reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 oki doki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sana bi tavsiye su hani arkasi donuk tas var ya okey olan onu az biraz transparan yap, bazen kafa karistirabiliyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Arzu hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 4. bacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 anca zaman bulup eksikleri tamamladım biraz. h.sonu singleplayer versiyonunu çıkaracağım ve multiplayer'e başlayacağım. ilk gün 500 download fln olursa hot news e çıkma ihtimalin baya yüksekmiş. o yüzden ilk gün bi destek verirseniz güzel olur. free olacak sadece 13 mb'ye kıyarsanız ve bi süre silmezseniz yeter =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Çifte gidip okeyin birini yere koyup ikinci okeye dönme varmı, birde renk gittigimizi farzedelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 kaybederken masayi devirme olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 araştırdığım kadarıyla çift okey oyunun kurallarında yok. uydurma bir şey. o yüzden koymadım. @aquila telefonu devirsen olmuyo mu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 cift okey olmayan oyuna elimi surmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 arzu ve alev okey oyunlarında aranan isimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 he varmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 taş çalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 boş zamanlarda yapınca anca bu kadar yetişiyo. zamanla tamamlarım. reklam geliri fln iyi olursa belki işi bırakır bunlara kasarım o zaman hızlı çıkar=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 gecen radyo konusuydu olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Yazismalar ortak olsun, herkes görsün.cift olarak oynama seçeneği olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sadece yerdeki son tas gozukme ayari olsun. Yere atilan tum taslari gosterirsen birazcik oyunun zevki kaciyor. facebook acisindan sadece bittigin eli share etme olsun. (off ne guzel bittim suna bakin falan , veya okey atarak bittim falan diye). Ufak detaylar ekleyebilirsin Benim aklima gelen 1-2 tane item olsun parali. parali derken misal masada yanina koyabilecegin ince belli cay bardagi. Tiklayinca karistirsin veya icsin. Tesbih olabilir. vs vs bunlari micro transaction yaparsin. Ayni sekilde istaka cesidi falanda olabilir. Multiplayerda gerekli. Bide para modelin nedir. Reklam varmis gibi gozukmuyor? oyun bittiginde yandaki masalardaki istakalar ters dussun. Zor bir animasyon evet ama yani okeyde en zevkli sey nasil soktum ama der seklinde bitmek. Eger bitmeye boyle guzel bir animasyon koyarsan cok zekli olur. MUltiplayerda mutkala turnuva yapabilme sistemi koy. Zor ve ugrastirici. Ama insanlar icin eglenceli olabilir ve kullanici ceker baya. Onun disinda rakibin cok. Umarim begenilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 taş calmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 yancılar icin extra koltuk koydun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 biri bittimi diğerlerinin ıstakasını devirebilsin yada son taşı ortaya koydumu diğerlerinin ıstakası devrilsin taşları dağılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 okey boştadır sağlı sollu açık filoların vardır 3-4 tur dönersin okeyin yoktur erken bitmişsindir ortağında okey olmadığını işaret ederse okey çekme ihtimali için 1-2 öl dönülebilir taşının biri çıkmıştır, okey aradadır boşa çıkarmak için 1-2 el dönersin falan ortağında okey vardır sende yok ama çok erken bitmişsindir hemen devireceksin fanteziye gerek yok yani falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 SenariouS said: sadece yerdeki son tas gozukme ayari olsun. Yere atilan tum taslari gosterirsen birazcik oyunun zevki kaciyor. facebook acisindan sadece bittigin eli share etme olsun. (off ne guzel bittim suna bakin falan , veya okey atarak bittim falan diye). Ufak detaylar ekleyebilirsin Benim aklima gelen 1-2 tane item olsun parali. parali derken misal masada yanina koyabilecegin ince belli cay bardagi. Tiklayinca karistirsin veya icsin. Tesbih olabilir. vs vs bunlari micro transaction yaparsin. Ayni sekilde istaka cesidi falanda olabilir. Multiplayerda gerekli. Bide para modelin nedir. Reklam varmis gibi gozukmuyor? oyun bittiginde yandaki masalardaki istakalar ters dussun. Zor bir animasyon evet ama yani okeyde en zevkli sey nasil soktum ama der seklinde bitmek. Eger bitmeye boyle guzel bir animasyon koyarsan cok zekli olur. MUltiplayerda mutkala turnuva yapabilme sistemi koy. Zor ve ugrastirici. Ama insanlar icin eglenceli olabilir ve kullanici ceker baya. Onun disinda rakibin cok. Umarim begenilirsin. sadece çifte giderse taşları açabiliyor ve dönüşü yok o el için. normalde gözükmüyor. singleplayer için para modeli de sadece reklam olacak. kimse para ile bir şey almaz singleplayer'de. belki reklam kapatmak için 1-2 dolarlık in-app purchase koyarım. multiplayer çıktığında customization olacak para ile dediğin gibi. turnuva olayı da asıl istediğim şey ama baya vakit alacak bir şey. piyasadaki oyunlarda en büyük eksiklik o bence. hatta ismini turnuva okey koymayı düşündüm başta ona vurgu yapmak için ama single versiyonunu koymaya karar verince önce yalan oldu. şimdi ilk aşamada düz multiplayer e başlayıp onu çıkarınca turnuvaya kasacağım. bütçe ayırabilirsem de güzel bi push-notification sistemi kuracağım. turnuva maçına yaklaşınca haber veren fln. güzel bi user toplayabilirsem eşli batak vs kasıp cross-promo yapacağım. bi tane tutturduktan sonra devamı daha kolay. bu arada AI biraz zorlayacak cinsten. kazanmak için kasmak gerekiyor. kolaylaştırsam mı biraz onu bilemedim ama rütbe olayı multiplayer çıktığında masalara girebilmek için gerekecek o yüzden çok kolaylaştırmak ta istemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 animasyon işleri içinse para lazım. biraz reklam dönüşü olursa onlara girebilirim şu aşamada asset store fln ile anca bu kadar oluyo. edit:facebook apisini bi inceleyeyim dediğin gibi biten eli fln gösterme mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 multiplayer icin soket kullanacaksin sanirim. Nasil yazmayi dusunuyorsun (kendin mi yazacaksin yoksa 3rd party socket mi kullanacaksin?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 elin soketiyle okeye girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 çay kahve ve sigara dendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar