axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Derin yağ olayından vazgeçtim ya spor mpor ayağına. Ben fırın alıp jj in tarifini yapayım en iyisi. Izgara tavuktan baymaya başlamıştım zaten.
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Jaegerjaquez said: tavukları kesiyon işte öyle sonra yumurta sarısına buluyosun ondan sonra galeta unu+yulafın içinde gezdiriyosun fırına atıyosun x derecede y dakika pişriiyosun kızarmış gibi oluyo mu yaw fırında
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Yagli kagidi da islatip sar tavuklarin uzerine bak nasil oluyo
Feamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ben, tavuk göğsünü ortadan bir kere fileto yapıyorum, iki parmak genişliği kadar kesip paneliyorum, baharat için cajun kullanıyorum güzel oluyor, yumurtayı çok az su ile çırpıp, galeta ununu da cajun ile karıştırıyorum, önce yumurtaya sonra unlu baharata cajun karışım bir baharat olduğu için birçok şey var içinde
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 iyice karı gibi oldum lan. ilk yıllar ekmek arası tost ekmeği yerken şimdi krep yapabiliyorum hell yea http://i.hizliresim.com/Kl8dAg.jpg
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 kardeş seninle kahvaltı yapılmaz yedikten sonra bize hallenirsin
calvaria Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bunu yesem ben en az 4 çocuk hepside ayrı kadından garantili.
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ayrıca hiç tavsiye etmiyorum. e/p yemeği değil. o narları ayıklamak, üzümleri koparıp ikiye bölmek, muz ve cevizi kızartmak için 40 dk harcadım. yemesi 30sn falan sürdü. e/p yi gıgıllamayın bulamazsınız şuan ben uydurdum.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jJ7dk9nDR-k
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Bi işe yaramıyor o yöntem. Şu vidyoyu izledikten sonra gittim iki defa nar aldım, ikisi de hüsranla sonuçlandı.
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 abi nar hayatımda gördüğüm en lanet meyve. resmen beni yemeyin diye elinden geleni yapmış şerefsiz. kesmesi zor, ayıklaması zor, ayıklamadan yemesi daha zor, suyunu sıkmak zor.. lekesi desen ayrı dert
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 stormeagle said: abi nar hayatımda gördüğüm en lanet meyve. resmen beni yemeyin diye elinden geleni yapmış şerefsiz. kesmesi zor, ayıklaması zor, ayıklamadan yemesi daha zor, suyunu sıkmak zor.. lekesi desen ayrı dert şunu keşfedene kadar aynı fikirdeydim ben de http://www.bitenekadar.com/pratik-nar-ayiklama-yontemi-narci-video-7076-firsat-urun?upcid=17416&catid=1-1-8-1#video
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 lan nası trap evde var işte kullanıyoruz. aynı o resimdeki gibi kalıyor nar kabuğu
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ya şöyle yemek tarifleri/fotoları paylaşıyosunuz sonra dönüp kendi evimize mutfağımıza bakıp utanıyoruz bizde sorun ne la diye. hayret bişey. ilk eve çıkınca iyiydi de artık kahvaltılık gevrek+yemeksepeti harici bişey yapılmıyo evde.
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ben beceremedim onu cıkarana sıkar şu meyve suyu press'lerınden alırım suyunu içerim. Zaten cıkarırken yarısı parcalanıyor meyve suyu gibi oldu benim ki
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bi an böyle kaşığı ıskalasa da kendine bitane geçirse dedim içimden
Öne çıkan mesajlar