Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 liste cok kotu sayılmaz abi abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 oha orion en başta. sırf onun için gidebilirim lan sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 no leaf clover çalarsa o da orgazm da genel olarak çok daha başarılı bir liste yapılabilir saçma sapan insanlar oy vermeden genel kitleye bakarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 ~ liste o kadar kötü değil. abartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 hayır tamam ben de kılım "abi hep aynı şarkıları dinliyoruz, biraz farklı şarkılarını dinleyelim" cilere. ama listede hemen hemen bütün iyiler var. hemen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 zaten ergen kızların gittiği fade to black in 3. olmasından anlaşılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 elveda maaş, merhaba 4.kez sahne önü metallica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 metallica'nın en kaliteli soundu olan, en olgun ve oturaklı işi yaptıkları load albümünden parça yok lan. adamların resmen ustalık eseri. bi king nothing olaydı bari. ayrıca ilk parça için blackened tabiki. off konseri piç edecekler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Esh said: zaten ergen kızların gittiği fade to black in 3. olmasından anlaşılıyo. hayır, o metallica konseri olmasından anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 unforgiven ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 arcane said: Esh said: zaten ergen kızların gittiği fade to black in 3. olmasından anlaşılıyo. hayır, o metallica konseri olmasından anlaşılıyor. ilk 3 te mi yer alır lan fade to black? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 en metalikacı benim, en çok bana soracaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 -Deno- said: elveda maaş, merhaba 4.kez sahne önü metallica allah rızası için 30 lira hizmet bedeli nedir abi 30 liraya mutlu son var lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 -Deno- said: elveda maaş, merhaba 4.kez sahne önü metallica hizmet bedeli, işlem bedeli abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 bi de insanlar bunun konser olduğunu farkında mı değil anlamadımki. en başa orion nedir. tamam iyi hoş ama ona gelene kadar 20 tane parça sayarım konserde daha keyifle dinlenilecek. koy abi no remorse koy, for whom the bell tolls koy, damage inc. koy.. load diyorum, ama en sevdiğim parçalardan the outlaw torn u bile playliste yazmam konserde çok dinlenilesi değil diye. adamlar gitmiş orion demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 kod sisteminde sıkıntı varmış, hala göndermediler kod'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 500 vermemde, 150 liraya black ayakta alınır gibi ya. hiç bilmiyorum tabi mekanı. çok mu büyük nedir nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Blackened yok oylamada, yazık. Bence Metallica'nın en iyi giriş şarkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 yildirimokur said: Blackened yok oylamada, yazık. Bence Metallica'nın en iyi giriş şarkısı. bence de. gerçi daha çok az kişi oy vermiş , değişiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 şu ana kadar setlist'e oy verenlerin çoğunluğunun gerizekalı olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 tarihin en kötü metallica konseri olsun da askerde gidemediğime üzülmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 sen de şimdi ayıp etme ordan, kaç para verdik babaları gene sahne önü görücez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 ~ liste değişmiş, biraz insana benzer olmuş. ilk günlerdeki orion birinciliğini, artık iş güç sahibi olmuş, bilet parasının koymadığı kadayıf metalcilere yoruyorum. turn to page ve fuel e ne diyim bilmiyorum, metalikaçokbozduabiyeee diyeceğim. http://i.hizliresim.com/x3Q87M.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 al 1989 konserine döncek yine sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 saint angerla frantic yoksa gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar