mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 şu an yorum sorma :) çok ummadık yorumlar çıkabilir. edit: double post olmasın şurda headstart issues var https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/55715-headstart-issues-31514/ "Players are treated as Guest and not placed into queues correctly" heralde şu sebepten dolayı sürekli önümüze adam çıkıyor bitmiyor sıra. şansı tutanlar da aradan giriyor, sıra yok zannediyor. hangi akıl headstart'a guest kabul eder o ayrı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 hem headstart'a guest kabul etmek, hem sunucu kapasitelerinin düşük olması, hem de tek pvp serverla headstart açmak herifler resmen nası ızdıraba dönüştürürüz diye uğraştılar. ama oynıcaz gene de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 guest pass yok headstartta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Lan sabahtan beri hevesle bekledim sirf sıraya girmeyi bu saatte 3000. kisi olarak başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 şu serverların kapasitesi ne allah aşkına. her denediğimde 3 bin kişi sırada oluyor. 3 bin kişi daha arttır kapasiteyi beklemesin kimse sıra. 3-4 kere sıraya girdim hepsinde de 3 bin kişi vardı sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 headstart değil de stress test gibi olmus sizinkisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ipconfig /flushdns ile patch hatasını çözdüm download etmeye başladım. Şimdi birisinden quest pass bulursam şuan deneyemiyomuyum oyunu ? Bu arada oyunu alan arkadaşlardan quest pass gönderen olursa, eğer beğenip alırsam geri gönderebilirim. Sanırım 3 tane veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bütün gün ara ara girmeyi denedim ama her seferinde 3-5bin kişi sıra var dedi. Artık geceleyin girerim diye planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Adamlar pve serveri açtılar o kadar serverlar sinek avlıyor. şimdide sıra sıra pvpleri açmaya başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Guest pass sadece deluxe lerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 dreagloth said: Guest pass sadece deluxe lerde var http://www.wildstar-online.com/en/preorder/ bu sayfanın yalancısıyım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 deluxe varda nerden bulucaz guest passları yada diğer hediyeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Yuh akşam programımı iptal edip geleyim dedim de bu nasıl bir sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 sıra olmayan serverlar var eğer guild vs olayınız yoksa boşa oyalanmayın oyun çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Valla Hazak mı neyse onda oynayalım diyorduk kalabalık değiliz de bilmiyorum şimdi ne yapsak. Yarına filan düzelirse boşuna başka yere geçmeyelim de düzelir mi ne dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Düzelir canım yarına sıkıntı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Ravenous'da olanlar ekleyebilir, ign Alfheim -exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 betadan beri bg bittiğinde random crash yiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 map loading için önerilen fixi dene istersen. Bu arada farklı serverlarda gaza gelip açmamak iyidir. Yarın birgün yoğunluk azaldığında pişmanlık baş gösterebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Aynen elbet bu kadar adam bir süre sonra uyur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 şuan twitch yayınında millet ücretsiz transfer için gazlamaya çalışıyor. Belki verirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 akşam 7 buçukta girdim sıraya, 11 buçuk oldu geldim baktım hala 500 kişi var sırada. yuhh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 herkes hazak'a toplanmış girmiyor valla. başka serverda başlamaya da korkuyorum yarın bir gün adam bulamayız diye. hazak'tan başka hangi serverı önerirsiniz pvp için? boşta olanlar bir yerde toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Realm List gelmiyor. Zhur'a girmiştim orada kaldım şimdi sıraya bile giremiyorum list gelmediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 girdim güzel çalışıyodu gayet. pvp serveri nasıl oluyor, quest yaparken gelip sıkacak mı adam? pve oynayan yok mu patilerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar