FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Nihilium geldi .ExiLe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 en den aldım bende uk tan kontrol ettim ikisi aynı merkezden çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 FesTivaL said: Nihilium geldi .ExiLe babayı gelir nihilum ismini ben register ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Certhas said: en den aldım bende uk tan kontrol ettim ikisi aynı merkezden çalışıyor. Evet aynen öyle çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 kungen'e yazayım nihilum bende ister misin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ciddi misin :) Gerçi guild ismini almaları ; Bir " Alo " ya bakar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 tinu said: FesTivaL said: Nihilium geldi .ExiLe babayı gelir nihilum ismini ben register ettim :) şu anda streamde almaya çalışıyor guild ismini. http://www.twitch.tv/kungentv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Certhas said: tinu said: FesTivaL said: Nihilium geldi .ExiLe babayı gelir nihilum ismini ben register ettim :) şu anda streamde almaya çalışıyor guild ismini. http://www.twitch.tv/kungentv asjdahdjkashkdad babayı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 account a login oldu ama Lock down your name kismina basildiginda cikmasi gereken form acilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 benden selam söyleyin kungen'e :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 tamam birader sen aldin, anladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 nihilum değil ki nihilium. nihilum muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yoo nihilum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Hayır Nihilum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 bu twitchtv çöktümü girilmiyor sizde çalışıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Ben de giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 aquila said: tamam birader sen aldin, anladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 twitch gg. twitterdan çalışıyoruz düzelticez diye twit attılar. bu oyun nasıl ? kardeşim başlamış oynayalım falan diyor da. başlıkta uzun bir süre sacma sacma tartışmalar ile dolu, geri dönüp oyun ile ilgili pek bilgi bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 http://www.wildstar-online.com/en/news/raids-are-hardcore/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 FesTivaL said: Ciddi misin :) Gerçi guild ismini almaları ; Bir " Alo " ya bakar :D bunlarda kungen yalakası çıktı.. harbiden bi alo 'ya bakarmış :) dün kayıt ettiğim isim bu sabah baktım nihiluö olmuş, edit süresi dolmuştu o açılmış filan..ticket açtım elimde screenshotlar filan var nasıl benden alıyorsunuz ismi filan dedim, adamlar resmen bana kayıtlı ismi geri almışlar benden, nihilum gelsin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 gelsin zaten kendine neden böyle bir hedef koydun ki? kungen yalakası ne alaka ayrıca? adam sevsen de sevmesen de binlerce follower'ı olan bir streamer. oynadığı oyunu promote ediyor, bir sürü oyuncu kazandırıyor. ncsoft'un kungen'e para ödüyor olması bile olası oynaması için. random bir tip gidip cinlik yaptı diye bütün bu avantajlardan vaz mı geçecekler sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Valla sen jest yapabilirdin kungeni guilde davet edip ona gmliği verip, aslında firmanın yaptığı şerefsizlik yani vizyonu dar adamların burdan belli oyunun patlayacağı, vur kaç peşindeler işte paket satışından ne gelirse. ESO gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 tinu said: FesTivaL said: Ciddi misin :) Gerçi guild ismini almaları ; Bir " Alo " ya bakar :D bunlarda kungen yalakası çıktı.. harbiden bi alo 'ya bakarmış :) dün kayıt ettiğim isim bu sabah baktım nihiluö olmuş, edit süresi dolmuştu o açılmış filan..ticket açtım elimde screenshotlar filan var nasıl benden alıyorsunuz ismi filan dedim, adamlar resmen bana kayıtlı ismi geri almışlar benden, nihilum gelsin diye.. gecmis olsun l0l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 magtheridon zamanından gıcıklığım var..:) bizim guildle çok uğraşıyorlardı... önemli değil önemli değil de bana kayıt olmuş ismi neye dayanarak benden alıyor ncsoft ona uyuz oldum.. he sen bu adamlara ayrıcalık tanımak ıstıyorsan öncesınde regıster ettırseydın ben alamasaydım ... ben register ettikten sonra bende geri almak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 abi tinu, nihilum'u alman çok komik olmuş yalnız. bence de senden almaları çok normal copyright ı bile olabilir guild isminin adamlarda vs. olmasa bile almaları lazım bu kadar marka olmuş bir guild oyuna gelecek vs. bi adam yüzünden isimlerini koyamıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar