aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 arcade yapsana sacma sapan seyler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 SenariouS said: multiplayer icin soket kullanacaksin sanirim. Nasil yazmayi dusunuyorsun (kendin mi yazacaksin yoksa 3rd party socket mi kullanacaksin?) 3rd parti kullanacağım. kısıtlı zaman içinde sıfırdan yapmak biraz gereksiz olur. kullanacağım servisi de seçtim. create/join room olsun message broadcast olsun testlerini yaptım gayet kullanışlı. hosting, db, socket vs full hizmet veriyor 25 dolara. 5000 concurrent user için. zaten onu aşarsam fazlasıyla para geliyor demektir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 GONDARCENGIZ said: çay kahve ve sigara dendimi taş çalmak demiştim ben ama bunlar denmedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 pontipati said: GONDARCENGIZ said: çay kahve ve sigara dendimi taş çalmak demiştim ben ama bunlar denmedi sanırım valla pampa bunların olduğu bir oyun yapılırsa,çay kahve ısmarlanıcak falan hatta çayın "az demli,paşa çayı" falan tarzı böyle karşındakine gönderebilceksin falan bu oyun yürür gider.Wall bile açılır hileleri çıkar yok satar edit: sigarada olcak,rakipten sigara alıcan taşlara bakarken,"ooo malbuş alırım bi dal" tarzında.Cidden mmo okey tarzı diye bişey gelir hayatlarımız renklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 hesabına oyun falan olcak hatta ama taş çalmadan okey in zevki çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=D9M0MNcicig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Okey oyununda olmazsa olmaz şeyler nelerdir? -Okey taşları ve ıstaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Cuma sabahı google play'e 1-2 hafta içinde apple store'a çıkacak. linkleri paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Hayırlı olsun şimdiden. Nasıl olmuş diye bakacağım Android tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 eşli batak yok mu? okey ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yavaştan yapcam hepsini. sırada eşli batak var bunun multiplayer bitince. tabi pek indirilmezse uğraşmam. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 simdi fikirler.. okey icin..501 var 201 var okeyde oynanan alternatif oyunlar..sonra canak kavrami var..ama kumara girer soyleyeyim. sonrasindaki alternatifler icin ise. amerikano.. ohel fal bakma..tarot olabilir..androidde de acaip satar.. yada suradan kafaniza yatani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ya da size guzellik sec begen al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.canavar.okey çıktı oyun. ilk gün 500+ gerekiyor listeye girmek için. indirip indirtirseniz sevinirim. bi süre oynamasanızda silmezseniz iyi olur. silinme oranları büyük etken. şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 kaç kere indirildiğini nerden görüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bi gün sonra gösteriyo o kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 olm silinme olayını da mı trackliyolar vay anasını ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ıstaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bişey sorucam misal okey diye arattın mı playstore da çıkıyor mu bu da sonuçlarda? canavar okey yerine okey canavarı olsa ismi daha ilgi çekerdi gibi geldi. ? yoksa C ile başladığı için okey oyunları aramasında daha üst sırada falan mı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 oynayacak var mı lan yükledim ben yorum bile patlattım sfds multi sonraymış sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Liebe said: olm silinme olayını da mı trackliyolar vay anasını ya... her şeyi takip ediyo adamlar ya. seo'cu arkadaşlardan alıyorum taktikleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 scorch said: bişey sorucam misal okey diye arattın mı playstore da çıkıyor mu bu da sonuçlarda? canavar okey yerine okey canavarı olsa ismi daha ilgi çekerdi gibi geldi. ? yoksa C ile başladığı için okey oyunları aramasında daha üst sırada falan mı çıkıyor? okey ile de canavar okey ile de 28. sırada çıkıyor. en azından ilk sayfa dan başladı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 abi en nefret ettiğim şey, çıkma tuşu koymamışsın geri tuşu çalışmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 İndirdim hit olsun diye sonra incelerim ama sslara baktım çok güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 geri ye popup ile çıkış koyaqcağım unutmuşum. ilk update ile gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar