pulkas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 behance kampanya yapmış : https://creative.adobe.com/plans/offer/photoshop+lightroom kampanya bayaadır var galiba ortalıkta ama buralara düşmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aylık 20 lira çok ucuzmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Hemen almalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 aylık 17tl gayet ucuz bence. normalde 1k civarı lisans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Lisanlı program işte gayet iyi 20 lira, mmolardan ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 baya tatli fiyat cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 lightroom ne kadar kullanışlı? ürün görsellerinde falan kullanılır mı? bizim editöre aldırayım olmadı bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Ulan! £17+VAT oduyorum ben her ay. Ibneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 $9.99 ama bir yillik girersen, kullanmadigim halde benim bile alasim geldi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Yillik girince dustuydu zaten 17'ye. Sonra bi de kartlari falan caldirdilar, onunla ugrastirdilar. Bak sinirlendim yine sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 barkin'a soylesek biraz daha indirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 öğrencilere aylık 35 liraya tamamını veriyorlar. adobe'dan birden fazla program kullanıyorsan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 5 kuruş vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Wolas said: 5 kuruş vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 photoshop + illustator yapsınlar trink basayım. yalnız CC'deki perspective warp'ı görünce ANLAYAMAZSINIZ'daki çocuk gibi oldum. köpürtmesi... barkın hala bakıyosan foruma hll abi. hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 arcane said: yalnız CC'deki perspective warp'ı görünce ANLAYAMAZSINIZ'daki çocuk gibi oldum. köpürtmesi. gercekten acayipmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 euro ve dolar olan ülkelerdeki fiyatlarla kıyaslayınca adamlar resmen bize gelişmekte olan ülke kıyağı geçmiş sdfsd. rusya'da kaça acaba bi mezarcı hesabını yapabilir mi ben üşendim sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 paypal versek olmazmıydı ya :/ verdim valla sanal kartı. askere gidiyoz 1 ay sonra ama olsun 15 gün sonra iade ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 beleşi varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Cons said: beleşi varken Herşeyin beleşi var müdür ama bu beleşçi kafası çok tehlikeli.Üretimden maliyete her şeye etkiyen bir düşünce tarzı.Web sitesi yapan, farklı platformlara program yazan adama "taş attında kolun mu yoruldu lan!" diyip emeğinin karşılığını vermeme sebebi. Etik düşünelim, kütüklükten yarar yok kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 updateli adobe kullanmak çok rahatmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Selam, Nasıl kullanıyoruz bu "şeyi"? D/L link mi veriyor üye olduktan sonra? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar