sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ya sorma abi işte, hiç umrumda değil biliyor musun premium görünüm falan. kaldı ki note3'ün arkasındaki o deriye benzer suni şey gayet premium havası katıyor telefona. ama genel olarak plastik olması beni hiç rahatsız etmiyor. ama allah aşkına kamerasını bi kıyasla derim diğer flagship telefonlarla (note3, s5, z2) baya bildiğin leşo oluyor htc one. hele ola ki, bastırırım falan diyorsan fotoları, iyice sıçış.
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Abi on yargı falan değil. Samsung leş. Rehber appi leş, ram management leş, random rebootlar, saçma sapan laglar. Kamera açınca rebootlar... Spece bakıp en iyisi bu demekten vazgecmekte fayda var. Note 4 de farklı olmayacak. Yine aynı kötü firmware, kötü display, ekranda ghosting flickering vs vs
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 aldım bundan, 5-6 yıldır samsung kullanıyordum, samsung çöpmüş hakkaten.
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Htc cihazına baya güveniyor. http://m.youtube.com/watch?v=30aN29-r400
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ShadowFax said: Abi on yargı falan değil. Samsung leş. Rehber appi leş, ram management leş, random rebootlar, saçma sapan laglar. Kamera açınca rebootlar... Spece bakıp en iyisi bu demekten vazgecmekte fayda var. Note 4 de farklı olmayacak. Yine aynı kötü firmware, kötü display, ekranda ghosting flickering vs vs şimdi öncelikle galaxy s serisindeki random reboot olayına katılıyorum ancak note'u etrafımda 3 kişi kullanıyor, hiçbiri de reboot yemedi benim bildiğim kadarıyla. merak ettim sorucam bu akşam reboot olayını. rehber app'i leş, hantallık ve lag olabiliyor touchwiz yüzünden buna da katılıyorum. ama root'larsın veya kendin launcher kullanırsan çok daha rahat ediyorsun. çıkış yolu kolay. ama kötü display falan allah çarpar. güneş ışığında en iyi gözüken display, en parlak display... neymiş renkleri normalden biraz daha parlak gösteriyormuş, göstersin daha iyi. zaten telefonda 'doğru renk' görmek benim adıma kıstas değil. daha canlı olması daha bile iyi. kamerası düzgün çeksin, bilgisayara aktarında doğru renkleri versin fotoğraf çok çok daha önemli. spec'e bakmıyorum yani ben kısacası. spec'leri zaten hepsinin birbirinin aynı resmen. birinin kamerası daha iyi, birinin pili, birinin ekranı, birinin speaker'ı. hangi özelliğe önem veriyorsan onu alacaksın.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 htc'nin commercial çok güzel özetlemiş olayı bla bla bla uzun lafın kısası android ise htc one.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sabonis s5 o zaman.. ikisi arasinda kalmistim ben ama samsung kullanmaktan ve kullanilan malzemeden biktigim icin m8 sectim. s5 all around en iyi.. bol bulup koymuslar ustune herseyi. birde custom rom olayinin dibine kadar girmis biri olarak eger alet kitlenip zirvaliyorsa buyuk ihtimal custom romdandir diye dusunuyorum artik. fabrika cikisi rom alet icin en iyisi. sense denemedim ama samsungun ui malesef yerlerde. onu duzelteyim diye abartmiyorum 50 tane falan custom rom denedim ama hepsi bir yerinden patlakti benim kullandigim zamanlarda.
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 sabonis said: ShadowFax said: Abi on yargı falan değil. Samsung leş. Rehber appi leş, ram management leş, random rebootlar, saçma sapan laglar. Kamera açınca rebootlar... Spece bakıp en iyisi bu demekten vazgecmekte fayda var. Note 4 de farklı olmayacak. Yine aynı kötü firmware, kötü display, ekranda ghosting flickering vs vs şimdi öncelikle galaxy s serisindeki random reboot olayına katılıyorum ancak note'u etrafımda 3 kişi kullanıyor, hiçbiri de reboot yemedi benim bildiğim kadarıyla. merak ettim sorucam bu akşam reboot olayını. rehber app'i leş, hantallık ve lag olabiliyor touchwiz yüzünden buna da katılıyorum. ama root'larsın veya kendin launcher kullanırsan çok daha rahat ediyorsun. çıkış yolu kolay. ama kötü display falan allah çarpar. güneş ışığında en iyi gözüken display, en parlak display... neymiş renkleri normalden biraz daha parlak gösteriyormuş, göstersin daha iyi. zaten telefonda 'doğru renk' görmek benim adıma kıstas değil. daha canlı olması daha bile iyi. kamerası düzgün çeksin, bilgisayara aktarında doğru renkleri versin fotoğraf çok çok daha önemli. spec'e bakmıyorum yani ben kısacası. spec'leri zaten hepsinin birbirinin aynı resmen. birinin kamerası daha iyi, birinin pili, birinin ekranı, birinin speaker'ı. hangi özelliğe önem veriyorsan onu alacaksın. abi 2 bin küsür para verdiğinde sadece hardware'e para vermiyorsun. Software'i de satın alıyoruz. Software önemli değil, xda var, custom rom flashlarım demeyin artık. Custom FW'lerde laglar, battery drainler, anlamsız buglarla dolu. Custom ROM kullanmaktan nefret ediyorum ben mesela. Her yeni upgrade'de incremental update değil reflash yapıyorsun. Her şeyin siliniyor. 10 günde bir app'leri baştan kuruyorsun. OTA halen yok. Ekran konusunda da S4 ile benim m7'yi yan yana koyuyorum. s4'ün renkleri çok daha kötü. S5 vs m8'den de m8'in önde çıkacağından adım gibi eminim. Bi kere Samsunglarda siyah arkaplanda beyaz yazıları scroll ettiğinde flickering oluyor. Ghosting oluyor. Bu mu daha iyi ekran? Note 3'ten sonrakilerde düzelttiler galiba da, elinizdeki s3, s4'leri açın. Telefon APP'inde rehber sekmesine basın. Yeni bir app açılacak. Adamlar başka app'i linklemiş Telefon app'ine. 3 sn sonra açılıyor. Başka da bi şey demiyorum.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 adam custom rom dememiş launcher ya da root demiş iyi htc fanboy oldun sen de otalı romlar var bi de
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 reflash mı yapıyorsun? valla benim hiçbir datam gitmedi s2 update'lerinde. sen neye göre konuşuyorsun bilmiyorum. onun dışında özellikle güneş ışığında ekrana baktığında s5 net daha ii diğerlerine göre ya. note3 daha da iyidir muhtemelen. zaten ben s5'in defoları yüzünden note4 mü beklesem m8 mi alsam diye düşünüyorum
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 PrudenT said: adam custom rom dememiş launcher ya da root demiş iyi htc fanboy oldun sen de otalı romlar var bi de OTA'li rom'lar düzgün update yapmıyor. Onu geçelim bence. sabonis root'u custom rom kullanma anlamında kullanmış olarak düşündüğüm için öyle bir şey yazdım. Root ile launcher'in alakası yok. Root gerekmiyor launcher değiştirmek için. bence o anlamda kullandı. @sabonis; Her yeni ROM güncellemesinde ROM.zip'i alıp wipe atıp flashlamıyor musun? dirty flash mi yapıyorsun? Stabil de olmaz öyle yapınca.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ha ben normal s2 güncellemesi diyorsun sandım. ben sadece launcher yükledim valla s2'me, root, custom rom falan uğraşmadım
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ShadowFax said: OTA'li rom'lar düzgün update yapmıyor. Onu geçelim bence. nasıl yapmıyor ya cm11 kullanıyorum patır patır update oluyor işte sdfsv
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ya evet var da düzgün çalışmıyor. Ya server down, ya update'i görmüyor. Dev durup sil baştan FW yayınlıyor falan
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ama videoya sesin çıkmadı bak, s5'in ekran daha iyi olduğu için mi :P
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 M8 de hunisiginda o videodaki gibiyse iyi geldi bana.. Buyuk bi fark goremedim sahsen.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Yok canım zaten öle hiper bir fark yok. Ama birazcık daha iyi sonuçta
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 iphoneda epey başarılı gün ışığında, en azından otomatik ayarlama konusunda androide göre daha iyi bence sensörü, daha bir kere ekran ışığı ayarı yapma gereği görmedim.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ekran kucuk ya ondan birde gunesde rahat.. Koca ekranlari o isikla verseler 2 saatte biter herhalde pil .
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Note 3 ile anca yakaladı zaten samsung iphone'u güneş ışığı performansında. Iphone baya başarılı bu konuda
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Kanuni said: m8 fotolari les degil sabonis. telefonla ilgili son 1-2 araştırma yapıyordum zira sipariş vermek için son 2 saatim. şurada iphone 5s ile kıyaslamalar var. hala leş olmadığını savunabilecek misin abi =)
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Google a best smartphone 2014 yaz ilk cikan 20 siteye bak.. 15 inde m8 bir ya da iki ya da ilk ucte .. Rezil fotolar cekse mumkun diil giremez o listelere. Kotu degil fotolari sadece cok fazla isikta sikinti var sensorun buyuklugunden dolayi.. Low light en iyi misal.. Iki kamerayla focus 3d effect vs falan hos. Daha elime gecmedi zaten alet gecince tartaklar yazarim ama en guvendigim sitelerde bir numara vs gorunce bu sefer htc deniyim dedim.
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 1 aydır kullanıyorum ortamda aşırı ışık olmadığı sürece mükemmel çekiyor. Özellikle karanlık mekanlarda şu ana kadar gördüğüm en iyi çekime sahip
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Begenmedim attim kenara ... Beles allahtan.
Öne çıkan mesajlar