draedan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bg ile warplots farkli , 2 si de mevcut bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 patch gelmis herhalde ? dun install etmistim bugun patchliyor gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Küçük bişe geldi sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 server acik ve ui yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 olmuş UI cast bar çok ufak kalmış ama onun dışında iyi addon desteğiyle kapatılır ufak tefek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 esime gostereyim dedim , eski karakterimi gosterdim direk gaystar olmus bu dedi. sonra karakter ekraninda gosterdim digerlerini hadi bazilarini begendi. aslinda dedi disi karaktere gerek yokmus herkes erkek olabilir ahah. sonra oyuna girdim npc lerin biri yuruyordu kiritarak oda erkek karakter bu ne dedi gene. ne oluyoruz exile so gay hakkat. ne bicim bir karakter yaratmissam rezil olduk :D gaystar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 lag var mi sende ? hareketlerde vs? bingildak said: olmuş UI cast bar çok ufak kalmış ama onun dışında iyi addon desteğiyle kapatılır ufak tefek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 15-20 dk oynadım yoktu, ekranda bir yazı takılı kaldı ama reloadui yapmam gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Şuan oyun optimizasyonu yapılmamış halde mi yoksa yapıldı mı? 20 civarında dolaşıyorda fps bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Daha optimizasyon için çok erken. Kuvvetle muhtemel yapılmamıştır, sistem feedback eder durumdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 1 ay sonra çıkmayacak mı böyle çıkar bende de çok sıkıntılı performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 1,5 filan var ama daha beta phase de oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 oyun makine istiyor zaten wow oynadığınız aletlerde oynamayı beklemeyin bence yüksek grafiklerde şu an optimizasyonlar çok basit seviyede ve client debug ama optimizasyonlar sonrasında da makine isteyecek her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Yok şu haliylede oynayabiliyorum fena değil yinede ama fps bakayım dedim bi 20lerde gösteriyor şaşırdım. Bakalım optimizasyondan sonra bi deneyeyimde almayı düşünüyorum çünkü beğendim oyunu. Alet fena değil benim ya Gw2'yi full ayarlarda oynuyorum çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 view distance'dandır o zaman onu kıs dene bakalım, full'de sapıtıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thulan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Betaya davet edebiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 mmorpg wildstar beta giveaway yazarsan google a çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 30a dayandı böyle. Garip olan bu 20fpsde filan başka oyunu oynayamam. Mesela Gw2'de hemen fark ediliyor. 19-20ye düşsün rahatsız ediyor. Wildstar'da o fpsyi görmesem +40 diyicem o derece. Çok rahat oynayabiliyorum. Garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 betayı çekmeyi düşünüyorum ama otuz cigolaytım boşa gidecek diye de içten içe bir hüzne boğuluyorum. en iyisi ben stream izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 oyun çok temiz? + action öğeleri iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Bu grafiklerle alet istememesi lazim sanki.. Grafik namina kastiracak bisey yok oyunda, renkli wow sonucta ha tabii motor farklidir kasiyordur. Debugda vs de calisiyordur belki. Duzelir tahminim. Karakterdeki poligon sayisi 25 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 wow ile baya alakası yok grafiklerin. tarzı benziyor diye detaylar, effectler, sistemler aynı olmuyor. makine isteyecek zaten orası da soru işareti değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 eso'da 150-200 kişinin savaştığı ortamda ultra high da 40fps rahat alınırken themepark oyunda 20fps enteresan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 en ucuz pre order? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 eso'nun animasyonları konsol tier olduğu için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar