Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Liebe said: abi yapma sanki 15 yaşındaymış gibi konuşuyorsun. 20 yaş 23-24 yaş çok farkediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Burak BJK maçında pas atmayıp şut atınca yapılan yuhalamaları çok takmış kafasına. Adam her pozisyonda pas atmaya çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 gidip lukaku drogba olmucak tabi ama ortalama üstü güce sahip olabilir gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 şu burak'tan kurtulalım abi lütfen adam 1 metre pas atamıyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 souldarkorn said: Burak BJK maçında pas atmayıp şut atınca yapılan yuhalamaları çok takmış kafasına. Adam her pozisyonda pas atmaya çalıştı. o drogbaya çıkarmaya çalıştığı selçukun süper pasıyla başlayan pozisyonda önü kaleye dönük ve bomboştu. yapıştırabilirdi ben de şaşırdım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ama o top drogbaya geçse goldü muhtemelen iyi yaptı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Telles çok pasif, daha kendine güveni yok doğru düzgün. Bu performansla nasıl oynayabiliyor anlayamadım ben. Şutu güzeldi tamam da pek bi numarasını görmedik hatalı pasları ve diğer kaptırdığı toplar dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Aha yakaladım bu sefer. ahudhausdhaak http://i.hizliresim.com/wOO0b3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 hsahddshasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 abi kusuyorum gülmekten of canlı izlemeniz lazım auhdasıoduahdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 telles ilerde cok can yakacak az daha gelistirirse kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 maçı izlemedim ama skor gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 biri bir link mink versin merak ettim pozisyonu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Şu tercümanlar kimin torpili ile iş buluyor. Rezalet yine bu gece ki tercüman. Bir türlü anlatamadı Kasımpaşa BJK maçında ki iki top olayını Mourinho'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 GS nin bu gruptan çıkması yeterliydi zaten. Bizde medya ve taraftar olarak şımardık :) Real ve Juve nin grubundan çıkıyorsun. boru değil GS 2-3 yıldır sürekli bu arenada gruptan çıkarak hatta geçen sene çeyrek finale kalarak boy gösteriyor zaten. Bu senede 2. olduğunu farz etsek bile direk CL ye gidiyor. Adının sürekli o arenada anılması çok önemli. Bir süre sonra TR de GS den başka takım yok galiba diye düşündürmeye başlıyorsun avrupalıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 GS Tv de Yılmaz Vural çıkmış maç sonrası programına. Bir yerden başlamak gerek. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Abi Burak'a Hajrovice falan sövülmüş de eboueyi pek göremedim burda laf eden. Farklı maç mı izledim? Buraktan bile zarardı bugün takımda.Haftabaşı çıkan para söylentileri falan belli oynamak istemedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 eboue sövülmüşü var önceki sayfalarda, sen kaçırmışsın bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 mourinho iyi yaladı semihi. semihe sene sonu iyi teklifler gelicek. simdiden iyi imzalayalım da gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 sahibi geldi. madcow hakkınız yendi mi abi yazsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 terry e cok kufrettim. onun dısında hakem baya iyiydi. ha melonun bir sarısı olabilirdi willian ı dusurdugu pozisyonda. cech in sarısı dakika 20 de gelmeliydi. ha bi de mourinhodan neden nefret ettigimi hatırladım adam interde yaptıgının aynısını burda da yapıyor. bize karsı bile otobusledi 2. devre. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Yalnız Schalke - Ronaldo maçı olmuş. Sonra nasıl 6 atıyorlar... 4 schalkeli çaresizce başı kesilmiş horoz gibi ronaldoyu kovalıyordu. onu gördüm kapattım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Eboye ye nerden küfrediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 3 4 tane cok kritik top kaybı yaptı vitaminsiz paslarıyla ve dribblingi ile o yuzden yukleniyoruz kendisine. ha nerden demissin neden anladım ben of bagırmaktan gozler gitmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Rerore said: Eboye ye nerden küfrediyoruz Ben faceten ettim arkadaşın annesi kızdı ayıpladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar