aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 10 mu? tavsan deligi ne kadar derine gidiyo bilmiyoruz.
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 laureline verirdim ben en liberal o gözümde şurda. dalaşmaz
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 iyi fikir. forumu temizler. nufusu yariya indirir. fasist yonetim herkesi niye banladin diyenleri de yok edince geriye max 30 kisi kalir.
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Lan bu ülkede liberteryan ile liberal birbirine karıştırılıyor onu anladım ben. Demokratik seçim lazım ilk başta adayların vaatlerini duymam lazım
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 vaad ne olacak..kafa basi 1 dal sigara 2 durum..
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 -her ay düzenli olarak belli başlı şehirlerde buluşma. -senede 1 kez 3 büyük şehirden dönüşümlü olarak birisinde büyük PATİCİK BULUŞMASI. Bu buluşmalarda yiyip, içip eğlenilecek tabii ki. O ayrı. Hatta başkanın bulunduğu buluşmalarda ilk biralar-rakılar-yerli içkiler ( (:D ) başkandan. Bir de şöyle şeyler olacak: -iş-güç sahibi patiler arasında dayanışmanın tesis edilmesi. -ergen paticikler veya üniversite öğrencisi gençler için burs hesabı oluşturulup bunun dağıtılması. -yeni mezun patidaşlar ve halen çalışan patidaşlar için iş-güç sahibi patidaşların çalışan-eleman ararken öncelik vermesi konusunda anlaşma ortamının sağlanması.
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Woav baya skulls & bones oluyoruz asdfg Çeto for President
Editor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ben olursam; Herkese: *@paticik.org maili vereceğim *Ömür Boyu cVPN Hesabı *Ömür Boyu Netflix Hesabı *Paticik Üyeleri için Public FTP *Bedava Websitenizi Barındıracağım + mail *Buluşma/Event Takvimi düzenli izmir/ankara/istanbul Buluşmaları *Buluşmalara Rus Kızlar ikna edebilirsemde Cansu yu getireceğim. *Herkese Twitter da 1000 Follower *Faşistleri banlayacağım Faşist sevicileride, faşistlik kurbanı olup faşistlere faşist diyip faşitlik yapanlarıda banlayacağım. *Sahte Zenginleri temizleyeceğim Yapabileceklerim arasında Şimdilik bunlar geldi aklıma vaatler devam edecektir ;)
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 beni seçmezseniz tumblrda aglarım ayrımcılık yapılıyor diye https://jebkinnison.files.wordpress.com/2014/09/sparkle-pony-sjw.png
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ulan editor bu kadar yıldır 1 tane deliver etmişliğin yok hala liste falan hazırlıyorsun asdasd
Editor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ayıp edion neyi deliver etmedim ? söyle
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kuddusiden paticik üyelerine özel sığınak yapma vaadi bekledim ama gelmedi
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Arkadaşlar tek başkan olmak zorunda mı? Eşbaşkanlık sistemi olsun Editör ve Kuddusi başkanlar olsun...
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Laurelin ve remusta denetçi olsun o zaman
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yıllar önce darbeyle indirdiğiniz ve uzak topraklara sürdüğünüz noyana oyum.Ülkene geri dön noyan reis.
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 başkan olursam imamizerı knight online bölümüne mod yapacağım
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 miyaw33 said: Kuddusiden paticik üyelerine özel sığınak yapma vaadi bekledim ama gelmedi sığınak için daha bir etle tırnak gibi birbirimize geçmemiz lazım. zamanla o da olur.
Öne çıkan mesajlar