Katibim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 böbreği satın chelsea ye bASın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 milli duygular bi kenara çelsi bi sağlam yaslar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 k1nJo said: neyse bu kadar şeyleri konuşma şeyde böyle de olsa konuşma. anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 gol kesin bulacaklar da biz kaç tane atacağız o önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Şöyle bir bilgi var, elini taşın altına sokmak isteyen bir arkadaş deneyebilir. HD şekilde donmadan veriyormuş. normalde premium ama 3 günlük trial acc gibi bir şey veriyor. http://www.ntv.mx/ Siteye girdikten sonra register butonuna basıp kaydolun. Kendi cep telefonunuzu başında 0 olmadan ve kendi email adresinizi yazın.Çünkü onay isticek. Üye olduktan sonra maç saatini bekleyin.Ardından TV ONLİNE yazan yerden Galatasaray - Chealsea maçının yayınladıgı kanalı seçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 KidLazer said: k1nJo said: neyse bu kadar şeyleri konuşma şeyde böyle de olsa konuşma. anlamadım? rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben chelsea'nin kesin gol bulacağını sanmıyorum, öyle çok gollü bir maç olmaz diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 . k1nJo said: KidLazer said: k1nJo said: neyse bu kadar şeyleri konuşma şeyde böyle de olsa konuşma. anlamadım? rte bidaha tekrarlar mısın babacığım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Hazardın jeneriklik golü var akşam, at fava akşam quotelaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 stormeagle said: Şöyle bir bilgi var, elini taşın altına sokmak isteyen bir arkadaş deneyebilir. HD şekilde donmadan veriyormuş. normalde premium ama 3 günlük trial acc gibi bir şey veriyor. http://www.ntv.mx/ Siteye girdikten sonra register butonuna basıp kaydolun. Kendi cep telefonunuzu başında 0 olmadan ve kendi email adresinizi yazın.Çünkü onay isticek. Üye olduktan sonra maç saatini bekleyin.Ardından TV ONLİNE yazan yerden Galatasaray - Chealsea maçının yayınladıgı kanalı seçin. ben üye oldum saol. hangi kanallarda yayınlancak peki onu arayayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 HD olan kanallar var. digisport skysport falan bunlar verecek kesin. geçmiş sayfalarda listesi vardı hangi kanalların maçı vereceği.. eğer maç saatine doğru hala yayınlar çalışıyorsa bir ses edersen iyi olur başkaları da yararlanır. Ayrıca şuan görüntü alabiliyorsan bir capsler misin kalite iyi mi bari edit: bunlar verecek. bu kanalların bir veya bir çoğu vardır orada Al Jazeera Sport +3 Al Jazeera Sport +4 Al Jazeera Sport HD1 AzTV beIN Sport 1 / HD bTV Action / HD C+ Liga Campeones / HD Club RTL CT Sport / HD Digi Sport 1 (hun) / HD Duhok TV HRT 2 (croatia) MTV 3 Max Sport 1 Nederland 3 / HD RAH E FARDA TV RTS 1 (serbia) RTS Deux / HD RTÉ Two / HD SF Zwei / HD Sky Calcio 2 / HD Sky Sport 1 (germany) Sky Sport 1 (italy) / HD Sky Sport Extra HD (germany) Sky Sports *RED button Sky Sports 2 (uk) / 2HD Smart Spor / HD Sport 1 Select HD (ned) Sport 5 (israel) / HD SportKlub (slovenia) SuperSport 1 (alb) / HD SuperSport 2HD (za) SuperSport 3 (za) SuperSport MaXimo TV6 (sweden) / HD TV6 Estonia TV6 Latvia TV6 Lithuania TVi (portugal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 KidLazer said: . k1nJo said: KidLazer said: k1nJo said: neyse bu kadar şeyleri konuşma şeyde böyle de olsa konuşma. anlamadım? rte bidaha tekrarlar mısın babacığım? açık konuşma açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 konuşmayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 akşam 8 gibi filan denerim artık haber ederim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 KidLazer said: konuşmayayım mı? konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Hazard'ın golü var. O tarz adamlara karşı zaafımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 peki babacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 stormeagle said: Şöyle bir bilgi var, elini taşın altına sokmak isteyen bir arkadaş deneyebilir. HD şekilde donmadan veriyormuş. normalde premium ama 3 günlük trial acc gibi bir şey veriyor. http://www.ntv.mx/ Siteye girdikten sonra register butonuna basıp kaydolun. Kendi cep telefonunuzu başında 0 olmadan ve kendi email adresinizi yazın.Çünkü onay isticek. Üye olduktan sonra maç saatini bekleyin.Ardından TV ONLİNE yazan yerden Galatasaray - Chealsea maçının yayınladıgı kanalı seçin. şu olayı yaptım kanallar güzel yayın kaliteli ve donma olmadan izleniyor bakalım mac zamanı bir problem umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen abi eline sağlık, Sky 1 falan akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 3 gün trail bittikten sonra subscrib iptal seçeneği falan varsa takip edin ama sonra geçirmesinler. küfür etmeyin sonradan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 nerden geçircekler kredi kartı filan vermiyosun ki. telefonla mail veriyon o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen telefon ve mail le ne geçirebilirler ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ek bir bilgi istemiyor zaten, numara ve mail yeterli. bu çok iyi oldu ya, sky sports hd bile akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 telefondan otomatik kontör falan çeker nebilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Akşama burak yerine hayro. MANCINI PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar