Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okey oyununda olmazsa olmaz şeyler nelerdir?

df

Öne çıkan mesajlar

SenariouS said:

multiplayer icin soket kullanacaksin sanirim. Nasil yazmayi dusunuyorsun (kendin mi yazacaksin yoksa 3rd party socket mi kullanacaksin?)

3rd parti kullanacağım. kısıtlı zaman içinde sıfırdan yapmak biraz gereksiz olur. kullanacağım servisi de seçtim. create/join room olsun message broadcast olsun testlerini yaptım gayet kullanışlı. hosting, db, socket vs full hizmet veriyor 25 dolara. 5000 concurrent user için. zaten onu aşarsam fazlasıyla para geliyor demektir =)
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

GONDARCENGIZ said:

çay kahve ve sigara dendimi

taş çalmak demiştim ben ama bunlar denmedi sanırım

valla pampa bunların olduğu bir oyun yapılırsa,çay kahve ısmarlanıcak falan hatta çayın "az demli,paşa çayı" falan tarzı böyle karşındakine gönderebilceksin falan bu oyun yürür gider.Wall bile açılır hileleri çıkar yok satar

edit: sigarada olcak,rakipten sigara alıcan taşlara bakarken,"ooo malbuş alırım bi dal" tarzında.Cidden mmo okey tarzı diye bişey gelir hayatlarımız renklenir
Sosyal ağlarda paylaş

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.canavar.okey çıktı oyun. ilk gün 500+ gerekiyor listeye girmek için. indirip indirtirseniz sevinirim. bi süre oynamasanızda silmezseniz iyi olur. silinme oranları büyük etken. şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

bişey sorucam misal okey diye arattın mı playstore da çıkıyor mu bu da sonuçlarda?

canavar okey yerine okey canavarı olsa ismi daha ilgi çekerdi gibi geldi. ?

yoksa C ile başladığı için okey oyunları aramasında daha üst sırada falan mı çıkıyor?

okey ile de canavar okey ile de 28. sırada çıkıyor. en azından ilk sayfa dan başladı =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...