LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Feci gazlardayım oyun için ya. Sanki vanilla wow'dan alacağım keyfi alacakmışım gibi geliyor. Yoda rızası için guest key'i olan PM'Den yollasın!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Askerdeyim şafak 45 gelince 2 ay hardcore luk vaktim olucak mmo ya nerdeyse tovbe etsemde wildstar a saglam hype yaptim. anlatin biraz da yazdiklarinizi okuyarak şafak atalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gelmeyr baslamis keyler maile baktiniz mi? benimkiler gelmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 guest past lar akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Şu saatte sıraya bak ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Guest pass lar için sıraya girelim de topiğin de içine etmeyelim bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bi tanesi manitama rezerve iki tane verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Gief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 güzel mi hakikaten arkadaşlar, denemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 lvl 15'den sonra moob'lar kuvvetleniyor mu ne? aoe'ler sağlam vurmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Fazladan guest pass olan varsa bende bitane alabilirim şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 EPYWU0BQLL42EUHETNU3 EPZ4MYB67MCG2XF0UTYH EPZLT4CLQOOER8HNLUYD Ilk gelen kapsin Kapisssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kullandiginizi yazinda bosa yazmasin millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 boşa yazılsın ne olacak :P. ikinciyi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 offf işten geldik 2500 kişi sıra. hani free transfer açmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kod varsa ÖMleyin gari pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 özelden dağıttım, oyuna bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ravenous high sırasız mis heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 IKOH6P23J8YKGG2WYJL6 IKP50DJOQII43LAIQ5LJ IKP51Z3SASJLWG40EH1E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Guest Key bende alabilirsem süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Pati hazak a devam ediyor o zaman. Transfer edecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Tişikkirlir niyinni <3 Pati olarak belirli bi yerde misiniz? dedim ve yanıt gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 626KU9RDW2H6Q3HN1OY6 UH15B4ZON31X0E5UBR5N SE4YUTRCAN7MTDL1U4UM hazak full. ravenous'tayım ben şimdilik oyuna bakıyorum zaten sağa sola zıplıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hazzak da falan değiliz abi, dağılmış durumdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Arnis'in son kodunu aktive ettim sanırım. Guest pass diyor, ne kadar süre bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar