Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

tavukları kesiyon işte öyle sonra yumurta sarısına buluyosun ondan sonra galeta unu+yulafın içinde gezdiriyosun fırına atıyosun x derecede y dakika pişriiyosun

kızarmış gibi oluyo mu yaw fırında
Mesaj tarihi:
ben, tavuk göğsünü ortadan bir kere fileto yapıyorum, iki parmak genişliği kadar kesip paneliyorum, baharat için cajun kullanıyorum güzel oluyor, yumurtayı çok az su ile çırpıp, galeta ununu da cajun ile karıştırıyorum, önce yumurtaya sonra unlu baharata

cajun karışım bir baharat olduğu için birçok şey var içinde
Mesaj tarihi:
ayrıca hiç tavsiye etmiyorum. e/p yemeği değil. o narları ayıklamak, üzümleri koparıp ikiye bölmek, muz ve cevizi kızartmak için 40 dk harcadım. yemesi 30sn falan sürdü.

e/p yi gıgıllamayın bulamazsınız şuan ben uydurdum.
Mesaj tarihi:
abi nar hayatımda gördüğüm en lanet meyve. resmen beni yemeyin diye elinden geleni yapmış şerefsiz.
kesmesi zor, ayıklaması zor, ayıklamadan yemesi daha zor, suyunu sıkmak zor.. lekesi desen ayrı dert
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

abi nar hayatımda gördüğüm en lanet meyve. resmen beni yemeyin diye elinden geleni yapmış şerefsiz.
kesmesi zor, ayıklaması zor, ayıklamadan yemesi daha zor, suyunu sıkmak zor.. lekesi desen ayrı dert

şunu keşfedene kadar aynı fikirdeydim ben de

http://www.bitenekadar.com/pratik-nar-ayiklama-yontemi-narci-video-7076-firsat-urun?upcid=17416&catid=1-1-8-1#video
Mesaj tarihi:
ya şöyle yemek tarifleri/fotoları paylaşıyosunuz sonra dönüp kendi evimize mutfağımıza bakıp utanıyoruz bizde sorun ne la diye. hayret bişey. ilk eve çıkınca iyiydi de artık kahvaltılık gevrek+yemeksepeti harici bişey yapılmıyo evde.
  • Yeni Oluştur...