Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okey oyununda olmazsa olmaz şeyler nelerdir?

df

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...

anca zaman bulup eksikleri tamamladım biraz. h.sonu singleplayer versiyonunu çıkaracağım ve multiplayer'e başlayacağım. ilk gün 500 download fln olursa hot news e çıkma ihtimalin baya yüksekmiş. o yüzden ilk gün bi destek verirseniz güzel olur. free olacak sadece 13 mb'ye kıyarsanız ve bi süre silmezseniz yeter =P

Sosyal ağlarda paylaş

sadece yerdeki son tas gozukme ayari olsun. Yere atilan tum taslari gosterirsen birazcik oyunun zevki kaciyor.

facebook acisindan sadece bittigin eli share etme olsun. (off ne guzel bittim suna bakin falan , veya okey atarak bittim falan diye).

Ufak detaylar ekleyebilirsin
Benim aklima gelen 1-2 tane item olsun parali. parali derken misal masada yanina koyabilecegin ince belli cay bardagi. Tiklayinca karistirsin veya icsin. Tesbih olabilir. vs vs bunlari micro transaction yaparsin. Ayni sekilde istaka cesidi falanda olabilir. Multiplayerda gerekli.

Bide para modelin nedir. Reklam varmis gibi gozukmuyor?

oyun bittiginde yandaki masalardaki istakalar ters dussun. Zor bir animasyon evet ama yani okeyde en zevkli sey nasil soktum ama der seklinde bitmek. Eger bitmeye boyle guzel bir animasyon koyarsan cok zekli olur.

MUltiplayerda mutkala turnuva yapabilme sistemi koy. Zor ve ugrastirici. Ama insanlar icin eglenceli olabilir ve kullanici ceker baya.

Onun disinda rakibin cok. Umarim begenilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

okey boştadır sağlı sollu açık filoların vardır 3-4 tur dönersin
okeyin yoktur erken bitmişsindir
ortağında okey olmadığını işaret ederse
okey çekme ihtimali için 1-2 öl dönülebilir
taşının biri çıkmıştır, okey aradadır
boşa çıkarmak için 1-2 el dönersin falan
ortağında okey vardır sende yok ama çok erken bitmişsindir
hemen devireceksin fanteziye gerek yok yani
falan
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

sadece yerdeki son tas gozukme ayari olsun. Yere atilan tum taslari gosterirsen birazcik oyunun zevki kaciyor.

facebook acisindan sadece bittigin eli share etme olsun. (off ne guzel bittim suna bakin falan , veya okey atarak bittim falan diye).

Ufak detaylar ekleyebilirsin
Benim aklima gelen 1-2 tane item olsun parali. parali derken misal masada yanina koyabilecegin ince belli cay bardagi. Tiklayinca karistirsin veya icsin. Tesbih olabilir. vs vs bunlari micro transaction yaparsin. Ayni sekilde istaka cesidi falanda olabilir. Multiplayerda gerekli.

Bide para modelin nedir. Reklam varmis gibi gozukmuyor?

oyun bittiginde yandaki masalardaki istakalar ters dussun. Zor bir animasyon evet ama yani okeyde en zevkli sey nasil soktum ama der seklinde bitmek. Eger bitmeye boyle guzel bir animasyon koyarsan cok zekli olur.

MUltiplayerda mutkala turnuva yapabilme sistemi koy. Zor ve ugrastirici. Ama insanlar icin eglenceli olabilir ve kullanici ceker baya.

Onun disinda rakibin cok. Umarim begenilirsin.

sadece çifte giderse taşları açabiliyor ve dönüşü yok o el için. normalde gözükmüyor.

singleplayer için para modeli de sadece reklam olacak. kimse para ile bir şey almaz singleplayer'de. belki reklam kapatmak için 1-2 dolarlık in-app purchase koyarım. multiplayer çıktığında customization olacak para ile dediğin gibi.

turnuva olayı da asıl istediğim şey ama baya vakit alacak bir şey. piyasadaki oyunlarda en büyük eksiklik o bence. hatta ismini turnuva okey koymayı düşündüm başta ona vurgu yapmak için ama single versiyonunu koymaya karar verince önce yalan oldu. şimdi ilk aşamada düz multiplayer e başlayıp onu çıkarınca turnuvaya kasacağım. bütçe ayırabilirsem de güzel bi push-notification sistemi kuracağım. turnuva maçına yaklaşınca haber veren fln. güzel bi user toplayabilirsem eşli batak vs kasıp cross-promo yapacağım. bi tane tutturduktan sonra devamı daha kolay.

bu arada AI biraz zorlayacak cinsten. kazanmak için kasmak gerekiyor. kolaylaştırsam mı biraz onu bilemedim ama rütbe olayı multiplayer çıktığında masalara girebilmek için gerekecek o yüzden çok kolaylaştırmak ta istemiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

animasyon işleri içinse para lazım. biraz reklam dönüşü olursa onlara girebilirim şu aşamada asset store fln ile anca bu kadar oluyo.

edit:facebook apisini bi inceleyeyim dediğin gibi biten eli fln gösterme mantıklı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...