Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu an yorum sorma :)
çok ummadık yorumlar çıkabilir.

edit: double post olmasın
şurda headstart issues var
https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/55715-headstart-issues-31514/

"Players are treated as Guest and not placed into queues correctly"

heralde şu sebepten dolayı sürekli önümüze adam çıkıyor bitmiyor sıra. şansı tutanlar da aradan giriyor, sıra yok zannediyor.
hangi akıl headstart'a guest kabul eder o ayrı zaten.
Mesaj tarihi:
hem headstart'a guest kabul etmek, hem sunucu kapasitelerinin düşük olması, hem de tek pvp serverla headstart açmak

herifler resmen nası ızdıraba dönüştürürüz diye uğraştılar.

ama oynıcaz gene de :)
Mesaj tarihi:
şu serverların kapasitesi ne allah aşkına. her denediğimde 3 bin kişi sırada oluyor. 3 bin kişi daha arttır kapasiteyi beklemesin kimse sıra. 3-4 kere sıraya girdim hepsinde de 3 bin kişi vardı sırada.
Mesaj tarihi:
ipconfig /flushdns ile patch hatasını çözdüm download etmeye başladım. Şimdi birisinden quest pass bulursam şuan deneyemiyomuyum oyunu ?

Bu arada oyunu alan arkadaşlardan quest pass gönderen olursa, eğer beğenip alırsam geri gönderebilirim. Sanırım 3 tane veriyormuş.
Mesaj tarihi:
Valla Hazak mı neyse onda oynayalım diyorduk kalabalık değiliz de bilmiyorum şimdi ne yapsak. Yarına filan düzelirse boşuna başka yere geçmeyelim de düzelir mi ne dersiniz :)
Mesaj tarihi:
map loading için önerilen fixi dene istersen.

Bu arada farklı serverlarda gaza gelip açmamak iyidir. Yarın birgün yoğunluk azaldığında pişmanlık baş gösterebilir.
Mesaj tarihi:
herkes hazak'a toplanmış girmiyor valla. başka serverda başlamaya da korkuyorum yarın bir gün adam bulamayız diye.
hazak'tan başka hangi serverı önerirsiniz pvp için? boşta olanlar bir yerde toplaşalım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...