Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Sanalmarketim faturalı ve garantili Audio-Technica A900x audiophile kulaklığımı yeni bir seriye geçiş yapacağımdan dolayı satışa koyuyorum. http://i.imgur.com/Uu6UyqI.jpg http://i.imgur.com/IndOccV.jpg http://i.imgur.com/FUvcR1H.jpg Kulaklık: Audio-Technica ATH-A900x Closed-Back Dynamic Headphones Fatura Tarihi: 19/02/2013 => Satış Fiyatı: 550 TL * Gün itibariyle ürünün sıfır fiyatı: 1.126 TL * Ürün hakkında bilgi ATH-A900x kapalı yapıdaki dinamik kulaklıklar, size zengin, dolu ve dengeli baslara sahip audiophile kalitesinde bir ses deneyimi sunar. Kulaklıklar yüksek hassasiyete sahip ses üretimi için oldukça geniş olan 53 mm sürücülere sahiptir. Audio-Technica'nın yenilikçi kendinden ayarlanabilir destek mekanizması ile uzun süreli kullanımlar sizin için asla yorucu olmaz. Genel Özellikler * Japon tasarımı * Alüminyum yapıda Audiophile kalitesinde kulaklıklar * Derin bas seslerinin üretimi için kapalı yapıda Double Air Damping Sistemi (D.A.D.S.) * En iyi ses üretimi için neodim magnet sistemleri ve CCAW ses bobinine sahip 53 mm sürücüler * 3 boyutlu kanat destekleri ile daha keyifli bir dinleme için rahatlık sağlar * OFC (Oksijensiz bakır) kaplama kablo * Audio-Technica'nın olağan üstü rahatlıkta kulağa tam oturan kulaklık pedleri * Altın kaplama 3.5 mm stereo jak ve 6.3 mm adaptör Teknik Özellikler * Tip: Kapalı yapı, dinamik * Sürücü Çapı: 53 mm * Frekans Aralığı: 5 - 40,000 Hz * Maksimum Giriş Gücü: 2,000 mW * Hassasiyet: 101 dB/mW * Empedans: 40 ohm * Ağırlık: 350 gram * Bağlantı: 3.5 mm altın kaplama stereo jak * Kablo: 3.0 metre * Aksesuar: Çıkartılabilir 6.3 mm (1/4") adaptör Garanti Süresi: 24 Ay *Ürün sanalmarketim.com'dan satın alınmıştır üründe herhangi bir sorun söz konusu değildir. * Sadece sağ tarafında pirinç tanesi boyutunda bir ezilme mevcuttur bunun dışında ilk gün olduğu gibi yenidir, başka bir yıpranma mevcut değildir. * Ürün faturası özenle muhafaza edilmiştir, kutusu yoktur. * Ürünün garantisi sanalmarketim güvencesiyle yukarıda belirtilen süreçlerde devam etmektedir. Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo alıcı ödemeli şekilde havale/eft sonrası gönderilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tr fiyatı inanılmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 dj ler için falan herhalde ? kullanım alanı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 geçeceğin yeni seri hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 beste yapıp okuyor mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 çok abartıcak bi yani yok aslında heralde, amerikanya fiyatı 200 dolar civarıydı. burada bokunu çıkarmışlar fiyatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Rock dinleyenler için iyi bayağı. 2. el fiyatı Amerika fiyatıyla kafa kafaya. İlgilisine gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Türkiye fiyatları öyle biraz o yüzden sıfır fiyatı ve ödenecek vergiyi hesaba katıp en yakın ve uygun gözüken fiyat aralığını seçtim. Geçeceğim seri Beyerdynamic'in Tesla serisi olacak büyük olasılıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kargoyu sen ödesen almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Fiyatı 450 TL olarak güncelliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 40 ohm bu. Ipod cikisiyla bile dinlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Aynen Esh'in dediği gibi. 40ohm olması her cihazın rahatça sürebilmesini sağladığı için gayet rahat oluyor. Yurt dışına çıkana kadar satmak istiyorum fiyatı son olarak 400 TL'ye çekip bırakıyorum. Daha da cazip hale getirilemez sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Sorun fiyat değil ya. Alıcısını bulmak lazım sadece. Profesyonel kullanım için alacak olan kişi zaten 450 desende alır, kulaklığa 100tl den fazla verilmez diye düşünen için 250tl ye satıyorum desende almaz. Örnekleme amaçlı şu tarz sitelerde daha rahat satabilirsin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 audio technica kullanmayan herkes gerizekalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 o yüzdenmi gidip sunny marka 14 tlye kulaklık aldın ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 öküz arabası bilip bilmeden konuşma quake aldım 16 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 haa doğru indirime girdi diye son anda almıştın pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Ya bana lazım böyle bir şey aslında da ama iem kulaklık daha çok lazım diye almıyorum senden ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 iem in ötesi yok zaten de bu evde dinlemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 stormeagle said: Sorun fiyat değil ya. Alıcısını bulmak lazım sadece. Profesyonel kullanım için alacak olan kişi zaten 450 desende alır, kulaklığa 100tl den fazla verilmez diye düşünen için 250tl ye satıyorum desende almaz. Örnekleme amaçlı şu tarz sitelerde daha rahat satabilirsin diye düşünüyorum. profesyonellik ile alakası yok ki. yani çok güzel kulaklık ama profesyonel biri alır mı bilemem. ben elektronik aletlere verdiğim paraya acımam mesela. elimde HARX-900 olmasa, düşünürdüm almayı. gerçi hala almayı düşünebilirim o da ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 İşte ilgin olması lazım en azından. Mesala bende de mouse ye para yatırma ama 10 liralık everest klavye kullanma hastalığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 profesyonel ne demek abi onu sorgulamak lazım bence. bu home use bir headphone. studio için olanlar 250-600 ohm arası değişiyo. kaldı ki sesin naturelliği çok daha onemli studyoda. 40 ohm olması her bi aletle amfi sürmeden dinleyebileceğiniz anlamına geliyor. ama iyi bir DAC çözümü ile sesin çok değişeceğine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Esh said: iem in ötesi yok zaten de bu evde dinlemek icin. Tabii de, evde hi-fi sistem kuruyorum bir yandan; kayıt için falan da lazım. Ama günde 3-4 saat kulağımda olan iem'im bozuldu 2 ay önce mi ne, önce ona kulaklık almam lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Hadi bakalım patiler mis gibi kulaklık için son birkaç gün :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar