor mouse da , orada loot window var görünmez, lootladigda itemlari siralayan, o icon beliren yere sol mouse tuşunu basılı tutarak karakterin pek yakınında olmayan bir yere çek. Bu işlemden sonra düzelicek :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 evet ona benzer bir seydi cunku resetleyince uiyi sanirim normal yerine gitti. ben bir ara hareket ettirmisim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Evet , oynayanlar ne düşünüyor ? Sizce bu oyun gider mi daha böyle yoksa wowun exp gelene kadar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tey alleam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar