Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
esime gostereyim dedim , eski karakterimi gosterdim direk gaystar olmus bu dedi.

sonra karakter ekraninda gosterdim digerlerini hadi bazilarini begendi. aslinda dedi disi karaktere gerek yokmus herkes erkek olabilir ahah.

sonra oyuna girdim npc lerin biri yuruyordu kiritarak oda erkek karakter bu ne dedi gene.

ne oluyoruz exile so gay hakkat.

ne bicim bir karakter yaratmissam rezil olduk :D

gaystar :)
Mesaj tarihi:
oyun makine istiyor zaten

wow oynadığınız aletlerde oynamayı beklemeyin bence yüksek grafiklerde

şu an optimizasyonlar çok basit seviyede ve client debug ama optimizasyonlar sonrasında da makine isteyecek her türlü
Mesaj tarihi:
Yok şu haliylede oynayabiliyorum fena değil yinede ama fps bakayım dedim bi 20lerde gösteriyor şaşırdım. Bakalım optimizasyondan sonra bi deneyeyimde almayı düşünüyorum çünkü beğendim oyunu. Alet fena değil benim ya Gw2'yi full ayarlarda oynuyorum çok rahat.
Mesaj tarihi:
30a dayandı böyle. Garip olan bu 20fpsde filan başka oyunu oynayamam. Mesela Gw2'de hemen fark ediliyor. 19-20ye düşsün rahatsız ediyor. Wildstar'da o fpsyi görmesem +40 diyicem o derece. Çok rahat oynayabiliyorum. Garip...
Mesaj tarihi:
Bu grafiklerle alet istememesi lazim sanki.. Grafik namina kastiracak bisey yok oyunda, renkli wow sonucta ha tabii motor farklidir kasiyordur.

Debugda vs de calisiyordur belki.

Duzelir tahminim.

Karakterdeki poligon sayisi 25 :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...