Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Distribütörlüğümü açıklıyorum. Doğal beslenme, takviye ürünleri, diet ürünleri ve daha fazlası ile ilgilenenler için http://www.herbalife.com.tr/ -Spor yapanlar için protein tozları gainerlar protein barlar. -Sağlıklı diet yapmak isteyenler için besin takviyeleri . -Sağlıklı bir yaşam isteyenler için öğün yerine geçen takviyeler vitaminler sabunlar ve fazlası. Tüm ürünler için http://urunler.herbalife.com.tr/ Detay isteyen sorabilir. Yakında sahibindende de bir hesap açıp oradan satmaya başlayacağım. yallahbismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bunda altına üye yapınca kazancın ne oluyor.sattığı üründen pay mı alıyorsun.üye olmak için falan paramı ödüyorsun. beni beleş yağ oranı ölçme diye yolun ortasında çevirmişlerdi.boyum 5 cm kısa kilomuda 10 kilo fazla söylemişlerdi birde saçma sapan sorular sormuşlardı ona göre yağ oranımı söylemişlerdi asfahsfas.sonra da bu ilacı alırsan kurtulursun demişlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 oha cristiano ronaldo da kullanıyormuş asafsada dur göndereyim sayfayı menajerine sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Üye yapmaya çalışmıyorum ben istediğiniz bişi olursa benden alıyorsunuz bu şekilde kar etmiş oluyorsunuz üye olup aldığınız rakam ile benden aldığınız rakam aynı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 geldi legal titancılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 hayırlı olsun qanqa bolcana supplement isteyebilirim ben supradin ayarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 bikere kaldırımda oturuyodum bi adam gel dedi otelde toplantı var. ankara dedemanda. gittin girdim içeri hep beraber şarkı söyleyip alkış tutuyolardı. çok garipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ahahaha hey gidi hörbıl layf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Abi saadet zinciri tuzağına düşen var mı hala ya gjhasbgadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ahashahah 20sene geç kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ... No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ben bu titan olayının nasıl hala legalinin olabildiğine inanamıyorum ya :D network affiliate falan mıydı neydi galiba legal terimi unuttum. Bunu yapan illegal titanı da yapsın ne farketti ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 adam elini yüzünü boyamış sanayide fotoğraf çektirmiş. bakın ben sanayide çalışıyodum şimdi italyada tatil yapıyorum demek için. onun fotolarını gösteriyodu projektörle. doğrudur belkide bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ben paticiğe görevimi yaptım haberimi verdim iş benden çıktı. kimseye bak bunu al mutlaka almazsan çükün düşer demem :D farkına varan zaten kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Herbal life mi herbalife mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 şimdi çok fenalaşmış bu saadet zincirleri ya. geçen bi arkı kitlemişler 900 dolara wordpressten web sitesi satmışlar. iş kadını oldum diye dolaşıyordu ortalarda. wolas sana demiom bu arada öyle anlatasım geldi titan diyince fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Herbalife ın öle bir geyiği yok bildiğin suplement titancılarla örneklemek doğru değil aldığın şey belli içindeki vitamin ot bok belli . nasıl vitamin alırken abuzer marka diilde gnc olsun ne olduğu belli diyorsan buda aynı f/k oranı çok iyi olan ürünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 olay satılan ürünün kalitesizliği değil zincire insan katıp katılan insanların da satışa mecbur bırakılması ve bir noktada bu zincirin patlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ya bu titanlara giren teyzeler,amcalar çok komik oluyor.2 kelime bile kuramıyorlar ama üstlerinde takım elbise ellerinde çanta oradan oraya geziyorlar.metrobuse binecek paraları yok ama sorsan haftada milyarlar kazanıyorlar ajlsfhalsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 zincire girenler tam bi hasta gibi davranıyor lan veya bana öyle geldi ayda yılda konuştuğum kız mesaj attı bigün naber vs. diye sonra konuştuk dedi bişeyler içelim. tamam dedim gittim akşama kadar iknaya uğraştılar. 3.5 milyarla ben de gireyim böyle piramit var şöyle kazanıyon herkes kazanıyo vs. herkes kazanıyosa kim kaybediyo ake? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Ayda 10 milyar kazanmak için tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 pampa tıklanmıyor link bozuk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar