Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buraya patlayıp boşalim dedim.

nazik_iskenceci

Öne çıkan mesajlar

Eveeeet, başka yerlerden paylaşacaktım. Ama didim nazik, yapma etme. Boşveeeer. Gel sen sinirini, hiçbir hayra dokanmayacak yazını da al kalıcı olmayacak şekilde boşalt çöpe.

http://www.youtube.com/watch?v=F3_ydKeNWVA http://www.youtube.com/watch?v=K1YERv5p6Vw

Abov, parfüm bile yasak. Türbanlıların hepsi dikkat çekmek için çıldırıyor demek ki. Bu din öyle tehlikeli ki daha kendini anlayamamış, bastırmakla, bastıramadıklarını bu şekilde belli dini kuralları kafalarına göre esneterek hasta bir şekilde dışa vurmak zorunda kalan zavallı, cahil insanlar. Hadi erkeği anladık. Ego patlaması yapıp kendi işine gelene sarılıyor. Kadın ezildikçe eziliyor. Nasıl bir mazoşizm bu? Manyak mısınız kadınlar? Aklıma kız arkadaşını tasmayla gezdiren adam geliyor. Aynı bunlara benziyorsunuz. En azından bu gençler azınlık, kendi fantezilerinde kendilerini eyliyorlar. Diyor mu bu kızcağız, vay rospi tasmasını takmamış, boştayım, herkes bana takabilir demek istiyor diye başka bir kadına? Bana karışmadıkları müddetçe bu çift bile güzel gözümde. Kendi istedikleri şeyi yapıyorlar, zorlayan yok, bize ne.

İnsan birşeye ilgi duyduğunda araştırmaz mı? İlgi duyduğunuz o güzel, helecanlı şeyle ilgili daha çok bilgi sahibi olmak istemez misiniz? Doğrulara daha çok çekilmez misiniz? Hele bir de din ya? Yaratılıştan bahsediyor teistler. Allah belanızı versin dicem ama demiyorum, vermiş zaten. O kadar belayla yüklenince fazlasını misyonunu bilmeyen misyoner olarak mı atmaya çalışıyorsunuz? İlgisini çekmiyor kimsenin din. Allah, kitap kimin umrunda? Kaç kişi okumuş kuranı? İçinde ne yazıyor bilen var mı? Bu kadar derinden inanıyorsa insan zaten arapça öğrenmeli ve anlamalı. Bunu yapan kaç kişi var? Kçımın müslümanları! Derdiniz korkaklığınız, zayıflığınız. Bastığınız zemin allahın adı olmuş. Hayatı sorguluyor olsan zaten dinle alakan olmaz. Abü ben ikisini de yapiyürüm dersen bana anlarım ki; arada kalmış daha zavallı bir bükücüsün. Var ya avatar, torpak bender, air bükücü. Siz de arzularınızla büküyorsunuz ne üdüğü bilinmez bir dinin kurallarını. Neye inandığın önemli değil. Nasıl inandığın önemli. Nasıl inandığını da ne kadar insan olduğun belirler.

Sen iyi biriysen bunu din sağlamıyor koçum. Sen kötü biriysen de seni şeytan dürtmüyor. Sen iyiysen iyisindir, ailen sana öğretmiştir insan nasıl olunur. Hani gorilin çocuu goril gibi hareket ediyor ya. Yamyamlar insan kesip yiyolardı ya, çocuu da öyle yapıodu. Araştıracak kaynak da yok, ortam da yok, imkanlar kısıtlı. Ne yapsınlar? Her türlü bilgiye siz araştırmasanız bile denk geliyorsunuz. Rüzgarda savrulan gazete gibi suratınıza yapışıyor. En çok kaçtığınız, karşı koyduğunuz şeyin zayıf noktanız olduğunu bilin. Sen insansan, iyiysen, eline kötü birşey de verseler onu iyi edersin. Bükersin işte. İnsan psikolojisi bu. Sen kötüysen o din var ya o din. Daha tehlikelisi var mı? Varlığın temelinden bahseden bir inanç! OHA! Seni sen yapan, var eden şeyden bahsediyoruz. Elbette sırtını yasladığın şeyi sorgulamak gt ister. Sende o gt var mı? Sende ancak senin sırtını dayadığın şeyi zklemeyenlerin rahatlığını gördüğünde kısıtlanmışlığının ve bastırılmışlığın verdiği çılgınlığın karanlığını boşaltma ihtiyacından doğan misyonerliğin ya da cadı avcılığın çıkar ortaya. Ancak buna gtün yer! Sen kimsin de benim yaşam şeklimi sorguluyorsun? Benimkini de sorgulama, başkasınınkini de sorgularsan kızarım. Sen kimsin? Bak seninkini ben sorgularsam senin gibi kem küm "cehhennemde yanacün" diye cahil gibi kıvırtmam. Ya da azıcık düşündükten sonra devrelerin yanınca "aaa o zaman o kadar sevabı boşa mı yapıyorum, kendimi boşuna mı alıkoyuyorum kötülük etmekten, kıyamet yoksa ne pk yemeye inanıyorum, demek ki allah var, ateyizler bunu da kanıtlasın" diye gel gitler yaşayıp zıvanadan çıkarak hem inandığım şeyden şüphe edip bir yandan da emin olmadığım birşeyi savunma peşine düşmem. Gorkmayın kimse üstüne oturduğunuz kazığı gtünüzden çıkartmicak. O ordaki boşluğu doldura kalacak. Bana ne sizin bklu kazığınızdan. Yeter ki benim gtüme de aynısından sokmam gerektiğini anlatan konuşmalar yapmayın, bakışlar atmayın. Size ne hayvanatlar! (hepimiz birer canlıyız, heyvanız yani, hakaret sayılmasın) Hasta hayvanlar sürüsü! Sağlıklı bir hayvan olarak düşünce özgürlüğümü savunurum, sana yedirtmem hayat biçimimi, seçtiğim yolu. O skik beyninle ne yaparsan yap ama kendi kafanda yap. Bana dokunma, yoksa senin o kıymetli dayanağına böyle dokunurum. Böyle mal mısınız gibi süzerekten geçerim yanınızdan, başı kapalı bacılarınıza s&m sapıkları gibi göz kısarım.

http://www.youtube.com/watch?v=wBR0h7iBS_g
Mesela şu cicişler bile daha sağlıklı şu başı bağlı karıdan. Kızlar isterse rospi olsun, sana neeeeee! Alan memnun, satan memnuuun! O sana kafana niye geçirmişin yer bezini diyor mu? Umrunda mı senin neye inandığın? O karede o kapalı şeyden daha medeni o üç memeli. Üç memeleri destekliyor muyum? Mhmm, meme görmeyi destekliyor olabilirim ama genel anlamda kadının et olarak satılmasına karşıyım. Aynı bkun iki yüzü bu karılar. İkisi de mal gibi satıyor kendini. Ve bunlar iyi örneklermiş gibi TV'de gösteriyorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Cicişler ne istediğini biliyor. Bak alıyorlar da. Yazık diğer kadıncağız. Sanki bi yarışma yapılıyor. Bi tarafta cicişler diğer tarafta bu kadın olsun. Dikkat çekin denio. Ama şimdi napıcak bağlı olan, eli kolu da bağlı. Kuralları var. Takmış renkli örtüyü, bir programdan bir diğerine zıp zıp. (Valla kapanmak öle olmazmış, öyle anlatmış bilenler. Ben şu an o karıdan daha çok biliyor olabilirim bu konuda.) Hatta kocama arkadaşımı önerdim mi ne demiş bi yerde heralde. Sçıp sıvıo. Deli gibi gözüküo doal olarak. Amaç aynı ama yöntem çok mıçmık. Hiç seksi değil bence. Yorumlarda bunu da seksi bulanlar var. Onu bilemem, histerinin ayrı bir versiyonu kaldırıodur belki hıyarları.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Açacağınız başlığa

Yav şimdi din gibi hassas bi konuyu sinirimle gidip konu dışında ya da başka bi yerde parçalamayayım dedim. Burda parçaladım, hardcore kastım. O kadar yazmışım bari ahmet de bir baksın dedim. Ondan dikkat çekmek için boşalıvermişim öyle. Boşa doğru salmanın kısaltılmışı. Boşalmak.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Kendinden başka görüşe sahip olanlara tahammülsüzlük, faşist şekilde onları sindirme ve yok etme güdüsü.

Kepazeler.

Vepaze Bey, okumadan yorum yaparak bu saydıklarınıza birebir uyuyorsunuz. Ben bunları bana ve diğer insanlara dokananları ithafen yazmıştım, kısaca tek cümleyle özetledim size özel özet. Yormayayım dedim güzel gözlerinizi, duru zihninizi. Tersini kastettiyseniz de sinirimden sazanladım kusuruma bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

abi insan tamamiyle işine geleni yapan bir varlık ve bazı argümanları kendi lehine doğru bükmeyi çok seviyor. o yüzden apolitik ve dinle alakası olmayan bir adam oldum ve üstüne bazı şeyleri gördükçe zaten insan kavramından soğumaya ve önyargılı olmaya başladım. o yüzden düşünmeyeceksin böyle şeyleri. sana direkt bir zararı yoksa umrunda olmayacak yoksa hayat geçmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...