Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. 2. Tur Galatasaray - Chelsea 26.02.2014 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Burak BJK maçında pas atmayıp şut atınca yapılan yuhalamaları çok takmış kafasına. Adam her pozisyonda pas atmaya çalıştı.

o drogbaya çıkarmaya çalıştığı selçukun süper pasıyla başlayan pozisyonda önü kaleye dönük ve bomboştu. yapıştırabilirdi ben de şaşırdım baya
Mesaj tarihi:
Telles çok pasif, daha kendine güveni yok doğru düzgün. Bu performansla nasıl oynayabiliyor anlayamadım ben. Şutu güzeldi tamam da pek bi numarasını görmedik hatalı pasları ve diğer kaptırdığı toplar dışında.
Mesaj tarihi:
GS nin bu gruptan çıkması yeterliydi zaten. Bizde medya ve taraftar olarak şımardık :) Real ve Juve nin grubundan çıkıyorsun. boru değil

GS 2-3 yıldır sürekli bu arenada gruptan çıkarak hatta geçen sene çeyrek finale kalarak boy gösteriyor zaten. Bu senede 2. olduğunu farz etsek bile direk CL ye gidiyor. Adının sürekli o arenada anılması çok önemli. Bir süre sonra TR de GS den başka takım yok galiba diye düşündürmeye başlıyorsun avrupalıyı
Mesaj tarihi:
Abi Burak'a Hajrovice falan sövülmüş de eboueyi pek göremedim burda laf eden. Farklı maç mı izledim? Buraktan bile zarardı bugün takımda.Haftabaşı çıkan para söylentileri falan belli oynamak istemedi resmen.
Mesaj tarihi:
terry e cok kufrettim. onun dısında hakem baya iyiydi.

ha melonun bir sarısı olabilirdi willian ı dusurdugu pozisyonda. cech in sarısı dakika 20 de gelmeliydi.

ha bi de mourinhodan neden nefret ettigimi hatırladım adam interde yaptıgının aynısını burda da yapıyor. bize karsı bile otobusledi 2. devre. yazık.
Mesaj tarihi:
3 4 tane cok kritik top kaybı yaptı vitaminsiz paslarıyla ve dribblingi ile o yuzden yukleniyoruz kendisine.

ha nerden demissin neden anladım ben of bagırmaktan gozler gitmis asdf.
  • Yeni Oluştur...