moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 10 oyun garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 10 mu? tavsan deligi ne kadar derine gidiyo bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 asdgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ben oyumu çetin taşa verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 laureline verirdim ben en liberal o gözümde şurda. dalaşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 iyi fikir. forumu temizler. nufusu yariya indirir. fasist yonetim herkesi niye banladin diyenleri de yok edince geriye max 30 kisi kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Lan bu ülkede liberteryan ile liberal birbirine karıştırılıyor onu anladım ben. Demokratik seçim lazım ilk başta adayların vaatlerini duymam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 vaad ne olacak..kafa basi 1 dal sigara 2 durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 -her ay düzenli olarak belli başlı şehirlerde buluşma. -senede 1 kez 3 büyük şehirden dönüşümlü olarak birisinde büyük PATİCİK BULUŞMASI. Bu buluşmalarda yiyip, içip eğlenilecek tabii ki. O ayrı. Hatta başkanın bulunduğu buluşmalarda ilk biralar-rakılar-yerli içkiler ( (:D ) başkandan. Bir de şöyle şeyler olacak: -iş-güç sahibi patiler arasında dayanışmanın tesis edilmesi. -ergen paticikler veya üniversite öğrencisi gençler için burs hesabı oluşturulup bunun dağıtılması. -yeni mezun patidaşlar ve halen çalışan patidaşlar için iş-güç sahibi patidaşların çalışan-eleman ararken öncelik vermesi konusunda anlaşma ortamının sağlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hemen kurdun cemaati kuddusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 çeto for the president Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Woav baya skulls & bones oluyoruz asdfg Çeto for President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ben olursam; Herkese: *@paticik.org maili vereceğim *Ömür Boyu cVPN Hesabı *Ömür Boyu Netflix Hesabı *Paticik Üyeleri için Public FTP *Bedava Websitenizi Barındıracağım + mail *Buluşma/Event Takvimi düzenli izmir/ankara/istanbul Buluşmaları *Buluşmalara Rus Kızlar ikna edebilirsemde Cansu yu getireceğim. *Herkese Twitter da 1000 Follower *Faşistleri banlayacağım Faşist sevicileride, faşistlik kurbanı olup faşistlere faşist diyip faşitlik yapanlarıda banlayacağım. *Sahte Zenginleri temizleyeceğim Yapabileceklerim arasında Şimdilik bunlar geldi aklıma vaatler devam edecektir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 beni seçmezseniz tumblrda aglarım ayrımcılık yapılıyor diye https://jebkinnison.files.wordpress.com/2014/09/sparkle-pony-sjw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 oyum kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ulan editor bu kadar yıldır 1 tane deliver etmişliğin yok hala liste falan hazırlıyorsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ayıp edion neyi deliver etmedim ? söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kuddusiden paticik üyelerine özel sığınak yapma vaadi bekledim ama gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Arkadaşlar tek başkan olmak zorunda mı? Eşbaşkanlık sistemi olsun Editör ve Kuddusi başkanlar olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Laurelin ve remusta denetçi olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yıllar önce darbeyle indirdiğiniz ve uzak topraklara sürdüğünüz noyana oyum.Ülkene geri dön noyan reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Tam bir özgürlük savaşçısı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 başkan olursam imamizerı knight online bölümüne mod yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 miyaw33 said: Kuddusiden paticik üyelerine özel sığınak yapma vaadi bekledim ama gelmedi sığınak için daha bir etle tırnak gibi birbirimize geçmemiz lazım. zamanla o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar