quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 quixef said: i7-2600 16 GB RAM GTX 680 ile 60-80 FPS alıyorum. Şunu şöyle güncelleyeyim hatta: Anti Aliasing Ultra High da falan, her şey en üstteyken bu FPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 biraz buyuk maplere gelin dussun fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Şirketteki bilgisayar şöyle bişe; i3-3220 3.2 ghz, 8 mb ram, gts 450, windows 8.1 ile 30-40 fps alıyorum :p Sürücü güncellemesi mi gerekiyo belki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 akirafes said: Bu oyun wow un uzayda geçen halimi ? Ne farkları var ? Open beta olduğu için deneyebilirsin. Bence denemekte fayda var, görerek karar vermek en güzeli çünkü senin ne istediğini ancak sen bilirsin ;) (10 gün sürecek open beta, rahat rahat indirip oynayabilirsin bu süre içinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 oha stalker :) yok ediyorum moblari. tuy kaliyor geriye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 network error unable to connect niyedir yahu ?'!^!'ASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 mediumda da aynı fps'i alıyorum ultrada da. nasıl bi iştir anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 shadowu kis birde aa dusur dene. sam launcherdan eu ya gecmeyi dene eger gecmissen fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 yup geçtiydim eu ya ama anlamadım ya saçma bir ip numarası gösteriyo izin verilmedi diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 key alip accoutuna girdinmi, ob icin key lazimdi yanilmiyorsam eger onceki betalara girmemissen bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 nünnü ekle kız beni nick aynı zaten as always Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bana da aynı hatayı verdi EU key aldım sonra clienttan EUya çektim sorunsuz girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 latency düşünce daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 aynen oyundan keyif aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 performans sikintim var ama herhalde cozerler cikana kadar. bazen 60larda sonra baska mapde 30 zor goruyor.. cozemedim dengesizligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bende geforce 780 var. 64 bit client acinca fps sukela 32 acinca baya baya kotu fps eger isletim sisteminiz 64 bit ve sorun yasiyorum fps ile derseniz bi 64 bit ile acmayi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 SenariouS said: bende geforce 780 var. 64 bit client acinca fps sukela 32 acinca baya baya kotu fps eger isletim sisteminiz 64 bit ve sorun yasiyorum fps ile derseniz bi 64 bit ile acmayi deneyin nerden açıyoruz 64bit?. client64 dosya var ordan wildstar64'ü tıklıyorum missing wildstar.exe hatası alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 artik otomatik 64bit yapiyor , kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 çok renkli yahuuuuuuu gözüm yoruldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 draedan said: artik otomatik 64bit yapiyor , kasmaya gerek yok hadi ya ne zamandan beri gecen hafta girdigimde yapmamis gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 http://www.curse.com/ws-addons/wildstar/220180-customfov su addonu bi deneyin cok daha guzellesiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 oyun olacağı kadar olmuş ya performans, kombat, questler herşey süper smooth çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Bir tek latency gösterim şeyi buglu. Ya 1 ms ya da acayip bişiler gösteriyordu dün akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 işler yüzünden başlayamadım oynamaya ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 bende yavaş yavaş oynuyorum ya daha 10 oldum engineer tanking'i test etsem ob'de yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar