k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 3-0 ya da 3-1 chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 1 drogba, 1 sneijder, 1 tane de yeriz. 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 2 farkli yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Hangi tv de maç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 d-smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yanlıslıkla 1 - 0 kazansak aslında ne heyecan olur ikinci maca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 adam ben açmayayım diye gecenin 3ünde başlık açmış asdasadsd ha bi de totemlik kotemlik bir durum yok, Chelsea CLde yoluna devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Juventus da öyle diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tatar paniklemiş yine ya gs elerse diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ne sacmalamış lan mancini ben anlamadım? chelsea %80 geçer diye söylemiş pre-match konferansta. ters psikolojimi yapıyo neyin kafasını yaşıyo lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 mancini baştan beri öyle yapıyor. en mantıklısı. terim varken biz galatasarayız ezeriz geçeriz diyince daha kötü oluyordu. böyle daha iyi. rakibi gaza getirmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Totem yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 şu turun sonucu belli belki ama avrupa 1 no'lu kupasında top16 maçına çıkmak, stadda o an çalan cl müziğini dinlemek paha biçilemez. sahi f.bahçe ve bjk kaç senedir gidemiyor CL'ye? adasfhashfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 7-0 biter. Beşiktaş rekoru korur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Harbi stadda o müzik çalınca tüylerin diken diken olması paha biçilemez. Yarın inşallah staddaki yerimizi alacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Yalnız efsane klip diye twitterı patlatan klip lise terkmiş lan. Şu kaliteyi beklemiştim ben. http://www.youtube.com/watch?v=JXMOsIPmqtM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 vakit geçmiyor. stad anonsuna gelince bizim de şöyle olabilir resmen rakibi eziyorlar =) atan münihh yiyen barçaa http://www.youtube.com/watch?v=9FQjMBRUya0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 beyler yayıncı kanallar listesi verildi mi ? 14-15 kanal var şifresiz veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 stormeagle said: vakit geçmiyor. stad anonsuna gelince bizim de şöyle olabilir resmen rakibi eziyorlar :D atan münihh yiyen barçaa http://www.youtube.com/watch?v=9FQjMBRUya0ahaha topluca bitte diyo lan herifler harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yooo sen ver biz de nasiplenek rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tam almanca bilen varsa translate çeksin ben salladım ahah ama benzer bir şey diyor sanırım gol atan oyuncunun facebook profil fotosunun çıkıp anlık replay vermeleri de harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ofsayt degil mi lan o gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Chelsea taraftarı pıçaklanmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 stormeagle said: tam almanca bilen varsa translate çeksin ben salladım ahah ama benzer bir şey diyor sanırım gol atan oyuncunun facebook profil fotosunun çıkıp anlık replay vermeleri de harika spiker taraftar s:mario t:gomez s:mario t:gomez s:mario t:gomez s:bayern t:2 s:barselona t:0 s:tesekkurler t:ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 rage'e sokuyorlar resmen. boşuna gelene gidene 4-5 atmıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar