arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kenarlar eskisi gibi olsa daha iyi olurmuş. öyle daha şıktı. http://www.youtube.com/watch?v=05T7l_P6Bkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Katılıyorum. M7 gibi ilk hali ile bıraksalardı daha iyi olurdu ancak şu haliyle bile tasarımda diğer cihazlardan çok üst bir seviyede bana kalırsa. Bir de şu inceleme sitelerinin ön inceleme/inceleme mantığını hâlâ kavrayamaması çok ilginç. Bunu yalnızca SDN için demiyorum aynısı Donanımhaber için de geçerli. 40 dakikalık bir ön inceleme yapmışlar, oha be. En azından gürültüden uzak bir yerde çekilmiş. http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Yeni-HTC-One-M8-hakkinda-her-sey-Detayli-on-inceleme.htm Samsung'tan nefret etmiş bir Note 2 kullanıcısı olarak yazıyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 yalnız bu dotview kılıf çok iyi olmuş, hayatımda kılıf kullanmamış bi insanım, bu telefonu alırsam dotview kılıfı kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2300 olur demiştim, 2500 olmuş. Hatta 32 GB'si öyle olur, 16'yı biraz daha ucuza satarlar diye düşünüyordum ki 16 GB imiş satılanlar. Kamerası diğerlerine göre o kadar da kötü değil, gövdesi, hoparlörleri pek hoş, yazılım tarafı da öyle ama... Çok yani 2500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Bu telefonda xperia s gibi içimde ukte olarak kalıcak sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Androide bu paralar verilmez ya, en kralı bile bi yerde sapıtıyor, yağ gibi kaymıyor. İlla iphone demiyorum, WP store biraz daha büyüse nokia 1020 var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 en kralini kullanmamissin bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 benimki hala tık demedi, kaç ay oldu hurafe onlar android patlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 8 9 aydır htc one m7 kullanıyorum. Daha ekran laga bile girmedi. Samsung, lg kullandıysanız donmalar, sebepsiz rebootlar yaşamanız çok olası. Samsung galaxy win de kullanıyorum. Arada kafasına göre reboot ediyor. Zaten fos hep düşük vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 2500 TL gerçekten uçuk bir rakam olmuş? Yurtdışına gidecek bir arkadaş var, balkanlara. Fiyatta ciddi fark varsa ona mı aldırmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Bulgaristandan almak,oranın yerel para birimine göre baya farkediyor.Tahmini 1500-1600 levadan giriş yapmıştır.Yalnız leva baya değerlendi.2000tl ye falan gelir tahminen. Edit: Oha 1 lv = 1.5tl olmuş.Bulgaristandan ucuza telefon işi yalan olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Seçeneklerde sırbistan ve macaristan var. Telefon diye anahtarlık gelme olasılığı da hayliyle mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yalnız tuş tasarımında çok büyük saçmalık yapmışlar. şöyle ki; m7 de aşağıdaki htc yazısının sağında ve solunda idi dokunmatik tuşlar. bunda modaya uyaraktan ekranın için almışlar tuşları, aşağıdaki htc yazısının durduğu yer mal gibi boş duruyor. yani ekranı büyüttüler göya yalnız ekranın içine taşımışlar tuşları. büyük saçmalık olmuş. m7 tasarımı çok daha iyi. kasayı değiştirmelerine gerek yoktu hiç. ayrıca m7 böyleydi bana göre m8e hiç gerek yok gibi: htc nin en büyük olayı çok sade bir arayüzü olması ve samsungun aksine gereksiz programlardan arındırılmış olması. kusursuz bir multi tasking sağlıyor, muhtemelen piyasadaki en iyi android arayüz yazılımı.htc sense. fakat yinede oyunlarda kasabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 dotivew güzelmiş, ama gene plastik:| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 kılıf plastik olsun ne olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 ya ben aldım bu telefonu bugün herşey iyi güzel hoş da kendinden yüklü app ler var facebook twitter amazon vs vs bunları nasıl sileriz ? sadece updatelerini silebiliyoruz ikonları kalıyo menüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 App settingste disable et. O da gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 orange dan vodafone a gecince belese telefon alma hakki dogdu :) bunu sectim.. g3 ile arasinda gittim geldim ama baktigim tum review ve en iyi telefon listelerinde hep basta bu var diye sectim gitti. arti premium build . iphone 5 den baydim hafif. sony xperia z2 de vardi ama gorunce cok buyuk geldi alet, birde sense ui vs.. arti en buyuk secme nedenim istedigimde google play edition rom yukleniyor bunun ustune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Sense ui ye alışınca gpe kullanmak istemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bu akşama kadar ya m8 siparişi vermem lazım ya da note4 bekleyecem. az vaktim kaldı bakalım bi karar vermem lazım. lg g3'ten vazgeçtim ekranın sönük olması nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 m7 14 ay oldu kullanalı. bi kere bile takılma lag vs görmedim. çok tool fln kullanmıyorum tabi. toplasan 15-20 app anca var stok hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Samsung üzer. Öyle bir compare yok. M8>all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 şu önyargılardan kurtulun ya. note köpek gibi telefon, çıktığı anda piyasadaki en iyi telefon oluyor zaten 6 ay daha sonra çıktığı için. m8 çok güzel telefon ama 5.5 inch ekrana sahip telefonlarla boyu aynı. niye çünkü hoparlör. e güzel kardeşim, ne kadar kullanacan zaten telefondan hoparlörü? bir de mesela kamerası baya rezil diğer flagship'lere göre. ben galaxy s2 ile kamerası leş ötesi olduğu için fotoğraf çekmiyorum artık mesela. Daha bi gönlüm rahat şekilde foto çekebileceğim telefon lazım. Ama diğer yönlerden gayet iyi telefon, lafım yok, premium design, falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Arkadaşımda var Note 3, arka planda 3 5 program anca çalışıyordur. O kadar rama işlemciye rağmen yavaşlamalar donmalar oluyor. Sorun tamamen Samsungun kalitesiz yazılımcılarında. Hazırladıkları rom çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 m8 fotolari les degil sabonis. eger premium build bir sey istemiyorsan note3 de olur s5 de.. ama ben o plastikten kustum fyi. premium build alacaksan m8, z2 falan dusun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar