Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Certhas said:

tinu said:

FesTivaL said:

Nihilium geldi .ExiLe

babayı gelir nihilum ismini ben register ettim :)

şu anda streamde almaya çalışıyor guild ismini.

http://www.twitch.tv/kungentv

asjdahdjkashkdad babayı alır
Mesaj tarihi:
twitch gg. twitterdan çalışıyoruz düzelticez diye twit attılar.

bu oyun nasıl ?
kardeşim başlamış oynayalım falan diyor da. başlıkta uzun bir süre sacma sacma tartışmalar ile dolu, geri dönüp oyun ile ilgili pek bilgi bulamıyorum
Mesaj tarihi:
FesTivaL said:

Ciddi misin :)
Gerçi guild ismini almaları ;
Bir " Alo " ya bakar :D

bunlarda kungen yalakası çıktı.. harbiden bi alo 'ya bakarmış :)
dün kayıt ettiğim isim bu sabah baktım nihiluö olmuş, edit süresi dolmuştu o açılmış filan..ticket açtım elimde screenshotlar filan var nasıl benden alıyorsunuz ismi filan dedim, adamlar resmen bana kayıtlı ismi geri almışlar benden, nihilum gelsin diye..
Mesaj tarihi:
gelsin zaten kendine neden böyle bir hedef koydun ki?

kungen yalakası ne alaka ayrıca? adam sevsen de sevmesen de binlerce follower'ı olan bir streamer. oynadığı oyunu promote ediyor, bir sürü oyuncu kazandırıyor. ncsoft'un kungen'e para ödüyor olması bile olası oynaması için. random bir tip gidip cinlik yaptı diye bütün bu avantajlardan vaz mı geçecekler sandın?
Mesaj tarihi:
Valla sen jest yapabilirdin kungeni guilde davet edip ona gmliği verip, aslında firmanın yaptığı şerefsizlik yani vizyonu dar adamların burdan belli oyunun patlayacağı, vur kaç peşindeler işte paket satışından ne gelirse. ESO gibi.
Mesaj tarihi:
tinu said:

FesTivaL said:

Ciddi misin :)
Gerçi guild ismini almaları ;
Bir " Alo " ya bakar :D

bunlarda kungen yalakası çıktı.. harbiden bi alo 'ya bakarmış :)
dün kayıt ettiğim isim bu sabah baktım nihiluö olmuş, edit süresi dolmuştu o açılmış filan..ticket açtım elimde screenshotlar filan var nasıl benden alıyorsunuz ismi filan dedim, adamlar resmen bana kayıtlı ismi geri almışlar benden, nihilum gelsin diye..

gecmis olsun l0l
Mesaj tarihi:
magtheridon zamanından gıcıklığım var..:) bizim guildle çok uğraşıyorlardı... önemli değil önemli değil de bana kayıt olmuş ismi neye dayanarak benden alıyor ncsoft ona uyuz oldum.. he sen bu adamlara ayrıcalık tanımak ıstıyorsan öncesınde regıster ettırseydın ben alamasaydım ... ben register ettikten sonra bende geri almak nedir
Mesaj tarihi:
abi tinu, nihilum'u alman çok komik olmuş yalnız.

bence de senden almaları çok normal

copyright ı bile olabilir guild isminin adamlarda vs. olmasa bile almaları lazım bu kadar marka olmuş bir guild oyuna gelecek vs. bi adam yüzünden isimlerini koyamıcaklar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...